Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.
Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

Lokakuu 2020

Kylläpä tämä lokakuukin on melkoinen painekattila! Kuukausi alkaa "taktisella ydinaseiskulla", kun peruuttava Mars tekee Plutolle neliön Oinaan merkistä. Tämä on painetta, jossa oman luovan voiman ja todellisen motivaation löytäminen tulee yhä pakottavammaksi. Täytyy huomata, että Kuunsolmu on Kaksosissa täysin samassa asteessa ja edustaa jotakin piilossa olevaa kokeellista ratkaisua, venttiiliä, jolla helpottaa painetta. Nyt kannattaa kokeilla mahdollisimman laajasti uusia ajatuksia ja toimintamalleja. Ei tässä sen enempää kuitenkaan häviä. Ja näitä uusia malleja ja ideaaleja, joiden mukaan voisi elää, todella tarvitaan. En oikein usko, että kovin valmiita ratkaisuja oikeastaan mihinkään ongelmiin tässä kuitenkaan syntyy. Enemmänkin on kyse harjoituksesta, siitä, että saa itsensä liikkeeseen.

Muuttujia tuolla taivaalla on nyt todella paljon. Taivastunnelmissa on niin paljon jännitteitä, että kaikkia niitä on tähän tekstiin vaikea tiivistää. Yksi tärkeimmistä teemoista on se, että meidän sosiaaliset suhteemme järjestyvät varsin uusiin puitteisiin. Yhteistyö yhteen sopimattomien sielujen välillä alkaa olla aivan mahdotonta. Tämä on tietysti hyvin surullista, mutta verkostojen ja muotojen hajoaminen tuo mukanaan myös hyvää. Meidän on pyrittävä sellaisten ihmisten kanssa yhteistyöhön ja läheisiin suhteisiin, jotka hyväksyvät meidät! Juuri sellaisina kuin olemme ja juuri sellaisina, millaisiksi voimme heidän kanssaan tulla. Parhaiden ihmisten kanssa voimme olla parhaat itsemme. Tämä omien ihmisten etsiminen tulee meidän tunteisiimme ja kohtaloomme hyvin vahvasti lokakuun aikana.

Tässä kuviossa ovat mukana tietysti Venus ja Mars, mutta myös Jupiter. Soppaa hämmentää Neptunus, joka haastaa meitä erottamaan todellisen hyvän olomme, hyvän seuran, hyvät ihmiset. Arkinen järjenkäyttö on vähän ongelmissa, koska Merkurius lähtee peruuttamaan Uranus oppositiosta. Alkukuun kokeilut saattavat tosiaan tuoda mukanaan jotakin, jota on syytä lähteä tutkimaan tarkemmin. Kun Merkurius ohittaa perääntyessään Auringon, se tekee sen Maan ja Auringon välistä. Tällainen hetki on sydänvoimien vahvistumisen aikaa. Silloin intuitiivinen näkökyky, jonka arkijärki yleensä vaientaa, toimii paremmin. Ohitus tapahtuu 26. päivä lokakuuta. Tämä koskettaa voimakkaimmin Skorpioneja ja Härkiä. Kuukausi vaikuttaa ulkoisesti todella sekavalta. Meidän on siis löydettävä itsemme, sisältämme, oma voimamme.

Kuukausihoroskooppi Kalat

Vaikea löytää tästä energioiden sekamelskasta mitään kovin tolkullista ohjetta tai reittiä. Ehkä parhaiten toimii ihan arkijärjen käyttö. Merkurius kun temppuilee Skorpionissa, saat huomata, että asiat eivät mene ollenkaan niin kuin niiden kuvittelisi menevän. Isoja riskejä ei siis kannata ottaa. Jos keskityt tekemisiisi ja yrität saada niihin ihan normaalia järkeä, saat huomata, että loppukuu jopa palkitsee. Ei kai sillä ole mitään väliä, että palkinto saattaa olla aika hassu. Ei sitä koskaan tiedä, milloin mitäkin tarvitsee...

Venus aktivoi nyt Neptunuksen merkissäsi. Sinulle asetetaan isoja kysymyksiä nyt tunteidesi totuudellisuudesta. Tällaisessa tilanteessa et voi enää valehdella itsellesi. Sinun on katsottava suoraan omien tunteidesi todellisuutta. Kun avaat itsesi tälle todellisuudelle, se voi olla hyvin pelottavaa. Mutta muista, että aina kun me kuljemme suoraan pelkoamme kohti ja katsomme sitä silmiin, meistä tulee vapaita. Meissä syntyy jotakin uutta: vapaina jostakin, vapaina johonkin. Sinä olet kysymys, Sinä olet vastaus.

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski