Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Lokakuu 2017

Lokakuu on varmaan aikamoinen vedenjakaja monelle: mennyt ja tuleva taistelevat paikoistaan omassa elämässämme. Annammeko me oman historiamme, keskeneräisyytemme ja virheemme määritellä itsemme? Vai annammeko me itsellemme ja muille anteeksi, jotta voimme mennä eteenpäin, kasvaa luoda uutta, tehdä tilaa elämäämme? Nämä kysymykset syntyvät siitä Marsin asetelmasta, jossa Uranus uuden edustajana ja Saturnus vanhojen vaatimusten täyttämistä vaativana muodostavat tämän kuukauden vahvimmat jännitteet.

Mars, oman aktiivisen luovuutemme planeetta, on nyt kahden vahvaakin vahvemman voiman välissä.
Uuden asenteen löytäminen, rajojen rikkominen, sisäinen vapautuminen on Uranuksen taskussa kinkkisen kvinkunssikulman takana. Toisaalta Saturnuksen vaatimukset menneisyyden kuittaamisesta painavat neliöstä. Totuutta ei voi paeta, menneisyyttä ei voi unohtaa tai kuitata olankohautuksella. On tiedettävä, mistä on tulossa, on osattava antaa anteeksi, itselleen ja muille, jotta voi tavoittaa todellisen luovan voimansa, maailmaa muuttavan magian.

Venuskin henkilökohtaisempana ja nopeampiliikkeisenä osallistuu tähän kuvioon aktiivisesti tullessaan yhtymään Marsin kanssa. Eli: Tämä jännitteellinen kuvio kysyy myös omalta tasapainoltamme, omalta harmonialtamme ja hyvältä ololtamme, onko elämämme itsemme näköistä, onko miehisyytemme ja naiseutemme välillämme ja sisällämme tasapainossa? Onko suhteemme sellainen, että siinä voidaan hyvin. Kannammeko mukanamme vanhoja haavojamme (Chironin oppositio) vai voimmeko voittaa kipumme, eheytyä?

Kuukausihoroskooppi Härkä

Yleistä: Asiasi sujuvat oikein hyvin, kun tarkkailet omaa jaksamistasi ja tasapainoasi. Jos yrität liikaa tai annat itsesi jäädä jalkoihin, olet vaarassa saattaa itsesi pulaan. Et ole nyt mitenkään erityisen vastuullisessa asemassa tilanteen kokonaisuudesta, mutta omasta hyvinvoinnistasi sitäkin enemmän. Tämä aika on sinulle kurssi itsestäsi huolehtimisen tärkeydestä. Et voi ottaa uusia velvollisuuksia, vaan hoida hyvin olemassa olevat. Tästä saat ainakin itseltäsi sitten kiitosta, ehkä jopa muiltakin.

Rakkaus: Välitilinpäätöksen paikka. Venuksen ja Marsin kohtaaminen Neitsyessä sopii sinulle oikein mainiosti. Tässä kohtaamisessa ovat mukana Saturnus ja Uranus, jotka tuovat vakavuutta ja totuudellisuutta tähän tilintekoon. Nyt on katsottava rehellisesti missä mennään: ovatko elämän yksityiskohdat palvelemassa onnea ja hyvinvointia, mitä on muutettava? Parhaimmillaan tällainen rehellisyys, jota aika vaatii voi olla käsittämättömän parantava, terapeuttinen kokemus.