Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.
Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

Helmikuu 2020

Helmikuu antaa meille tilaa tutkia itsessämme ja elämässämme tapahtuneita muutoksia. Aika on takuuvarmasti aika hämmentävää, siksikin, että merkittävin aspekti taivaalla on Neptunuksen ja Jupiterin sekstiili. Saturnus ja Pluto alkavat irrota toistensa vaikutuksesta, vaikka moraalikysymykset pysyvätkin vahvoina teemoina koko vuoden 2020. Pluto pyrkii saamaan meihin vallantunteita ja vakuuttamaan, että niiden saavuttaminen on ihan sallittua moraalittomillakin keinoilla. Samaten se yrittää vakuuttaa, että tärkeintä on oma ego ja se miten mahtavalta vaikutan omissa silmissäni tai muiden silmissä. Saturnus kysyy samaan aikaan meiltä: entä Sinun lupauksesi? Eikö sillä olekaan mitään merkitystä, mitä halusit tänne syntyessäsi korjata, korvata, edistää? Entä Sinun tarpeesi tehdä oikein?


Nämä teemat omasta ”tahdon teoriastamme” ja siitä, olenko egona näyttävästi maailmani huipulla vai hyvän lähettiläänä palvelemassa ihmiskunnan tulevaisuutta omalla pienellä osallani, ovat niitä aivan todellisia kysymyksiä nyt. Nyt helmikuussa Merkurius tekee uuden yhtymän Auringon kanssa alkaessaan peruuttaa 18. päivä. Tarkka yhtymä on ihan helmikuun lopussa. Silloin kaikki se, mikä meissä on kypsynyt ymmärrykseksi, alkaa vaikuttaa oman elämämme muuttamisen tarpeissa. Jupiterin siirtyminen Kauriin merkkiin ja kolmioon Uranuksen kanssa antaa etenkin Maan merkeille Kauriille, Härille ja Neitsyille hienon takatuulen, jolla tämä kuukausi saa sen tarvitseman eteenpäin menevän, dynaamisen laadun. Meidän täytyy katsoa eteenpäin, eikä jäädä voivottelemaan kaatuneen maidon ääreen. 


Tällaiset ajat ovat tunne-elämän tasapainon kannalta aika haastavia. Kun me joudumme määrittelemään itseämme ja elämämme arkeakin uudelleen, meidän täytyy luoda myös ihmissuhteemme uudestaan, vastaamaan ja kohtaamaan uudet olosuhteet. Tällainen savotta on kyllä tässä kuussa luvassa, enemmän tai vähemmän kaikille. Erityisesti tämä koskee Oinaita, Kauriita ja jossain määrin Rapuja ja Vaakoja. Varsinkin heidän tulee muistaa se tosiasia, että tällainen aika tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden siihen, että koko elämä ja sen tärkeimmät kantajat, ihmissuhteet, saavat tilaisuuden nousta ihan uudelle tasolle. Ihmissuhteiden merkitystä ei voi korostaa liikaa. Jupiter ja Venus neliössään tarjoavat ihmissuhdetyöhän valmiille ryhmälle tilaisuuden, jota Neptunus eksytyksineen ja aavistuksineen hämmentää.

Kuukausihoroskooppi Kalat

Merkurius tarjoaa varsinaisen oivallusten ja kommellusten kavalkadikuukauden. Tunnelmat tuntuvat aluksi siltä, että homma sujuu kuin siellä kuuluisassa Strömsössä. Sitten alkaa paljastua, ettei kaikki ihan niin itsestään sujukaan. Kannattaa ottaa mahdollisimman paljon huumorin kannalta, koska kosmoksen huumorintaju on kyllä mainio. Ihan kuun lopussa, kun Aurinko ja Merkurius yhtyvät merkissäsi, kannattaa asiat ottaa kyllä ihan tosissaan. Tässä on kyseessä paljon isommat asiat, kuin yhtäkkiä ajattelisi.


Nyt jokin uusi tunne ja tunnelma kutkuttavat kovasti. Olet äärimmäisen herkkä myös muiden tunteille ja odotuksille. Tämä saa Sinut helposti menemään ihmeellisten päiväunien ja romanttisten tunnelmien metsästämisen vietävänä. Eihän ihastumisissa ja romantiikassa mitään vikaa ole, mutta niiden täytyy antaa kyllä jotakin todellista Sinulle. Parhaissa tapauksissa löytyy ihan aitoja uusia suhteita tai uutta virtaa muuten vain.

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski