Ilmainen Vuosihoroskooppi 2021

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä. Katso video >>

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2021 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.
Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

Tammikuu 2021

Kaikki voivat löytää oman tien rohkeuteen ja rakkauteen, sydämen voimiin. Elämä on elämisen arvoista ja maistuvaa, kun oma voima vahvistuu vähitellen vastavoiman paineessa. Se taitaa olla koko ”pahan” tarkoitus: nostaa hyvä meissä kasvuun ja voimaan, uusiin korkeuksiin. Kun hyvän taju ja voima meissä kasvaa, voimme suhtautua näihin vastakkaisiin voimiin suuremmalla ymmärryksellä, ehkä kypsyä anteeksiantoon ja irrottamiseen. Silloin me kasvamme vapauteen. Itse näen, että vahvasti Pluto-teeman leimaama vuosi 2020 on todellakin aika jättää taakse. Viimeinen kohtaaminen Pluton kanssa on Auringon yhtymä Plutolle 14. tammikuuta. Nyt on hyvä aika ottaa kaikki oppimamme sydämeemme ja lähteä rohkeina eteenpäin. Maailma on muuttunut ja Sinä olet muuttunut.


Samalla hetkellä, kun Aurinko ja Pluto kohtaavat, lähtee viimeinenkin peruuttelija etenemään. Uranus kääntyy edistyvään liikkeeseen ja kun se yhdistyy tähän kuvattuun ”rohkeuden vihkimykseen”, meillä kaikilla on mahdollisuus purjehtia uuteen aikaan myötätuuli purjeissamme. Mikäpä tähän rohkeaan ja hieman kapinalliseen ilmastoon sopisi paremmin kuin Marsin yhtyminen Härässä Uranukseen! Nyt ei voi jäädä kyyristelemään avuttomana. On löydettävä luottamus omaan tietoon ja omaan voimaan. Nyt on aika tehdä suuria siirtoja elämän perustuksissa sellaiseen suuntaan, jossa oma luovuus voi kukoistaa. On aika ottaa unohdetut unelmat laatikosta esiin ja kaivaa rohkeasti omat talentit käyttöön. Kun meistä tarpeeksi moni ottaa oman voimansa käyttöön, alkaa näkyä myös se, että ne toimivat niin hyvin yhdessä…


Mars ja Uranus Härässä tosiaan kehottavat rakentamaan elämän perustaa siten, että oma energiasi voi virrata yhä vapaammin. Kuun lopussa on vihoviimeisen Pluto kysymyksen aika. Venus tulee vielä yhtymään tämän kaksikasvoisen henkisen jättiläisen kanssa ja kysymys liittyy hyvinvointiimme. Tämän vuoden jälkeen emme kestä enää valeita, emmekä manipulointia. Emme aina tajua niitä vahinkoja, joita manipuloinnin hyväksyminen ja jopa itsellemme valehtelu aiheuttaa. Oivalluksille on varattu mahtava hetki 12. päivän kieppeillä, kun Merkurius ja Jupiter yhdistävät ajattelun ja toiminnan voimat Uranuksen ”hallittuun hulluuteen”. Meidän on nyt ymmärrettävä, että meillä on sisällämme elämä ja totuus, jolle meidän on oltava uskollisia. Nyt on aika katsoa tulevaisuuteen, vaikka tie sinne voikin olla sumun peitossa.

Kuukausihoroskooppi Kalat

Kuukausi näyttää ihan mainiolta, jos ei päästä mitään iholle tai sen alle. Uskon, että ihmisillä on sen verran pelkoenergiaa liikkeellä, että se tekee heistä aika arvaamattomia. Kannattaa kuitenkin keskittyä, omaan tiedonhankintaan ja omiin suunnitelmiin. Vesimiehen kuvio inspiroi myös löytämään oikeita yhteistyökumppaneita. Sellaisia ovat ihmiset, joiden kanssa jokaista asiaa ei tarvitse säätää erikseen, vaan yhteisymmärrys syntyy sanattomastikin. Joustavuus, rehellisyys, kuuntelu, selkeys, niillä pärjää aina.


Kuukausi näyttää todella hyvältä ihmissuhdepuolella. Nyt kehittymiseen uusiin avauksiin, seikkailuihin ja elämän makuiseen elämään on kaikki tarvittavat eväät. Usko, että se puolenkuun jännitekin ilmenee Sinulle varsin positiivisesti ja draama on sitä parempaa: kiinnostavaa, kutkuttavaa ja innostavaa. Meidän täytyy itse tehdä tästä hieno vuosi! Sinulle lähtölaukaus tälle vuodelle on varsin mainio paketti täyttä elämää. Nyt kannattaa avata uusia ovia ja ikkunoita maailmaan ja ihmisten ihmeelliseen galleriaan.

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski