Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.
Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

Marraskuu 2020

Koko vuosi on menty vahvoissa Plutoteemoissa. Vallankäyttö, manipulointi, suoranainen valehtelu ja monet muut keinot, joilla erilaiset piirit etujaan ajavat ovat saaneet yhtenäisyyden koetukselle. Ja yhtenäisyys ei voi tarkoittaa sitä, että kaikkien tulisi olla samaa mieltä, tai jättää oma ajattelu sivuun ja vain uskoa sokeasti, mitä kerrotaan. Meidän yhteiskuntamme tuntuu olevan rapautuvassa tilassa, jossa yhteistyön ja tulevaisuuden rakentaminen on yhä vaikeampaa. Uskon, että me yhä vahvemmin tunnemme kuitenkin läheisyyttä niihin ihmisiin, jotka hyväksyvät meidät sellaisina kuin olemme. Yksilöllistyvät ja vahvistuvat ihmiset tarvitsevat edelleen toisiaan hyvien asioiden toteuttamiseen. Vihamieliset ja alistuneet ihmiset, joille omat harhat ja syötetyt valeet ovat tärkeämpiä, täytyy vain jättää sivummalle.

Plutoteemoista aletaan, Luojan kiitos, päästä vähitellen näin vuoden loppua kohti. Viimeinen, joka tekee vielä yhtymää Kauriissa Plutolle, on Jupiter. Ja mikäpä sopisikaan paremmin! Koko tämä koettelemus on kuitenkin tarkoitettu vain vahvistamaan hyvää meissä, kasvattamaan voimaa rakentaa vahvaa omaa filosofiaa, uskoa kehitykseen. Jupiter edustaa tätä kaikkea, ja erityisesti vahvistunutta tiedostamisen voimaa, jolla voimme avautua uusille ajatuksille, uusille teille ja uusille näkymille. Ainakin minulle Pluto edustaa hyvin paljon tällaista valtapyrkimysten manipuloivaa vastavoimaa, joka kasvattaa omaa voimaamme hyvään, toteen ja kauniiseen. Nyt on aika siirtyä eteenpäin. Nimittäin kaikki planeetatkin (Uranusta lukuun ottamatta) ovat vähitellen siirtymässä edistyvään liikkeeseen.

Ja ihan yhtä sopivasti Mars ja Venus kohtaavat oppositiossa Oinaasta Vaakaan, jonka jälkeen Mars lähtee etenemään. Nyt yksilöllinen luovuutemme ja rohkeutemme hakee kosketuspinnan yhteisöön ja alkaa vihdoin toimia. Käsitän tämän kasvaneena rohkeutena, uskalluksena toimia myös yhteisössä omana itsenään. Tuntuu, että koko vuoden kiehunut painekattila vaihtelevine poreiluineen vihdoinkin avataan ja täysin suljettuun ja paineiseen tilaan virtaa vihdoin uutta ilmaa. Kaikki on ehkä kypsynyt meissä kohtaamaan uutta. Vielä on varmasti paljon tehtävää, paljon vaatimuksia rohkeudelle. On kuitenkin hyvä ajatella, että kun fyysinen valo on vähimmillään, on hengen aurinko korkeimmillaan ja valaisee vähitellen ne sielun pimeimmätkin sopukat, eniten väistellytkin kysymykset.

Kuukausihoroskooppi Rapu

Nyt näyttää siltä, että melkoinen näköalapaikka on järjestetty ja kalustettu juuri Sinulle. Kun eläinrataa katsoo Ravun näkökulmasta, näkyy koko komeus avoimena ja ihmeellisenä. Uskon, että suurikin suunnitelma alkaa tuntua mahdolliselta. Maailmassa on tärkeä säilyttää aina luottamus jatkuvuuteen. Aina avautuu reittejä, jotka ovat melkein näkymättömissä. Älä pidä liikaa kiirettä, loppukuu sopii paremmin kunnon kiihdytykseen. Älä anna pelkojen tai epäilysten pidätellä itseäsi, jos kuviot ovat muuten kunnossa.

Mitä suhteellesi kuuluu? Mikä on tärkein ihmissuhteesi? Kuinka suhde omaan itseesi toimii? Saatko vapauden, jonka tarvitset? Saatko kiitoksen? Tämä kuukausi olkoon jonkun ihan uuden alku. Sellainen alku, jossa elämäsi asiat ovat uudessa tärkeysjärjestyksessä, ehkä sellaisessa järjestyksessä, jossa ihmisten arvostus hyvinvoinnin tekijänä on se tärkein. Kun kaikki muuttaa, kun matot katoavat jalkojen alta ja kaikki me tarvitsemme apua, ihmissuhteiden laatu on tärkeämpää kuin koskaan.

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski