Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Artikkelit

Astrologi näyttelee Pispalassa

Tervehdys ystävät! Käväisin katsomassa Pispalan harrastajateatterin kappaleen Harjun varjossa. Ja suosittelen tätä takuulla "erilaista" teatterikokemusta kaikille astrologiasta, enneunista ja maan pyhistä energioista kiinnostuneille.

Lue artikkeli

MAAILMANLOPPU 2012?

TV-kanava Jim tarttui ohjelmassaan Jim D Historia: Maailmanloppu 2012, paljon puhuttuun aiheeseen, vuotta 2012 koskeviin profetioihin. Alla kanavan oma esittelyteksti ohjelmasta: Maailmanloppuun kannattaa alkaa valmistautua nyt, sillä se on lähellä. Niin muinaisten mayojen, kiinalaisen I Chingin kuin Merlin-velhon ja antiikin oraakkelienkin väitetään ennustaneen maailmanlopun tulevan vuonna 2012. Voivatko ne kaikki olla väärässä?

Lue artikkeli

Onnea Suomi 91v

Maailman talous kiehuu pahemmin kuin pitkään pitkään aikaan, mikä on ilman muuta ollut odotettavissa liian pitkään jatkuneen noususuhdanteen perusteella. Myös me suomalaiset olemme saaneet nauttia talouskasvun hedelmistä runsain mitoin. Nyt on kuitenkin tullut maksun aika myös meikäläisille, sillä yksikään valtio ei selviä ilman jonkinlaisia kurssimuutoksia kunnialla eteenpäin.

Lue artikkeli

Kouluampuja Matti Saari, syntynyt 20.5.1986

Syntymäkartalta ei ainakaan ilman kellonaikaa löydy ensimmäistäkään selvästi aggressiivista tekijää. Herkkyyttä sitten löytyy senkin edestä. Neptunuksen neliö Kuulle ja on sitä tarkempi mitä lähempänä aamuyötä hän on syntynyt. Neptunus tekee myös opposition Venukselle. Matti on syntymästään saakka ollut lähes yliherkkä kaikille tunneasioille elämässään. On todennäköistä, että hän on kohdannut suuria tunnetason pettymyksiä lapsuutensa ja nuoruutensa aikana. Pettymykset kasaantuvat sisäiseksi katkeruudeksi, joka purkautuu joskus näinkin dramaattisella tavalla.

Lue artikkeli

Amor astrologisesti

Rakkaus on mysteereistä suurin. Mistä se tulee ja minne se menee, miksi se syttyy ja mistä kohteensa valitsee, miten ihmeessä se saa temmattua meidät pauloihinsa juuri kun olimme ajatelleet edellisistä haavoista selvittyämme pärjäävämme tästä lähtien omillamme?

Lue artikkeli

Rotan vuosi alkoi

Rotan vuonna jokaisella ihmisellä merkistä riippumatta on tavallista parempi mahdollisuus löytää menestyksensä polku, mutta se edellyttää rohkeutta kuunnella oman pään aivoituksia suurella luottamuksella. Rotan vuonna menestyjä ei kerta kaikkiaan ehdi kuunnella muiden neuvoja, sillä tilaisuus livahtaa ohi aivan liian nopeasti.

Lue artikkeli

Helena Petrovna Blavatsky

Helena Petrovna Blavatsky os. von Hahn syntyi Jekaterinoslavin kaupungissa Etelä-Venäjällä 12. elokuuta 1831 klo 2:00:00 AM LMT. Helenalla oli jo varhaisesta lapsuudestaan lähtien lahjanaan vahva mielikuvitus ja intuitiivisia kykyjä.

Lue artikkeli

Tähtimerkkien lahjavinkit

Monelle jouluvalmistelujen hankalin asia saattaa olla lahjojen valinta. Kävelykeppi vai rullaluistimet, korsetti vai villahousut? Ennenkuin angstisi nousee huippulukemiin, lukaisepa vinkiksi oheinen, leikkimielinen artikkeli tähtimerkkien lahjaideoista. Ei kuitenkaan kannata unohtaa, että joulu tulee joka tapauksessa, ostit sitten mitään tai et. Oikea tunnelma kun ei synny ostamalla vaan antamalla läheisille aikaa ja rakkautta.

Lue artikkeli

Juice leskinen

Kenellepä meistä suomalaisista Juice Leskisen nimi ei olisi perin juurin tuttu? Mies, joka ei esittelyjä kaipaa ja jonka nerokkaat sanoitukset elävät kaiketi lähes ikuisesti vaikka maestro itse siirtyikin ajasta ikuisuuteen. Tutkaillaanpa vaihteeksi Juicea myös astrologian valossa. Oliko mies karttansa näköinen? Miten Juicen sanoituksissa ilmennyt, omaperäisen neron ja virtuaaliakrobaatin sielunmaisema heijastuu kartalta?

Lue artikkeli

Janice Dickinson - Kaunotar vai hirviö?

Se joka on edes joskus nähnyt pätkän Nelosen Huippumalli haussa -ohjelmaa tai Sub TV:n Janice Dickinsonin mallitoimistoa ei kerta kaikkiaan ole voinut olla noteeraamatta Janicea itseään. Kyllä, juuri se tötteröhuulinen brunetti, joka sanoa töksäyttää aivan kaiken mitä päässä liikkuu vaikka useimmiten sisältö ei ole painokelpoista. Janice on nainen, joka on itse nimittänyt itsensä maailman ensimmäiseksi huippumalliksi ja joka pakenee omaa vanhenemistaan jatkuvien kauneusleikkausten kyseenalaisella avulla unohtaen kokonaan että todellinen kauneus on aina sisäistä. Onko Janice kaunotar vai hirviö?

Lue artikkeli