Ilmainen Vuosihoroskooppi 2019

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä. Katso video >>

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2019 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Tammikuu 2019

Vuoden alkuun sopii paremmin kuin hyvin tällainen pippurisempi keitos. Ihan tammikuun alussa vähän haetaan suuntaa, mutta jokavuotinen tapahtuma, Auringon ja Pluton yhtymä, saa varmasti sekä meidät, että maailmantapahtumat liikkeelle. Kaikkien omasta tilanteesta riippuu, millaisia Babylonin torneja sortuu, millaisia kickstartteja kehittyy, millaisia päätöksiä, hyviä ja huonoja syntyy ja millaisia piilossa pysyneitä ongelmia pulpahtelee pintaan. Sen voi luvata, että tylsää ei ainakaan ole. Kun kaiken lisäksi Jupiter, Saturnus ja Neptunus ovat ihan samoissa asteissa (eri merkeissä) ja Venus ja Mars asettuvat kauniiseen kolmioon keskenään tähän petiin, niin ihmissuhteissa tapahtuu.

Ei sovi myöskään unohtaa kuukauden puolivälin hetkeä, jossa kommunikaatio ja käytännön päätökset saavat näiltä jo edellä mainituilta jättiläisiltä, Saturnukselta, Jupiterilta ja Neptunukselta vauhtia, kun "jumalten viestinviejä" Merkurius nappaa sinulle uusia ohjeita. Pluton ja Auringon yhtymä on usein hyvin haastava ja erilaiset pelot ja epävarmuus nostavat helposti rumaa päätään. Uranus on Oinaassa neliöimässä Aurinko-Plutoa ja lisää varmasti pakottavaa uudistumisen ja vapautumisen laatua. Kun Mars ja Venus asettuvat kolmioon, on hyvät mahdollisuudet saada oman tunne-elämän tasapainon kautta uutta itsevarmuutta ja luottamusta tulevaan.

Suurimmalla volyymilla tähdet puhuttelevat nyt Jousimiehiä ja Kauriita. Muutenkin painopiste voimassa on talvimerkkien puolella, mutta kyllä sinne kesämerkkienkin puolelle tällaiset voimakentät kulmineen tuntuvat. Vesimiehet ovat vähän katveessa ja Kaloissa asusteleva Neptunus ei välttämättä tee mitään, mikä ei olisi Kaloille muutenkin juuri sitä heidän elämäänsä. Mars antaa myös Oinaille juuri sitä vauhtia, johon he ovat syntyneetkin. Itse asiassa monet planeetat ovat nyt omissa merkeissään, jolloin luulisi, että palaset ainakin näillä merkeillä voivat asettua mukavalla tavalla paikalleen: Jupiter on Jousimiehessä, Saturnus Kauriissa, Neptunus Kaloissa ja Mars Oinaassa.

Kuukausihoroskooppi Kalat

Yleistä: Elämässäsi on nyt tapahtumassa isoja asioita, mutta Neptunuksen sumutuksen vuoksi kartalla on vähän vaikea pysyä. Ehkäpä ei tarvitsekaan. Joskus automaattiohjaus toimii riittävän hyvin tai jopa paremmin kuin oma ratinveivaaminen. Parhaassa tapauksessa saat loistavan yhteyden intuitioosi ja energisoivat planeetat Merkurius ja Mars saavat intosi sellaiseen liekkiin, ettet edes kauheasti viitsi miettiä kaiken järkevyyttä. Saatat olla ihan kujalla muiden ajatuksista tai suunnitelmista, mutta hei, tämähän saattaa toimia.

Rakkaus: On sen verran hehkeää menoa, että heikompaa Kalaa saattaa vähän hirvittää. Rakkaus on sellainen suloisen hukkumisen laji, mutta nyt pitäisi hukkua aika tuliseen elementtiin. Se, miten Jupiter ja Venus vaikuttavat yhdessä Oinas-Marsin kanssa sinun elämääsi jää oman vapautesi alueelle. Jos innostuksesi syttyy liekkiin voi tammikuusta tulla ikimuistoinen, mutta toisaalta saatat perääntyä, kun on vähän liian intensiivistä ja totista. Koko taivaankansi kyllä tukee isoja muutoksia, isoja harppauksia.