Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Helmikuu 2018

Helmikuu on kaksijakoista aikaa. Jupiterin ja Uranuksen yhteistyö Merkuriuksen ja Auringon yhtymän kanssa tuottaa työelämään, urakuvioihin ja mahdollisuuksien maailmaan mahtavaa myötätuulta. Tuuli on kyllä sen verran navakka ja puuskainen, että vain rohkeammat ja taitavammat seilorit purjeensa nostavat. Ja sitä kangasta ei kannata sinne mastoon nostaa ihan mahdotonta määrää, etteivät paikat repeile. Toisaalta Venuksen ja Saturnuksen sekstiili hidastaa ja asettaa rakkauselämälle ja oman tasapainon löytämiselle ja rakentamiselle kovat vaatimukset. Aika siis toisaalta pakottaa horjuttamaan rakenteita, mutta myös rakentamaan huolella.

Sitten on vielä kolmaskin kuvio, joka ei varmaankaan koske ihan kaikkia yhtä kovalla kädellä: Marsin ja Neptunuksen neliö vie yhtä ryhmää intuitiivisen toiminnan outoon maailmaan. Parhaimmillaan se voi olla sateenkaaren pään löytämistä ja pahimmillaan täydellistä höpsismiä, jossa arvotaan joka risteyksessä vain joku reitti eteenpäin. Intuitiivinen toiminta, vieläpä neliöaspektissa, vaatii harjoittelua ja herkkyyttä. Vaikka sisäinen tunnelma on pakottava, mitään ei voi runtata tai kuvitella olevansa jotenkin selvänäköinen, on vain annettava intuition johtaa, luovuttava oman ajattelunsa radiotaajuuden kuuntelusta ja mentävä hiljaisuuden kartalla.

On kerta kaikkiaan hieno juttu, että rakkauden, tasapainon ja ihmissuhteiden Venus saa vakavuutta ja vaikuttavuutta Saturnukselta ja tuo tähän aikaan kaivattua painon tunnetta. Muuten eläminen saattaisi muuttua sietämättömän keveäksi ja juurettomaksi. Kun me otamme kiinni innostuksen tuulesta, jota on tarjolla, saatamme menettää kiintopisteemme ja sijaintimme. Emme irrallisina kohta enää tiedä, missä olemme, tai minne olemme menossa. Elämäsi vesistä riippuu sitten se, kuinka paljon itse kukin kykenee ja voi seilata tuurilla. Joillakin on vähän karikkoista ja joillekin voi tehdä tosi hyvää hetken vain nauttia tuulesta ja antaa mennä.

Kuukausihoroskooppi Vesimies

Yleistä: Kylläpä on mahtava kattaus! Merkurius on merkissäsi yhtymässä Aurinkoon ja vastaanottamassa dynaamista ja haastavaa laajenemisen ja eteenpäinmenon huipputuulta Jupiterin neliöltä. Kun tähän lisätään vielä se vanhoja kuormia purkava Uranus Oinaasta, saadaan ihan loistava kombo. Sinulla pitäisi tulevaisuuden ihmisenä olla nyt kaikki tarvittava takatuuli, joten kaikki on kiinni vain omasta rohkeudesta. Voi olla, että usko ihmeisiin, tai lähinnä sen puute, on ainoa hidastava voima. Voit luottaa siihen, että tämä aika voi todistaa todellisen kokosi ja todelliset kykysi. Luota itseesi!


Rakkaus: Sinua täytyy nyt melkeinpä muistuttaa ihmissuhteiden ja rakkauden merkityksestä. Aika on itse asiassa paljon antavampaa, kuin yhtäkkiä osaat ajatellakaan tai huomata. Sinulla on oiva tilaisuus rakentaa suhdetta todella vankalle perustalle, jos vain kiinnität huomiota erityisesti kumppanin tai kiinnostavien ihmisten viesteihin. Kannattaa antautua vähän muiden vietäväksi, jos se tuntuu hyvältä. Herkkyyden ja vankan perustan rakentamisen yhdistäminen menee juurikin sen herkkyyden ja vastaan ottavuuden kautta.