Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Syyskuu 2018

Ihmissuhteiden alueella on hyvin hereinen, dynaaminen ja merkittävä kuukausi tiedossa. Draamaa ja jännitteitä on luvassa varmaankin enemmän kuin tarvitsisikaan. Saturnus ja Uranus kosmisina voimina neuvottelevat menneisyyden ja tulevaisuuden lomittumisista yhdessä varsin hyvässä hengessä, mutta me pienet ihmiset emme ehkä osaa luottaa tapahtumakulkujen toimivuuteen riittävästi. Nyt olisi hyvä tilaisuus oppia rakastamaan muutosta, vaikka se pelottavaa onkin. Suurin vaara on paikoilleen jääminen ja tiukan puristusotteen pitäminen menneessä maailmassa. Kun uskaltaa heittäytyä muutosvirtaan, voi huomata sen kantavan ja vievän kauniimpiin maisemiin, jossa ihmissuhteet tuntuvat myös aivan uusilta tai ovat sitä.

Syyskuulle osuu sitten varsinainen voimakuvio, jossa Aurinko, Jupiter ja Pluto asettuvat Neitsyen, Skorpionin ja Kauriin merkkeihin. Ainakin näillä merkeillä on luvassa myötätuulta purjeisiin ja rohkeus ja tahdonvoima riittävät pitämään riittävästi purjeita ylhäällä. Tällä tuulella sinne mastoon kannattaa etsiä vähän ylimääräisiäkin kankaita, jos vain löytyy. Saturnuksen ja Uranuksen kolmio Kauriista Härkään toimii hienosti yhteistyössä tässä kuviossa, joten väylänkin pitäisi olla aika selkeä ja johtaa elämän kannalta merkittävin uusiin maisemiin. Nyt on todella hyvä hetki isoillekin siirroille, koska Kosmoksen myötätunto ja kannustus on rohkeitten valintojen takana.

Summa summarum: Syyskuu sisältää hyvin merkittäviä mahdollisuuksia ja "isoja" kuvioita. Kun puhuin tuosta ihmissuhteiden alueesta, niin ei voi olla lisäämättä sitä, että kohtalonomaisuutta ja merkittävyyttä tässä kuviossa lisää hurjasti Kuunsolmun mukanaolo. Oman aktiivisuuden ja tarmon yhteensovittaminen tasapainon ja levon kanssa voi olla aika haasteellista Venuksen ja Marsin neliön takia. Kuunsolmu, Venus, Mars ja Uranus muodostavat taivaalle nyt "Suuren Ristin", jonka alla ovat erityisesti kiinteät merkit Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies. Paine muutokseen saattaa tuntua ylivoimaiselta, mutta onnistuminen palkitaan runsaalla kädellä.

Kuukausihoroskooppi Jousimies

Yleistä: Jousimiehet ovat vähän ulkona, oikeastaan kaikesta. Jos mikään ei oikein tunnu sujuvan, kannattaa ottaa aikalisä ja miettiä, mitä sitä elämältään todella ja oikeasti haluaa. Parhaiten pääsee tuosta lähtökohdasta kiinni Vesimiehessä olevaan Marsiin, joka on juuri lähtenyt etenemään: Kiihdytä sen kanssa pikkuhiljaa kohti parempaa tulevaisuutta. Älä tee juuri nyt mitään liian tiukkoja aikatauluja tai ylimitoitettuja suunnitelmia. Keskity ihan vain yksi kerrallaan asioihisi ja pyri viemään niitä omaan suuntaasi.

Rakkaus: Sinulla tuntuu olevan paljon sydämelläsi. Nyt on oikein hyvä hetki purkaa kiemuroita, vaikka konfliktin pilvet aikaa varjostavatkin. On kuitenkin parempi nostaa asiat yhteiseen tietoisuuteen tällaisen Mars-Venus-neliön aikana, koska se on äärimmäisen puhdistavaa ja asiat todellakin voivat liikahtaa oikein kunnolla eteenpäin. Riski tunteiden kuohumisesta kannattaa mielestäni ottaa. Meidän on opittava kohtaamaan mattojen alle lakaistut pölykoiratkin. Ja sitten eteenpäin.