Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Elokuu 2017

Elokuussa kosmiset viritykset toimivat hurjan korkeilla taajuuksilla. Me olemme kaikki alttiina varsin voimakkaille vaikutuksille, jotka kuitenkin ylittävät tietoisen tajuntamme tason mennen tullen. Herkimmät meistä ymmärtävät hieman tietoisemmin, mistä nyt on kyse, mutta suurimmalle osalle nämä voimat näyttäytyvät kovina paineina, stressinä ja epävarmuutena. Tällainen epävarmuuden aika antaa kuitenkin aina parhaat mahdollisuudet myös positiivisille muutoksille. Tämä mahdollisuus on varattu niille, joiden kantti kestää. 

Tasapainon säilyttäminen ja tunne-elämän hallinta ovat niitä keinoja, joilla voi luottamalla kosmiseen viisauteen luovia tämänkin karikon läpi. Kaikilla merkeillä on omat sävynsä ja voimakeskittymänsä, mutta kaikille on oleellista pyrkiä näkemään koko kuva ja luottaa siihen, että kosminen suunnitelma toteutuu aina jotakin kautta luodakseen parempaa. Taivaskuvion ytimenä on elokuussa Venuksen ja Pluton oppositio Ravusta Kauriiseen, jota maustavat Ceres yhtymällään Venukseen ja Jupiter neliöllään Vaa'asta. Tämä kuvio liittyy kriittiseen tilanteeseen koko Äiti Maan ja ihmisten välisen yhteistyön tarpeesta.

Henkilökohtaisessa elämässä tämä näkyy vahvana tarpeena oman elämän tasapainottamiseen ja rakentamiseen sillä tavalla, että voit kokea enemmän turvallisuutta ja tasapainoa sekä kotona, että työelämässä. Vain tätä kautta, omalla aktiivisella vaikuttamisella, voit parantaa olosuhteitasi. Se vaatii tiukkaa omista oikeuksista kiinni pitämistä, mutta ehdottoman kunnioittavaa suhdetta myös vastustaviin voimiin ja niiden edustajiin. Kunnioitus sinua ja vaatimuksiasi kohtaan voi syntyä vain rakentavalla tavalla. Pyrkimys harmoniaan vaatii suurta rohkeaa sydäntä.

Kuukausihoroskooppi Härkä

Yleistä: Härillä on Pallas Athenen tarjoamalla älykkyydellä mahdollisuus tarttua ajassa oleviin huikeisiin mahdollisuuksiin, mutta se vaatii tahtoa ja kykyä säilyttää oma tasapaino ja harmonia. Kovin helposti käy niin, että ryntäät toisarvoisten tavoitteiden perään ja kokonaiskuva katoaa. Et näe metsää puilta. Vain todellinen ymmärrys omista motiiveista saa Leijonassa majailevan Marsin liikkeelle. Jos saat sen liikkeelle, on viiltävä tarkkuutesi sitten sitäkin toimivampaa.

Rakkaus: Ajan koetteleva laatu näkyy selkeimmin ihmissuhteiden jännitteinä. Sinun asemasi tähän Pluton ja Venuksen oppositioon on tavallista rakentavampi, joten sinulla on todelliset mahdollisuudet vapauttaa itsesi muutamista aikansa eläneistä velvollisuuksista. Luontoyhteys näyttelee nyt suurta osaa hyvinvoinnissasi ja Sinun kannattaakin antaa itsellesi ja valitsemallesi hyvälle seuralle mahdollisimman paljon parantavaa kesäistä ulkoilmaa, vettä ja metsäpolkuja.