Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Sian Vuosi 2019

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2019

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2019. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Maaliskuu 2019

Suunnanmuutoksia. Hämmästyttävän usein toistuu se kuvio, että kuukauden teemat tiivistyvät kuukauden keskivaiheille. Voidaan siis löytää oikeastaan meitä kaikkia tavalla tai toisella koskettava teema, jonka kliimaksi on kuun keskivaiheilla yllättävän usein. Maaliskuussa meillä on oikeastaan yksi suuri planeettojen kohtaaminen, mutta siinä on niin paljon ”liikkuvia osia”, että tulkinta alkaa olla mahdotonta. Se täytyy jakaa ainakin kahteen osaan. Koko vuotta hallitseva ja helmikuussakin vahvempana esiintynyt Jupiterin ja Neptunuksen neliö ei nyt ole vahvimmillaan, mutta se ei tarkoita, ettei voimaa olisi liikkeellä. Päinvastoin. Kuukauden teemat ovat aika haastavia.

Merkurius perääntyy lähes koko maaliskuun. Näinpä se sujahtaa peruutusvaihteella maapallon ja Auringon välistä. Tähän kuun puolivälin tapahtumaan, jossa meitä vaaditaan tarkistamaan suuntaamme, osallistuu vaikutusvaltainen joukko muitakin planetaarisia vaikuttajia. Yhtymään osallistuu Vesta muistuttamaan omistautumisen tärkeydestä, Pluto tuuttaa täysillä Kauriista omat ideansa ja Jupiter pakottaa liikenteeseen ja järjestää yllätyksiä Jousimiehestä. Pluto on tässä asemassa järkähtämätön ja rakentava, mutta sen kohtaaminen omassa itsessämme, omina tarpeinamme, halunamme olla oma itsemme, on pelottava haaste, koska emme voi enää valehdella itsellemme.

Toinen asetelma, joka on hyvin lähellä tätä ensimmäistä, on enemmän tunnepuolelle vaikuttava keitos, jota hämmentävät Saturnus, Neptunus, Mars ja Venus. Mars ja Saturnus ovat tukevasti maan merkeissä, Neptunus vaikuttaa Kaloista käsin ja Venus pinnistelee eteenpäin tässä oudossa konservatiivisessa tunnelmassa kohti uutta aikaa Vesimiehessä. Vanhat rakenteet haluavat traditioille jatkoa ja uusi huutaa vallankumousta, mutta jatko on löydettävä enemmänkin rakentamalla kuin vallankumouksen kautta. Me voimme tehdä sen vallankumouksen sisällämme, tulemalla tietoisiksi omasta kohtalostamme ja omasta voimastamme kasvaa sen ja tunteidemme herraksi, omassa luovuttamattomassa vapaudessamme.

Kuukausihoroskooppi Jousimies

Nyt vikaa täytyy etsiä jo kissojen ja koirien kanssa, jos homma ei suju. Kyllä siinä tapauksessa täytyy ihan oikeasti etsiä peilikin, jos se vika löytyisi vaikka sieltä. Nyt kuitenkin voi olla isona kysymyksenä se, oletko todella sitoutunut siihen, mitä teet, oletko sydämelläsi mukana. Väkisin painaminen sellaisissa maisemissa, joissa et oikeasti viihdy, on nyt pahinta myrkkyä, mitä kuvitella saattaa. Jupiter ja Merkurius saavat kyllä järkesi leikkaamaan, kunhan vain rohkeus riittää. Ja nopeus.

Ota mahdollisimman rennosti kotioloissa ja ihmisten kanssa. Oma luovuutesi ja draivisi on niin intensiivisessä ja vahvassa vaiheessa, että se saattaa hämmentää ja ärsyttää läheisiäsi tai ihmisiä nyt ylipäätään. Ei siis kannata ohjeistaa muita ja viisastella heidän elämästään ja tekemisistään. Kannattaa ennemminkin keskittyä omien asioiden eteenpäin viemiseen ja mahdollisuuksien tarjoamiseen muille ihmisille, varsinkin uusille ja kiinnostaville tyypeille.