Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Lokakuu 2018

Lokakuun teemat liittyvät hyvin paljon Venuksen liikkeisiin. Me kirjoitamme oman hyvinvointimme, tasapainomme ja ihmissuhteidemme alueella uuttaa lukua kuunnellen Venuksen tarinointia taivaalta. Ei se myöskään Mars ihan hiljaa kykene olemaan, vaikka sen vaikutukset, joita se rakentelee yhdessä Neptunuksen ja Pluton kanssa, tulevatkin aika epäsuorasti henkisistä merkeistä: Kauriista, Vesimiehestä ja Kaloista. Oman lisänsä voimakkaasti uudistavaan aikaan tuo se, että Uranus ja Kuunsolmuakseli pysyvät neliössä Härästä Leijonaan... Kaikki tekijät, jotka osuvat aivan minkä tahansa merkin alkuasteisiin, saavat tästä neliöstä hurjan lisäpotkun.

Kuun alussa juuri peruuttamaan lähtenyt Venus Skorpionissa kohtaa hiljattain etenemään lähteneen Marsin, joka vaikuttaa Vesimiehestä. Erityisesti näillä merkeillä luvassa on tunne-elämän alueella dramaattinen lokakuun alkupuoli, jossa Marsin ja Venuksen kanssa keskustellaan yhteisistä asioista ja omista tarpeista. Näiden välille on aina luotava tasapaino, joka kantaa eteenpäin. Suhteessa on aina annettava ja saatava, yhteisesti ja erikseen. Harvemmin puhutaan peruuttavasta Venuksesta, mutta ajattelisin, että se vaatii erityisesti huolehtimaan, että itse kullakin on suhteessa ja koko sosiaalisessa elämässä riittävän hyvä olla. Meillä kaikilla on oikeus tulla huomioon otetuiksi.

Työelämän ja muun aktiivisen elämän puolella mennään melko dynaamisissa ja uudistuvissa tunnelmissa, kun Mars kiihdyttää vauhtia Vesimiehessä. Mitään suuria läpimurtoja ei taida olla luvassa ainakaan Jupiterin toimesta. Tämä "Eläinradan Joulupukki" tuntuu olevan juuri nyt aika lailla lomatunnelmissa. Meidän on siis luotettava omiin voimiimme ja uskottava, että parhaamme tekemällä, saamme parhaan mahdollisen tuloksen. Pluto ja Neptunus antavat melko arvaamattoman ja mystisen voimalatauksen Marsin luovalle voimalle lokakuun toisen kolmanneksen täyttyessä. Mars tuo tahtoa ja energiaa, jonka suuntaaminen voi olla ilman Neptunustakin hankalaa. Aika villit kortit ovat jaossa.

Kuukausihoroskooppi Kaksoset

Yleistä: Vähän hämmentävän kaksijakoinen kuukausi. No, sitähän se monesti on, Kaksosten elo... Marsin kiihdyttely sukulaismerkissä Vesimiehessä sopii tietysti hyvin energisoivana voimana, mutta Pluton ja Neptunuksen vaikutus voi hyvin sotkea palettia ja kuukauden kuvasta tulee vähän turhautunut ja sekava. Voit vaikuttaa parhaiten tähän tukeutumalla siihen voimaan, jota Aurinko kantaa merkissäsi. Kun luotat sydämeesi ja yhteistyökykyysi, etenkin kuun puoliväli voi olla todella mainio.

Rakkaus: Syviin vesiin... Peruuttava Venus Skorpionissa vaatii sinultakin aika paljon. Ihmissuhteita katsotaan nyt suoraan silmiin, suoraan sydämeen. Sinulle saattaa moni vakava asia ja jopa syytökset tulla ihan yllätyksenä. Et ole ehkä paljonkaan ajatellut viime aikoina omien valintojesi ja sanomisiesi seurauksia. Nyt joudut kuitenkin näkemään kovan kautta, miten omat tekosi palaavat luoksesi kuin bumerangit.