Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.
Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski


Kuukausihoroskooppi Härkä

Voivatko pettymykset olla positiivisia kokemuksia? Tuskin sillä hetkellä ja heti. Monesti kuitenkin tapahtumien todellinen laatu ja arvo paljastuu vasta ajassa. Maailma ja sen rakkaudellinen ohjaus toimivat aina paljon pitemmällä tähtäimellä, kuin mihin oma järkemme yltää. Jupiter toimii omassa merkissäsi tällä hetkellä varsin erikoisella tavalla: se ei annakaan palkintoa heti, vaan juttelee Saturnuksen kanssa siitä, milloin palkintojenjakoseremonia olisi parempi suorittaa. Saturnus vaatii kärsivällisyyttä.

Jotain on nyt pakko muuttaa. Kuinka tyypillistä onkaan se, että tämä muutos, jota Sinun olisi pitänyt pyytää/toivoa/esittää/vaatia jo pitkän aikaa, tuntuu pelottavalta sanoa ääneen. Sitten, kun sen on tehnyt, onkin yllättävän helppoa. Yhteisymmärrys löytyy nopeasti ja alat itsekin ihmetellä, miksi olet viivyttänyt asian käsittelyä tällä tavalla. Muutokset tilanteessa, joka ei ole kenellekään kovin hyvä, ovat kuin huoneen tuuletusta. Avaa muutoksen ikkunat ja huomaa kuinka se tuuli, ei pelotakaan.


Maaliskuu 2024

Maaliskuu mennään Neptunuksen komennossa. Kevään edetessä meno ainakin ulkoisesti kiihtyy ja eteenpäin ryntäävän Merkuriuksen kanssa onkin kiva vauhtia pitää. Ihan kuun alussa ollaan vielä tasaamassa hengitystä, mutta siitä se lähtee. Toivottavasti ajoneuvot eivät kuitenkaan ihan lapasesta lähde: Merkurius ottaa kontaktin Neptunukselle maaliskuun 9. päivä. Ajatus ei silloin kulje kovinkaan kirkkaana ja vauhtia on helposti enemmän kuin järkeä. Mitään isompia päätöksiä tai sopimuksia ei tuossa kuukauden vaiheessa kannata tehdä. Aurinko seuraa Merkuriusta ja kohtaa samaisen Neptunuksen 18. päivä. Samoihin aikoihin Merkurius alkaa pysähtyä Oinaassa kuun noususolmulle. Tuo aika on kertakaikkisen mainiota ottaa intuitiivinen kontakti omaan ”ylitajuntaan”, joka voi puhutella sydäntä ihan uusilla oivalluksilla. Jupiter on samassa sijainnissa Härässä.

Neptunuksen vahva vaikutus voi saada meidät aika saamattomaan tilaan, jossa kaikenlainen fiilistely vetää kovasti puoleensa. Loppukuu on hyvä rauhoittaakin hidastuvan ja pysähtyvän Merkuriuksen höllätessä kaasua. Tähän tunnelmaan sopii mainiosti Venuksen saapuminen Saturnuksen puheille kuukauden 22. päivä. Tällainen yhdistelmä voi tuntua todella rankkana väsymyksenä, jolla on varmasti kuitenkin hyvin tärkeä palvelutehtävä tässä vaiheessa elämää. Saturnuksen kantama vaatimus oikeasta rytmistä tuntuu suurimmalla osalla siksi väsymyksenä. Jos sattuu jo elämään ”hyvää elämää”, Saturnus antaa Jupiterin avustuksella palkintoja ja jakaa niitä karmallisen oikeudenmukaisuuden laarista. Millaisena tämä aika sitten näyttäytyykin, korjausliikkeet ovat aika vaikuttavia.

Yleisenä ohjeena voi sanoa: Älä yliyritä. Neptunus vaatii kuuntelemaan omaa herkkää puolta, mutta se opettaa myös välttämään sitä vaaraa, ettei mene sen loputtomiin sokkeloihin, arvailemaan, kuvittelemaan, luomaan täydellisiä illuusioita, joilla ei olekaan takanaan mitään todellisuutta. Vauhtia kannattaa hidastaa myös suhteessa ulkoiseen maailmaan samassa tahdissa kuin Merkurius. Venus ja Saturnus voivat pysäyttää aika totaalisestikin, jonkun somaattisenkin oireiston kanssa. Saturnus tuo Venuksen kanssa keskustellessaan aina senkin mahdollisuuden, että ihmissuhteissa ja elämän perustoissa tapahtuu merkittäviä muutoksia ja kohtaamisia. Parhaimmillaan tämä yhtymä muuttaa elämän suuntaa vahvalla kädellä parempaan suuntaan.

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski