Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Tammikuu 2018

Tammikuun into ja uudistusmieli saa taivaalta todella mielenkiintoista tukea. Aurinko ja Venus kulkevat vuoden alussa käsi kädessä Kauriissa ja yhtyvät syleilyyn seitsemäs päivä tammikuuta. Eikä tässä vielä kaikki: Aivan tarkasti samoissa asteissa Jupiter ja Mars kohtaavat Skorpionin merkissä. Kohta tämän jälkeen, kymmenennen päivän aikoihin parivaljakko kohtaa sitten yhden kummajaisen, Pluton. Vielä puolenkuun tienoilla Venuksen ja Auringon yhdessä kulku ottaa vastaan Uranuksen uudistavat voimat. Se paistaa Oinaasta ja saa tässä merkissä vaikuttaessaan aina poikkeuksellisen vahvan latauksen uudistushalua.

Joku varmaan siellä sanoo, että sama suomeksi, kiitos... No, onkos tullut kesä nyt talven keskelle? Taitaapa olla. Aurinko ja Venus aina kohdatessaan ja vaikuttaessaan yhdessä saavat aikaan tunteen paloa. Myötätunnon ja rakkauden voimat saavat valtavan piristysruiskeen. Mars ja Jupiter vaikuttaessaan tässä kuviossa antavat mahdollisuuden mahtaviin uudistuksiin, sekä rakkauselämässä, että kaikilla elämän alueilla, jotka liittyvät oman valon ja tasapainon löytämiseen. Pluto paukauttaa starttipyssyä ja pakottaa liikkeelle ja kokemaan omat tarpeet pakottavina. Uranus tuo rohkeutta ja auttaa näkemään innostavia tulevaisuudenkuvia.

Kaikki merkit eivät mitenkään edes voi elää tätä aikaa ihan yhtä täysipainoisesti, vaikka voimalataus on pienen atomipommin luokkaa. Kauriit ja Skorpionit ovat erityisesti ovat uuden elämän ahjossa. Mielenkiintoa alkavasta vuodesta puuttuu tuskin keltään ja romanttiset tuulet ja elämän evoluutio ovat kai aina hyviä uutisia. Nyt kyllä elämän omiin käsiin ottaminen vaatii harvinaisen paljon rohkeutta heittäytyä elämän virtaan ja luottaa kaikkeen, mitä tapahtuu. Tämän ajan voi toki jättää täysin elämättä, kun meillä on tuo ihana vapaus olla valitsematta. Hieno tammikuu on sinulla varmasti tiedossa, jos annat sille luvan sitä olla.

Kuukausihoroskooppi Vaaka

Yleistä: Jos ei onnistu suunnilleen itsestään, on ihan turha hakata päätä seinään. Ei sinun kannata vaipua epätoivoon tai jättää mitään pitkän tähtäimen projektia kesken, mutta tämä aalto ei taida olla ihan sinulle. Nyt on niin kova tunku muutosten ja mahdollisuuksien kauppatorilla, että ellei sinulle ole jotakin aivan spessua tarjota, niin voit ottaa vain mahdollisimman rennosti sivustakatsojan rooli.  

Rakkaus: Kiireettömyyden kehotus pätee myös rakkauselämän puolella. Vaikka ahdistukset saattavat olla varsin korkealla tasolla, on parempi, ettet hätiköi. Uranuksen ja Pluton lisävoimat tunne-elämään saattavat hyvinkin ottaa yliotteen, jolloin oma tietoisuus häviää kamppailun näille kosmisille voimille. Silloin saattaa sanailussa  ja teoissa tulla korjaamattomiakin ylilyöntejä. On parempi pitää vielä suurimmat mölyt mahassa ja vain etsiä omaa totuutta sisältään. Siinä nämä voimat kyllä auttavat. Tämä aika on sinulle ihan parasta hyvien päätösten tekemiseen.