Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Joulukuu 2018

Joulun Taikaa. Mars, joka etenee nyt varsin vauhdikkaasti Kaloissa, tapaa Neptunuksen joulukuun alkupäivinä ja rupattelee sitten, mitä rupattelee, Kauriissa varsin pitkään asuvan Pluton kanssa. Saturnus ja Jupiter ovat samoissa asteissa Jousimiehessä ja Kauriissa ja ovat valmiita jakamaan rakentavia ja todellisia muutoksia elämääsi, jos olet niitä valmis ottamaan vastaan. Parhaat hetket näihin elämää eteenpäin vieviin ja rakentavin muutoksiin on Merkuriuksen ja Venuksen ohittaessa tämä voimapari. Venus tekee sen kuun puolessavälissä ja Merkurius aivan joulun aluspäivinä, silloin kun Aurinko siirtyy Kauriiseen ja Venus kytkeytyy Neptunuksen voimiin. Uskoisin, että monella taikuri Merkurius loihtii mielenkiintoisen vuoden kohokohdan...

Tunnelmat joulukuun aikana tulevat varmasti vaihtelemaan erittäin voimakkaasti, sillä Mars, joka suuntaa oman riippumattoman energiamme käyttöä, on ensin Neptunuksen alitajuisissa tunnemaailmoissa ja siirtyy sitten Pluton tahtoa ja voimaa uhkuvaan vaikutuspiiriin. Joulunaika taas näyttäytyy suorastaan merkillisenä. Ehkä tämä kohtaaminen läheisten kanssa, tai miten ikinä tämän merkittävän vuoden sydänajan vietätkään, sisältää suuren sisäisen muutoksen. Intuitiivinen tunnelma tästä juhlasta on se, että oivallus oman elämän todella tärkeistä asioista syntyy syvän tunteen ja todellisen rakkauden kautta. Uuteen vuoteen mennään ihan uusilla eväillä.

Elämän yleistä, käytännöllistä puolta on nyt aika vaikea erottaa tunteiden ja rakkauden maailmasta. Kun Venus viihtyy koko kuukauden Skorpionissa, ovat sisäiset tunnelmat kovin vahvasti mukana kaikessa elämässä. Mars ja sen vapausvoimat toimivat myös tunteen alueella ja sitä kautta synnyttävät meidän voimamme ja halumme toteuttaa itseämme. Neptunus, joka hämmentää tunnesoppaa omalla tavallaan ja saa meidät vähän sekoamaan sukissamme, aiheuttaa sen, että kovin aktiivista tästä kuusta ei taida tulla. Skorpioneille, Jousimiehille ja Kauriille tämä kuukausi on varmaan kaikkein merkittävin ja merkillisin.

Kuukausihoroskooppi Jousimies

Yleistä: Juuri se hetki, kun aurinko siirtyy merkistäsi Kauriiseen viimeisten joulukiireiden aikaan, tiivistää jotakin suurta. Merkurius ja Jupiter kohtaavat merkissäsi ja saavat Saturnukselta tuen, joka antaa oivalluksillesi nyt valtavan voiman tulla todeksi. Toivottavasti pystyt keskittymään rentoutumiseen ja juhlimiseenkin hiukan, sillä nyt on todella innostavat kuviot. Rohkeimmat Teistä lähtevät liikkeelle ja kuun lopussa, kun Mars ja Uranus yhdistävät voimansa. 

Rakkaus: Elämä näyttää uudistuvan todella kokonaisvaltaisesti ja toimivasti. Hyvin samanlainen kuin Edellä kuvattu läpimurto on luvassa jo kuun puolivälissä rakkauden maailmassa. Se voi olla vähän vaikeampi tavoittaa, koska se tapahtuu tunteiden unenomaisessa maailmassa, eikä sitä järjellä tavoita. Uskon, että huomaat kuitenkin, mikä rakentaa sinun hyvää oloasi ihmissuhteissa ja miten arkea täytyy rakentaa, jotta suhde toimii molempien kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Uudistakaa, uudistukaa.