Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Elokuu 2018

Jos heinäkuussa monet planeetat olivat peruutusvaihteella, niin nyt elokuussa alkavat eteenpäin vievät energiat virrata vahvemmin, kun dynaamiset Merkurius ja Mars lähtevät etenemään kuun loppupuolella viikon välein. Merkurius kerää rohkeutta Leijonan merkistä ja Mars peruuttaa Kauriin puolelle hakemaan maata muuttavaa voimaa, jolla oma luovuus herää täyttämän oman kohtalon ja oman vapauden vaatimuksia. Sillä jo seuraavassa kuussa Mars palaa Vesimiehen merkkiin ja saa vapauttavan laatunsa takaisin. Merkurius kääntyy etenevään suuntaan 20. päivä ja Mars 28. päivä. Tuo viikko on varmasti dynaaminen, varsinkin Leijonille ja Kauriille.

Kuukauden alkupuolella on varsin mielenkiintoinen kuvio, jossa ilman merkit Vaaka ja Vesimies, sekä maan merkit Härkä ja Kauris osallistuvat kuvioon, jossa Mars ja Venus tekevät kolmiota ilmamerkeissä ja Saturnus ja Uranus maan merkeissä. Kaikki vaikuttaa harmoniselta ja hienolta, mutta: toki on niinkin, että Venus ja Saturnus ovat neliössä, samoin kuin Mars ja Uranus. Vaikuttaa siltä, että parisuhteissa (ja kaikissa ihmissuhteissa) on vahvasti tapetilla parisuhteen menneisyyden ja tulevaisuuden kysymykset. Itse kukin voi valita mennäänkö eteenpäin diplomatian vai sodan merkeissä. Aidolla tunteellisella yhteydellä ja myös kohtalon ja yhteisten valintojen ymmärtämisellä rauha voidaan säilyttää.

Kuukauden dynaamiselle loppupuolelle osuu vielä kuvio, jossa ovat mukana Merkurius, Venus, Jupiter ja Neptunus. Tämän tapahtuman vaikutuksia on vaikea kuvailla kovin lyhyesti, mutta siinä on tarjolla rohkeimmille Leijonille ja Skorpioneille tilaisuuksia nopeille läpimurroille. Kaloille ja Vaaoille asetelma voi olla tunteellisen selkeyden ja totuudellisuuden kannalta aika haastava. Ehkä on mainittava vielä, että 11. päivä on osittainen auringonpimennys, joka saattaa vaikuttaa herkimpiin meistä aikalailla eksyttävästi. Kaiken kaikkiaan elokuu vaikuttaa hienon eteenpäinmenevältä ja vahvalta laadultaan.

Kuukausihoroskooppi Rapu

Yleistä: Alkukuun taivastapahtumat saavat sinut odottamaan innolla tulevaa. Kaikki ei kuitenkaan mene ollenkaan sillä tavalla kuin oletat. Sinun onkin parasta laittaa intuition ja yllätyksellisyyden sietämisen säädöt ihan maksimiin. Silloin saat kyllä kiinni niistä sadon herkuista, joita nyt on tarjolla. Jupiter ja Neptunus ovat hyvässä kulmassa, mutta sinun on oltava tarkkana siinä, ettet lähde mukaan sinulle vääriin aloitteisiin. Muiden ihmisten taholta on odotettavissa yllätyksiä, jotka kertovat kyllä sinulle suunnan.

Rakkaus: Venus on nyt Vaa’assa ja aika haastavassa kulmassa sinulle. Jäät helposti kiinni menneeseen ja kaikki vaatimukset uudesta ja uudistumisesta tuntuvat hyvin ahdistavilta. Loppujen lopuksi tulet huomaamaan että se, mitä yritit vastustaa olikin juuri sitä mitä tarvitset. Sinun on annettava itsellesi ja suhteellesi mahdollisuus uudistua. Muutos, jota vastustat, on paras ystäväsi. Miten mahtavalta se vapaus tuntuukaan, kun olet kohdannut pahimpia pelkojasi, voittanut niitä ja tehnyt niistä jopa ystäviä.