Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Kesäkuu 2017

Kesäkuu alkaa Venuksen yhtymällä Uranukselle ja Auringon kolmiolla Jupiterille, jotka molemmat enteilevät iloista ja yllätyksellistä elämää yleisellä tasolla. Onnistumiset syntyvät helposti ja jopa nautiskellen kesälomien painaessa sopivasti päälle. Lomakuukautena kesäkuu on astrologisesti sopivampi kuin heinäkuu, koska muutospaineet helpottavat ja asiat voi ottaa tavallista rennommin. Kaikkiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin on hyvä mennä hymyilevin kasvoin ja ilman minkäänlaisia ennakkopaineita.

Kesäkuun puolivälissä Aurinko ja Merkurius ovat oppositiossa Saturnukseen, jolloin energiaa on käytettävissä huomattavasti tavallista vähemmän. Tällaisen jakson aikana tuntuu usein siltä, ettei saa mitään aikaan ja suunnitelmat pysähtyvät niille sijoilleen. Jos näin tapahtuu, niin kannattaa vain katsella rauhallisesti ympärilleen ja hyväksyä, ettei ole mitään syytä puuttua tilanteeseen. Väsymyksen iskiessä pitää malttaa ensin levätä niin pitkään, että tunnet voimiesi palanneen ja alkaa vasta sitten viedä asiaa eteenpäin.

Rakkauselämä ja romantiikka roihuavat kuumalla liekillä, aiheuttaen riemua ja surua ihmissuhteissa. Vallattomuus ja ennakkoluulottomuus lisääntyvät ihan jokaisella meistä ja siksi odottamattomia ihastumisia tapahtuu tavallista enemmän. Sinkkumaailmassa se ei tietenkään haittaa, mutta etenkin hiukan väljähtyneessä kumppanuudessa saattaa erottava aita nousta silmänräpäyksessä ylittämättömän korkeaksi hetkellisen ihastuksen siivittämänä. Siinä sitä sitten voi vain ihmetellä, että kuinkas tässä nyt näin pääsi käymään. Parasta tarpeettoman eron ennalta ehkäisyä on mikä tahansa yhdessä tekeminen ja ellei sellaista löydy, niin sitten ihastuminen on tavallaan tilauksessa.

Kuukausihoroskooppi Härkä

Yleistä: Makeaakin makeampi kesä odottaa jokaista Härkää Venuksen siirtyessä merkkiisi. Tällaisena aikana on itsestään selvää, että vain kaikki hyvältä ja leppoisalta tuntuva tekeminen vie suunnitelmiasi ja tavoitteitasi vauhdilla eteenpäin. Uskalla tinkiä turvallisuuden tarpeestasi ja anna mieltymysten osoittaa tietä menestyksellisiin ratkaisuihin. Kaikki, mistä nautit, tulee tuottamaan loistotuloksen.

Rakkaus: Rakkaudessa ja kaikissa ihmissuhteissa olet nyt tiukasti kuskin paikalla ja tiedät tavallista tarkemmin mitä elämältäsi haluat. Älä jää odottamaan kenenkään toisen panosta toiveittesi toteuttamisessa, sillä vain omien valintojesi kautta pystyt löytämään niin hyvän elämän, kuin tällä hetkellä tiedät ansaitsevasi. Jos kesäkuussa on hauskaa, niin sitä riittää sitten vuodeksi tästä eteenpäin.