Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.
Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski


Kuukausihoroskooppi Jousimies

Varo yliyrittämistä. Sinulla ei todellisuudessa ole mikään sellainen kiire kuin kuvittelet. Tuntuuko vähän siltä, että yrität ihan vain keskenäsi äyskäröidä paattia tyhjäksi? Eikä edes näytä kovin hyvältä? Vapauta ajatuksesi, vapauta itsesi epätoivoisista projekteista, tunnelmista, päivistä. Kaikilla ajanjaksoilla elämässä on oma tarkoituksensa, eikä tämän tarkoitus ole eteenpäin meneminen, vaan hengähdys. Ota henkeä, hengitä. Katso Merkuriuksen kanssa tulevaisuuteen: mitä toivot?

Jos työkuviot ahdistavat, kotona sujunee vähän paremmin… Kuten muillekin, on Sinullekin syytä tähdentää, että rauhallisuus ja tilanteiden päällä pysyminen on kuukauden teemoja. Pluto on aika ärhäkkänä, kun sitä kutittelee tunnevoimien Marsilla ja Venuksella kuukauden puolivälissä. Jos aiot millään tavalla vaikuttaa siihen, mitä tapahtuu, ajattele miten kaunista rauhallinen ja itsevarma voima on. Kun pääset sellaiseen tunnelmaan, autat itsesi lisäksi koko kuviota kotona. Rakkaat tarvitsevat tukeasi…


Helmikuu 2024

Helmikuu on todella energistä ja vahvaa aikaa. Pluto on tavattoman aktiivinen ja vaikuttaa omalla äärimmäisen kaksijakoisella tavallaan. Hyvä kasvaa voimassaan, koska plutoniset, valheelliset voimat toimivat todella vahvasti. Aurinko aloitti tammikuussa Pluton aktivoimisen ja helmikuussa tunnelmat muuttuvat todella intensiivisiksi ja jopa pelottaviksi, kun ensin arkitajunnan ja päätösten Merkurius ja sen perään tunnevoimien Mars ja Venus peräperään aktivoivat Pluton ydinenergiat. Pluto on vielä äärimmäisen merkittävässä sijainnissa Kauriin ja Vesimiehen rajalla. Nyt vanha ja uusi maailma taittavat peistä ihan tosissaan. Mehän tarvitsemme toki nyt uusia keinoja ja uusia tapoja ratkaista ongelmia, mutta totaaliset, ideologiset ja väkivaltaiset ratkaisut eivät kanna.

Uusien keinojen on oltava parhaimman laatuisia Vesimiehen inspiroimia rauhan, hyväksyvyyden ja tietoon perustuvan aidon sydämen äänen painavia ”sanoja”, hyvyyden tekoja, auttamista, huolenpitoa, yhteistyötä. Helmikuu ei päästä varmaankaan ketään kovin helpolla, mutta meidän on nyt vaadittava itseltämme täyttä ihmisyyttä. Pelkoa ja vihaa on käytetty aseina nyt aivan riittävästi ja meidän on aika sanoa kaikelle manipuloinnille ja sotaisuudelle: ei kiitos. Pluto voi todellakin nyt vahvistaa tunteidemme luovaa voimaa ja päättäväisyyttämme. Mutta se voi vahvistaa niitä vain, kun pystymme itse kääntämään ne rauhan ja rehellisyyden voimiksi, jos pystymme ylittämään itsekkyyden ja näyttämisen halun. Pluto on ensimmäiseksi aina vastavoima, voitettuna hyvän voima.

Merkurius liikkuu nyt todella vauhdikkaasti ja silloin se auttaa meitä katsomaan tulevaisuuteen, näkemään omat unelmamme. Se saa Auringon kiinni Kaloissa, kun ne yhtä aikaa saavuttavat Saturnuksen. Tämä on siis erittäin merkittävä Merkuriuksen ja Auringon ”suuri yhtymä”, jossa Merkurius on Maasta katsottuna Auringon takana ja näin ollen viestintuojana ”kääntää” Saturnuksen ”henkiset realiteetit”, todellisuuden aidot rakennevaatimukset ”sydämen kielelle”, jota Aurinko edustaa. Helmikuu päättyy tähän hetkeen, jolloin kuukauden taistelut on taisteltu ja on aika hiljentyä opetusten todellisuuteen. Saturnus kysyy taas kerran: elätkö omaa elämääsi, oman vapautesi ja kohtalosi tasapainoista kehittyvää tanssia. Saturnus tuo Kaloista ikuisen viisauden välittömiä elämyksiä. Se pyytää: laske taakkasi tähän.

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski