Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Elokuu 2018

Jos heinäkuussa monet planeetat olivat peruutusvaihteella, niin nyt elokuussa alkavat eteenpäin vievät energiat virrata vahvemmin, kun dynaamiset Merkurius ja Mars lähtevät etenemään kuun loppupuolella viikon välein. Merkurius kerää rohkeutta Leijonan merkistä ja Mars peruuttaa Kauriin puolelle hakemaan maata muuttavaa voimaa, jolla oma luovuus herää täyttämän oman kohtalon ja oman vapauden vaatimuksia. Sillä jo seuraavassa kuussa Mars palaa Vesimiehen merkkiin ja saa vapauttavan laatunsa takaisin. Merkurius kääntyy etenevään suuntaan 20. päivä ja Mars 28. päivä. Tuo viikko on varmasti dynaaminen, varsinkin Leijonille ja Kauriille.

Kuukauden alkupuolella on varsin mielenkiintoinen kuvio, jossa ilman merkit Vaaka ja Vesimies, sekä maan merkit Härkä ja Kauris osallistuvat kuvioon, jossa Mars ja Venus tekevät kolmiota ilmamerkeissä ja Saturnus ja Uranus maan merkeissä. Kaikki vaikuttaa harmoniselta ja hienolta, mutta: toki on niinkin, että Venus ja Saturnus ovat neliössä, samoin kuin Mars ja Uranus. Vaikuttaa siltä, että parisuhteissa (ja kaikissa ihmissuhteissa) on vahvasti tapetilla parisuhteen menneisyyden ja tulevaisuuden kysymykset. Itse kukin voi valita mennäänkö eteenpäin diplomatian vai sodan merkeissä. Aidolla tunteellisella yhteydellä ja myös kohtalon ja yhteisten valintojen ymmärtämisellä rauha voidaan säilyttää.

Kuukauden dynaamiselle loppupuolelle osuu vielä kuvio, jossa ovat mukana Merkurius, Venus, Jupiter ja Neptunus. Tämän tapahtuman vaikutuksia on vaikea kuvailla kovin lyhyesti, mutta siinä on tarjolla rohkeimmille Leijonille ja Skorpioneille tilaisuuksia nopeille läpimurroille. Kaloille ja Vaaoille asetelma voi olla tunteellisen selkeyden ja totuudellisuuden kannalta aika haastava. Ehkä on mainittava vielä, että 11. päivä on osittainen auringonpimennys, joka saattaa vaikuttaa herkimpiin meistä aikalailla eksyttävästi. Kaiken kaikkiaan elokuu vaikuttaa hienon eteenpäinmenevältä ja vahvalta laadultaan.

Kuukausihoroskooppi Kaksoset

Yleistä: Kun Merkurius lähtee etenemään kuun puolen välin jälkeen alkaa Kaksosilla otollinen aika. Mitään ei saa ilmaiseksi, mutta menemällä omalla laadullaan mukaan toimintaan joka tuntuu kiinnostavalta, voi hyvinkin aueta maalipaikkoja. Et ole nyt mitenkään kärjessä, mutta siellä pelinrakennuksen puolella on kyllä osaavalle ja innostuneelle tilaa. Ilman muuta onnistuminen ja menestys vaativat sitä, että se innostus on aitoa ja intuitiivisen vahvaa pelisilmääkin tarvitaan.

Rakkaus: Kaikkein tärkeintä Kaksosille on säilyttää oma tasapaino kaikissa olosuhteissa. Nyt eletään ihmissuhteissa vaihetta, jossa tapahtuu suuria asioita, vanhasta luovutaan ja uutta luodaan. Kaikki ei ole ollenkaan helppoa. Kaksosilla pysyy kuitenkin homma hallussa, jos keskityt vain ja ainoastaan siihen, että viihdyt itsesi ja muiden ihmisten, erityisesti erityisesi kanssa. Luottamuksen kautta kaikki menee vähitellen kaaoksesta kohdilleen, eikä sitä kaaostakaan välttämättä tarvita.