Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Huhtikuu 2017

Venus perääntyy ja pysähtyy Kalojen merkkiin neliössä Saturnukseen ja yhtymässä Chironiin. Siksi tämä huhtikuu on kriittistä aikaa rakkauselämässä. Merkit ovat toki olleet nähtävissä jo maaliskuun aikana, mutta vasta nyt tilanteisiin on pakko alkaa reagoida konkreettisesti. Itselleen ja toiselle valehteleminen eli suomeksi mielisteleminen käy huhtikuun aikana täysin mahdottomaksi. Ellei joku yhdessä tekeminen tai ylipäätään yhdessä oleminen tunnu kivalta, niin se aivan varmasti näkyy ja tuntuu keskinäisessä suhteessa kasvavina vaikeuksina.

Myös Saturnus alkaa perääntymään juuri ennen Venuksen toista neliötä ja neliö Chironiin varmistaa, että kipukohdat tulevat näkyville. Tällaisen vaiheen aikana asiat selviävät siksi, että ei vain jaksa ylläpitää minkäänlaista roolia. On pakko antaa periksi ja katsoa omaa tilannetta juuri sellaisena kuin se on. Jos kaikki on hyvin, niin silloin tämä kuukausi vain lujittaa keskinäistä sidettä entisestään, koska molemmat osaavat arvostaa rehellisyyttä ja näkevät suhteen parhaat puolet erittäin arvokkaana lahjana.

Jaksamisen näkökulmasta katseltuna voi todeta, että voimat ovat kovalla koetuksella, eikä pieniä oireita kannata ohittaa olankohautuksella. Toisaalta itsensä ja kehonsa nöyrä kuunteleminen johdattaa nopeaan paranemiseen niin psyykkisessä kuin fyysisessä mielessä silloin kun kysymyksessä on ylirasittuminen. Parantajien ja auttajien löytäminen tapahtuu kuin itsestään siinä vaiheessa, kun hyväksyt olevasi avun tarpeessa.

Kuukausihoroskooppi Kauris

Yleistä: Alkuvuosi on vaatinut Sinulta jatkuvaa hereillä olemista ja tekemiesi suunnitelmien uudelleen säätämistä. Juuri mikään ei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta juuri siksi olet saanut aikaan enemmän kuin olisit osannut odottaa. Nyt huhtikuussa pääset lopulta nauttimaan ahkeruutesi hedelmistä, sillä Marsin kolmio laittaa vauhtia rattaisiin ja tulokset ovat sen mukaisia. Älä suotta jarruttele.
 
Rakkaus: Perääntyvän Venuksen ja Chironin sekstiili merkkiisi lupaa suurta parannusta ihmissuhteisiin ja rakkauselämääsi. Tapaat sellaisia henkilöitä, jotka auttavat löytämään oikean näkökulman mahdollisiin ongelmiisi. Kun sitten tiedostat, mistä on kysymys, osaat tehdä oikeat ratkaisut ja huomaat ongelmien kadonneen taivaan tuuliin. Ole siis valmis kuuntelemaan muiden mielipiteitä avoimella asenteella.