Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Tammikuu 2017

Tammikuussa Marsin ja Venuksen tehdessä yhtymää Neptunukselle, meillä on mahdollisuus käyttää hyväksemme kosmoksen herkkiä virtauksia ja antaa alitajunnallemme lupa tarttua ruoriin aina tarvittaessa. Sisimmässämme tiedämme aina, missä mennään ja mihin asiaan tulisi tavalla tai toisella puuttua, mutta emme kuitenkaan vaivaudu tekemään mitään ja silloin sitten kolisee enemmän tai vähemmän. Nyt tammikuussa tulee olla valmis tarttumaan asioihin pienestäkin alitajunnan vinkistä.

Vuodenvaihteen jälkeen myös talousmaailmassa tehdään ehkä hyvinkin rajuja korjausliikkeitä ja sama epävarmuus heijastuu myös yksityiselämään. Jos virittäydyt täyteen hälytysvalmiuteen ja olet valmis tekemään täysin omia välittömiä ratkaisuja tärkeissä asioissa, tulet kääntämään nämä pienet häiriösignaalit eduksesi ja huomaat elämäsi menevän juuri oikeaan suuntaan.

Koettelevin aikajakso on tammikuun viidennestä päivästä noin viikko eteenpäin. Silloin tapahtuu suuria muutoksia talous- ja valtarakenteissa. Näkyvä ja konkreettinen maailmamme asettuu pakon edessä luonnolliseen kosmiseen järjestykseen, joka on joskus täysin odotustemme vastainen. Silti se on juuri oikea ja elämäämme parhaalla mahdollisella tavalla palveleva.

Kuukausihoroskooppi Leijona

Yleistä: Joulukuussa alkanutta vauhtia ei ole syytä hiljentää tammikuun puolella, sillä Saturnus ja Uranus ovat edelleen takuuolentoina loistavalle menestykselle elämässäsi. Liikkeellä toki täytyy pysyä vaikkapa vain tahdon voimalla ja omat mahdollisuutesi tiedostaen. Levottomuus iskee armottomasti kimppuusi, jos yrität jäädä mistään syystä paikoillesi jököttämään. Siis menoksi vaan hyvällä fiiliksellä.

Rakkaus: Tämä edellä mainittu kuvio lisää vetovoimaasi sitä mahtavammaksi, mitä parempaa vauhtia onnistut pitämään elämässäsi. Halukkaita kumppaniehdokkaita riittää moneen lähtöön ja nyt kannattaa varoa siivelle hyppääjiä. Moni haluaa tietäen tai tiedostamattaan päästä nauttimaan menestyksesi hedelmistä ilman omaa panosta asian hyväksi ja sellainen alkaa tympiä melko nopeasti.Sisäinen Soturi on taisteluopas itsesi rakastamisen jalossa taidossa.

lue lisää