Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.
Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski


Huhtikuu - Kuukausihoroskooppi - Leijona

Nyt tarvitaan ihan uusia ideoita. Ilman hyvää ideaa suuntaa on vaikea korjata tai mitään kestävää alkaa perustaa. Tämä kuukausi on Sinulle ehdottomasti tällaiselle ideoinnille ja inspiraatioille pyhitettävää aikaa. Usein toki kärsimättömyys ajaa meitä toimimaan aika harkitsemattomasti ja keksimään jotain ”kokonaisvaltaisia” ratkaisuja, joilla ongelmat taiotaan pois. Merkurius pyytää ottamaan kaiken arvokkaan mukaan ja korjaamaan vain rikkinäisen. Älä anna lapsen mennä pesuveden mukana.

Kaikki katinkulta, mikä on kiiltävää, mutta ei arvokasta oikeasti, on katoamassa elämästä. Tällainen tekee kipeää, vaikka se on ehdottoman tervehdyttävää ja välttämätöntä. Ilo elämään syntyy totuudellisuudesta ja aitoudesta, ei ilon etsimisestä tai luomisesta keinotekoisesti. Kun alat kuunnella omaa sisäisyyttäsi ja omaa rytmiäsi, alat elää paljon mukavampaa elämää. Älä oleta mitään siitä, mitä muut Sinulta odottavat. Nyt olet velkaa vain itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi.


Huhtikuu 2024 yleisesti

Huhtikuu on energioiltaan varsin sekava. Meille on tarjolla Uranuksen ja Jupiterin yhtymän innostavia herätteitä, Neptunuksen Venus -ja Marsyhtymän tuomaa tunteiden epäselvyyttä, peruuttavan Merkuriuksen vaatimaa itsekriittisyyttä ja Saturnuksen Marsyhtymän vaatimusta vastata oman luovan voiman aidompaan toteuttamiseen. Kuukauden etenemistä kannattaa ehkä tarkastella aikajärjestyksessä: Venus kohtaa Neptunuksen Kaloissa 4.4. ja synnyttää meissä todella herkkää kuuntelua. Koska Merkurius lähtee perääntymään jo kuukauden toisena päivänä, tämä yhteisaalto on myrkkyä hiekalle rakennetuille linnoille. Kuukauden alku on etenkin Kaloilla ja Oinailla vahva palautus realismiin, mikä on uusien unelmien oikea kasvualusta. Pelataan näillä korteilla.

Mars saapuu Saturnuksen asteille huhtikuun 12. päivä, jolloin peruuttava Merkurius on yhtymässä Aurinkoon, maan ja Auringon välissä. Tämä on ”positiivisen väsymyksen” hetki, jossa aidot mahdollisuudet ja rajoitukset voi tunnistaa sydänvoimin. Meitä pyydetään luopumaan ylimääräisistä ja vanhentuneista rutiineista ja tekemään parempia päätöksiä ja sitoumuksia. Tässä vaiheessa on hyvä ottaa aikalisä ja jutella oman sisäisen valmentajan kanssa uusista kuvioista. Ihan kohtahan, eli huhtikuun 18. päivä, Jupiter on yhtymässä Uranukselle Härässä ja inspiroi todella vahvasti noidankehien murtamista kasvun spiraaleiksi. Mars on aivan samoissa asteissa silloin Kaloissa ja sekstiilikuvio on mahtavan toimiva, uuden luovuuden myötätuuli. Tuollainen viikon aikalisä tuossa välissä on hyvä pitää.

Merkurius on korjaavan perääntymisensä sitten suorittanut kuukauden loppupäivinä ja silloin Mars saapuu yhtymään Neptunuksen kanssa. Kun oma Mars on nyt kerännyt todella paljon toiminnan voimaa muilta kaukaisilta jättiläisiltä, Saturnukselta ja Uranukselta, Neptunuksen tehtäväksi jää vapauttaa toiminta liiallisesta järjen kontrollista. Tapahtumien virrassa on mielenkiintoisia juttuja, joihin tarttuminen saattaa olla järkiperäisyydelle liian kova paikka. Marsvoimien ylläpito kaipaa loppukuussa inspiraatioita sellaisilta elämän alueilta, joille et yleensä hakeudu. Koska nyt kaivataan aivan uusia tapoja toimia, voi nyt oppia monilta sellaisilta yksilöiltä ja yhteisöiltä, jotka ovat jo Sinua ennen hakeneet aktiivisesti merkityksellisen elämän avaimia.

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski


Ajankohtaista

UUTTA: ASTROLOGINEN ALKUTAIVAL - LUONTEESI VOIMAT HOROSKOOPPI TULKINTA 2.0 Tulkinta tarjoaa syvällisen astrologisen näkemyksen sinusta, integroiden ensi kertaa ulkoplaneetat (kosmiset- ja sosiaaliset planeetat) —Neptunuksen, Uranuksen, Jupiterin, Saturnuksen ja Pluton —antamaan uutta syvyyttä ymmärrykseesi. Tämä tulkinta avaa oman ainutlaatuisen syntymähetkesi salaisuudet, tarjoten arvokasta tietoa persoonallisuudestasi, vahvuuksistasi ja haasteistasi. Se auttaa sinua ymmärtämään, kuinka nämä voimakkaat planeetat vaikuttavat henkiseen kasvuusi ja elämänpolkuusi, tarjoten keinoja monimutkaisten ja haastavien tilanteiden navigointiin. Tarjous 28,90€ / norm. 34,90€ ja se on voimassa 30.4.2024 asti.

Tutustu tarjoukseen lisää täällä