Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Lapsihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Vaakalapsi 23.9.-23.10.

Sinä siis olet saanut tehtäväksesi luotsata tasapainoa ja harmoniaa etsivän Vaakalapsen läpi varhaiselämän karikoiden. Yö alkaa olemaan päivää pidempi lapsesi syntymän hetkellä ja luonto aloittaa varovaisen valmistautumisen tulevaan talveen. Aamuisin saa varautua pukeutumaan lämpimästi ja raaputtelemaan ohutta jääriitettä auton tuulilasista. Päivisin aurinko lämmittää ilman joskus hyvinkin kesäiseksi. Vuodenaikansa vaatimusten mukaan Vaakalapsesi on hyvin sopeutuvainen erilaisiin olosuhteisiin ja pystyy tasapainoilemaan kiistatilanteissa puolelta toiselle taikurin tavoin. Hymyilevä, kaunis ja kaikin puolin ihastuttava Venus-planeetan suojelema lapsesi osaa kyllä käyttäytyä sovittelevasti kriittisissä tilanteissa, kunhan hänen ei tarvitse tehdä itseään koskevia konkreettisia valintoja. Tälle lapselle, hänen kauneudentajustaan huolimatta, ei ole syytä laittaa ennen tarhaan tai kouluun lähtöä eteen kahta puseroa tai kaksia kenkiä, sillä moisen valinnan tekeminen saattaa olla äärimmäisen vaikeaa. Vaikka hän usein on myös melkoinen herkuttelija, ei ole viisasta työntää hänen nenänsä alle kahta herkkuruokaa samanaikaisesti; molemmat voivat jäädä syömättä. Ulkoisista seikoista kannattaa kiinnittää huomiota väreihin ja ääniin. Tasapainoiset, siniseen vivahtavat pastellisävyt makuuhuoneessa saattavat pelastaa monelta yövalvomiselta. Syöntipuuhat voivat jo vauvasta alkaen sujua paljon paremmin jonkun rauhallisen, melodisen musiikin tahdissa.

Vaakaihmisen suuri universaalinen tehtävä on luoda tasapainoa ja harmoniaa ympärilleen ja koko maapallolle, mutta se voi tapahtua vain oman tasapainon löytymisen kautta. Hänellä on mahdollisuus löytää sisäinen harmonia jo lapsena sillä edellytyksellä, että sinä vanhempana näytät hänelle mallia. Erityisesti Vaakalapsi huomaa jos yrität toimia kaikkia miellyttävällä tavalla. Etsiessäsi omaa tasapainoa toisten ilmeitä ja reaktioita seuraamalla järkkyvät sinunkin sisäiset vaakakuppisi laidasta laitaan. Vaakalapsi kokee tällaisen tasapainoilun vähintään epämiellyttävänä, mutta alkaa silti matkia sinua. Vaakalapselle on tärkeää saada kokemuksia siitä miten vanhempana pidät kiinni omasta mielipiteestäsi tai suunnitelmastasi silloinkin kun se herättää suuttumusta ja pahaa oloa muissa ihmisissä. Nähdessään sinut vahvana ja rauhallisena Vaakalapsesi ei juurikaan piittaa muiden tunnekuohuista.

Enemmän kuin mitään muuta, hän haluaa nähdä, miten säilytät sisäisen tasapainosi täysin riippumatta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Tämä on mahdollista vain asettamalla oma tyytyväisyytesi ja hyvänolon tunteesi kaiken muun edelle, mukaan luettuna puolisosi ja lapsesi. Tuntuuko liian itsekkäältä? Jos rakastat lastasi ja puolisoasi niin mikään itsellesi arvokas asia tai tekeminen ei voi loukata tai vahingoittaa heitä vaan päinvastoin. Olet varmasti huomannut kuinka paljon enemmän sinulla on aikaa ja kärsivällisyyttä lapselle silloin kun sinulla on hyvä olla. Pidä siis hyvää huolta itsestäsi niin saat nähdä kuinka Vaakalapsestasi kehittyy jo varhain pätevä diplomaatti, konsultti tai johtaja, joka uskaltaa pitää langat omissa käsissään.