Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kuukausihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.
Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

Heinäkuu 2020

Heinäkuu jatkaa tämän koko vuoden valtavaa teemaa, jossa meidän on löydettävä itsemme suhteessa maailmaan, todellisuuteen ja totuuteen uudelleen, aidommin. Kaikki ulkoplaneetat peruuttavat, Uranusta lukuun ottamatta. Voisikin sanoa, että kaikki vallankumouksellisen radikaali ajattelu ja kaikenkattava uudistuminen on nyt se eteenpäin vievä voima. Oletkin ehkä huomannut, että mihinkään ulkopuoliseen tietoon ei voi varauksetta luottaa ja asiantuntijatkin keskittyvät lähinnä spekuloimaan. Aurinkohan ohittaa tässä kuussa oppositioasemassa, vastapäätä, Jupiterin, Pluton ja Saturnuksen. Jotka ovat enemmän tai vähemmän yhdessä. Jupiter peruuttaa vähän Plutoa nopeammin, eli hieman erkanee siitä, mutta tulee sekstiiliin Neptunuksen kanssa. Heinäkuu alkaa siis antaa aavistuksia ja hämäriä vihjeitä siitä, millaisia versoja meidän omassa totuudessamme kasvaa. Nyt on vielä sisäisen tutkimisen aika.

Elämässä tuntuu hieman konkreettisemmin ja selkeämmin se, että Merkurius peruuttaa myös. Se peruuttaa kuitenkin vain 13. päivään asti. Samalla hetkellä Mars, Uranus ja Venus tekevät kuviota Oinaassa, Härässä ja Kaksosissa. Erityisesti ihmissuhteissa on aika katsoa eteenpäin, olivatpa omat olosuhteesi tai oma merkkisi mikä tahansa. Muutenkin meidän on luotava nyt koko ajan ympärillemme yhteisöä ja yhteistyötä, jotta selviämme kaikista täysin uusista haasteista. Vanhat keinot eivät päde, eivätkä vanhat toimintamallit ratkaise mitään. Järjen ja tunteen on pelattava yhdessä ja meidän on parasta ajatella tätä parantumisen mahdollisuutena. Ehkä vihdoinkin voimme siivota pois ne tekosyyt, jotka estivät meitä olemasta oma itsemme? Me parannumme ja voimaannumme tulemalla Minäksi, vahvaksi ja itsenäiseksi.


Jupiter tosiaan kontaktoi uudelleen Neptunuksen voimiin intensiivisemmin. Meidän tulee nyt ”aavistella karmaamme” Kalojen psyykkisen voiman ja Kauriin kantaman muistin kautta. Näissä merkeissähän nämä peruuttavat jättiläiset ovat. Tämä on nyt heinäkuussa ehdottoman henkilökohtainen, mutta kaikille yhteinen prosessi. Neptunus on valmiina aina siihen, että alamme toiveajatella ja ”unelmoida m uiden unelmia”, mutta ajan ankaruus taitaa vain avata kanavaa ylitajuntaamme ja saamme enemmän sisäistä varmuutta siitä, mihin meidän on pyrittävä. Ja aivan varmasti saamme ainakin tietoa siitä, mistä meidän on pyrittävä pois. Kaikki unet, rukous ja meditaatio ovat niitä keinoja, joilla voimme rikkoa noidankehät ja tehdä niistä laajentuvaa liikettä, jota Jupiter edustaa. Me kasvamme, kun asetamme itsellemme oikeita kysymyksiä ja vastaamme niihin rehellisesti.

Kuukausihoroskooppi Skorpioni

Aika mainion näköinen kesäkuukausi. Älä anna minkään paineiden tai tekemättömyyksien pilata hyvää buugia. Paineiden ottaminen ei nimittäin sovi olenkaan tuohon Oinaan merkin Chiron-Mars yhtymään Sinun ajatellen. Nyt on vain löydettävä oikea rytmi ja mahdollisimman hyvä yhteys selkeään nykyhetkeen, jota ilman onnellisuus on mahdotonta. Sinullakin on varmasti paljon tilanteita tulevaisuudessa, joissa paineita voi ottaa terveellisellä tavalla. Nyt pitää toimia säästeliäästi ja fiksusti.


Taisinpa viime kuussakin mainita hiukan näistä Sinun ”rytmihäiriöistäsi”. Sinulla on ollu vähän vaikeuksia saada elämääsi oikeaan rytmiin ympäröivän maailman ja sosiaalisen piirisi kanssa. Pyri jonkinlaisiin ratkaisuihin 13. päivän tienoilla. Merkurius alkaa edetä ja silloin hyvä päätös tekee rytmin korjaamisesta paljon helpompaa. Sinun on saatava omat tarpeesi kuulluiksi tai tilanne saattaa mennä aika vaikeaksi. Ja usko pois: Sinulla on oikeus itsenäiseen ja omaan, vapaaseen päätökseen, vaikka se koskee muitakin.

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski