Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Tammikuu 2017

Tammikuussa Marsin ja Venuksen tehdessä yhtymää Neptunukselle, meillä on mahdollisuus käyttää hyväksemme kosmoksen herkkiä virtauksia ja antaa alitajunnallemme lupa tarttua ruoriin aina tarvittaessa. Sisimmässämme tiedämme aina, missä mennään ja mihin asiaan tulisi tavalla tai toisella puuttua, mutta emme kuitenkaan vaivaudu tekemään mitään ja silloin sitten kolisee enemmän tai vähemmän. Nyt tammikuussa tulee olla valmis tarttumaan asioihin pienestäkin alitajunnan vinkistä.

Vuodenvaihteen jälkeen myös talousmaailmassa tehdään ehkä hyvinkin rajuja korjausliikkeitä ja sama epävarmuus heijastuu myös yksityiselämään. Jos virittäydyt täyteen hälytysvalmiuteen ja olet valmis tekemään täysin omia välittömiä ratkaisuja tärkeissä asioissa, tulet kääntämään nämä pienet häiriösignaalit eduksesi ja huomaat elämäsi menevän juuri oikeaan suuntaan.

Koettelevin aikajakso on tammikuun viidennestä päivästä noin viikko eteenpäin. Silloin tapahtuu suuria muutoksia talous- ja valtarakenteissa. Näkyvä ja konkreettinen maailmamme asettuu pakon edessä luonnolliseen kosmiseen järjestykseen, joka on joskus täysin odotustemme vastainen. Silti se on juuri oikea ja elämäämme parhaalla mahdollisella tavalla palveleva.

Kuukausihoroskooppi Kaksoset

Yleistä: Marsin ja Saturnuksen T-risti merkkisi kanssa on loistava uutinen jokaiselle todelliselle päätökselle elämässäsi. Sinulla on nyt voimaa ja kärsivällisyyttä keskittyä hankkeesi loppuun saattamiseen. Ellet pysty keskittymään kaikkein tärkeimpään, kääntyy elämäsi päinvastaiseen suuntaan ja poltat itsesi helposti loppuun. Ilman kunnon motiivia tulee kaikesta tekemisestä todella rankkaa. 

Rakkaus: Myös rakkauselämässä hallitsee sama armoton laki. Nyt et pysty näyttelemään tyytyväistä, ellet sitä todella ole. Nyt on oltava mieluummin mahdollisimman rehellinen, kuin yhtään kiltti tai teennäisesti huomaavainen. Ilkeäksi ei pidä heittäytyä, mutta oman mielipiteen ilmaiseminen on tärkeää asioissa, jotka Sinun mielestäsi eivät ole kohdallaan ihmissuhteissa tai rakkaudessa.Sisäinen Soturi on taisteluopas itsesi rakastamisen jalossa taidossa.

lue lisää