Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Tammikuu 2018

Tammikuun into ja uudistusmieli saa taivaalta todella mielenkiintoista tukea. Aurinko ja Venus kulkevat vuoden alussa käsi kädessä Kauriissa ja yhtyvät syleilyyn seitsemäs päivä tammikuuta. Eikä tässä vielä kaikki: Aivan tarkasti samoissa asteissa Jupiter ja Mars kohtaavat Skorpionin merkissä. Kohta tämän jälkeen, kymmenennen päivän aikoihin parivaljakko kohtaa sitten yhden kummajaisen, Pluton. Vielä puolenkuun tienoilla Venuksen ja Auringon yhdessä kulku ottaa vastaan Uranuksen uudistavat voimat. Se paistaa Oinaasta ja saa tässä merkissä vaikuttaessaan aina poikkeuksellisen vahvan latauksen uudistushalua.

Joku varmaan siellä sanoo, että sama suomeksi, kiitos... No, onkos tullut kesä nyt talven keskelle? Taitaapa olla. Aurinko ja Venus aina kohdatessaan ja vaikuttaessaan yhdessä saavat aikaan tunteen paloa. Myötätunnon ja rakkauden voimat saavat valtavan piristysruiskeen. Mars ja Jupiter vaikuttaessaan tässä kuviossa antavat mahdollisuuden mahtaviin uudistuksiin, sekä rakkauselämässä, että kaikilla elämän alueilla, jotka liittyvät oman valon ja tasapainon löytämiseen. Pluto paukauttaa starttipyssyä ja pakottaa liikkeelle ja kokemaan omat tarpeet pakottavina. Uranus tuo rohkeutta ja auttaa näkemään innostavia tulevaisuudenkuvia.

Kaikki merkit eivät mitenkään edes voi elää tätä aikaa ihan yhtä täysipainoisesti, vaikka voimalataus on pienen atomipommin luokkaa. Kauriit ja Skorpionit ovat erityisesti ovat uuden elämän ahjossa. Mielenkiintoa alkavasta vuodesta puuttuu tuskin keltään ja romanttiset tuulet ja elämän evoluutio ovat kai aina hyviä uutisia. Nyt kyllä elämän omiin käsiin ottaminen vaatii harvinaisen paljon rohkeutta heittäytyä elämän virtaan ja luottaa kaikkeen, mitä tapahtuu. Tämän ajan voi toki jättää täysin elämättä, kun meillä on tuo ihana vapaus olla valitsematta. Hieno tammikuu on sinulla varmasti tiedossa, jos annat sille luvan sitä olla.

Kuukausihoroskooppi Härkä

Yleistä: Jos nyt eivät asiat edisty, niin jotakin on pahasti vialla. Energiaa virtaa vastapäätä olevasta Skorpionin merkistä omaasi niin, että siihen on pakko päästä kurottamaan. Myös Kauriissa oleva valoisa ja voimallinen keskittymä on niin hyvässä kulmassa, ettei minkään pitäisi estää pieniä tai suuria läpimurtoja. Sinnikkyys ja pitkäjänteinen työsi saa nyt palkintoja, mutta sinun täytyy kuitenkin ottaa kiitos vastaan uusien mahdollisuuksien muodossa. Elämä vie nyt vauhdilla eteenpäin.

Rakkaus: Etsikkoaika on käsillä! Sinulla on harvinaisen hyvä tilaisuus löytää oma voimasi ja käyttää sitä rakentavalla tavalla rakkauden etsimiseen, jakamiseen ja löytämiseen. Emme voi olla ajopuina omassa elämässämme, vaan meidän on oman tahdon ja voiman kautta löydettävä oma kehitystiemme. Parasta, mitä elämä voi tarjota, on täysimittainen ihminen rinnallemme. Jos sinulla sellainen on, voitte nauttia yhä enemmän toistenne seurasta. Sinkkujen kannattaa taas suuntautua voimakkaasti liikekannalle, sillä hyvät ihmiset ovat liikkeellä.