Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Lokakuu 2018

Lokakuun teemat liittyvät hyvin paljon Venuksen liikkeisiin. Me kirjoitamme oman hyvinvointimme, tasapainomme ja ihmissuhteidemme alueella uuttaa lukua kuunnellen Venuksen tarinointia taivaalta. Ei se myöskään Mars ihan hiljaa kykene olemaan, vaikka sen vaikutukset, joita se rakentelee yhdessä Neptunuksen ja Pluton kanssa, tulevatkin aika epäsuorasti henkisistä merkeistä: Kauriista, Vesimiehestä ja Kaloista. Oman lisänsä voimakkaasti uudistavaan aikaan tuo se, että Uranus ja Kuunsolmuakseli pysyvät neliössä Härästä Leijonaan... Kaikki tekijät, jotka osuvat aivan minkä tahansa merkin alkuasteisiin, saavat tästä neliöstä hurjan lisäpotkun.

Kuun alussa juuri peruuttamaan lähtenyt Venus Skorpionissa kohtaa hiljattain etenemään lähteneen Marsin, joka vaikuttaa Vesimiehestä. Erityisesti näillä merkeillä luvassa on tunne-elämän alueella dramaattinen lokakuun alkupuoli, jossa Marsin ja Venuksen kanssa keskustellaan yhteisistä asioista ja omista tarpeista. Näiden välille on aina luotava tasapaino, joka kantaa eteenpäin. Suhteessa on aina annettava ja saatava, yhteisesti ja erikseen. Harvemmin puhutaan peruuttavasta Venuksesta, mutta ajattelisin, että se vaatii erityisesti huolehtimaan, että itse kullakin on suhteessa ja koko sosiaalisessa elämässä riittävän hyvä olla. Meillä kaikilla on oikeus tulla huomioon otetuiksi.

Työelämän ja muun aktiivisen elämän puolella mennään melko dynaamisissa ja uudistuvissa tunnelmissa, kun Mars kiihdyttää vauhtia Vesimiehessä. Mitään suuria läpimurtoja ei taida olla luvassa ainakaan Jupiterin toimesta. Tämä "Eläinradan Joulupukki" tuntuu olevan juuri nyt aika lailla lomatunnelmissa. Meidän on siis luotettava omiin voimiimme ja uskottava, että parhaamme tekemällä, saamme parhaan mahdollisen tuloksen. Pluto ja Neptunus antavat melko arvaamattoman ja mystisen voimalatauksen Marsin luovalle voimalle lokakuun toisen kolmanneksen täyttyessä. Mars tuo tahtoa ja energiaa, jonka suuntaaminen voi olla ilman Neptunustakin hankalaa. Aika villit kortit ovat jaossa.

Kuukausihoroskooppi Rapu

Yleistä: Tämä ei ole oikein sinun kuukautesi. Enemmän sinulla on tehtävää ja annettavaa yksityiselämän ja ihmissuhteiden alueella. Nyt ajan teemat ja haasteet menevät suhisten ohitsesi ja sinulla on päällimmäisenä jonkinlainen väsymys tai flegmaattisuus. Meno alkaa maistua vähän paremmin loppukuun puolella, jolloin saat jotakin ihan käytännöllistäkin aikaan. Vastahakoiset tunnelmat syntyvät pitkälle turhautumisesta, joka taas on syntynyt tuloksettomuudesta.

Rakkaus: Elät hyvin intensiivistä aikaa. Nyt suhteiden perustat punnitaan ja katsotaan tarkasti, ettei perustoissa ole mitään valuvikoja. Jotta tulevaisuutesi voi rakentua sinun näköiseksesi, on sinun vartioitava nyt tarkasti, ettei mitään käsittelemätöntä jää häiritsemään. Et luultavasti haluaisi katsoa totuutta ihan näin suoraan silmiin, mutta se on ainoa vaihtoehto. Kun tajuat tämän, huomaat olevasi varsin valmis muutoksiin, ymmärrät tarvitsevasi niitä.