Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Onnea Suomi 91v

Maailman talous kiehuu pahemmin kuin pitkään pitkään aikaan, mikä on ilman muuta ollut odotettavissa liian pitkään jatkuneen noususuhdanteen perusteella. Myös me suomalaiset olemme saaneet nauttia talouskasvun hedelmistä runsain mitoin. Nyt on kuitenkin tullut maksun aika myös meikäläisille, sillä yksikään valtio ei selviä ilman jonkinlaisia kurssimuutoksia kunnialla eteenpäin.

Maailman talous kiehuu pahemmin kuin pitkään pitkään aikaan, mikä on ilman muuta ollut odotettavissa liian pitkään jatkuneen noususuhdanteen perusteella. Myös me suomalaiset olemme saaneet nauttia talouskasvun hedelmistä runsain mitoin. Nyt on kuitenkin tullut maksun aika myös meikäläisille, sillä yksikään valtio ei selviä ilman jonkinlaisia kurssimuutoksia kunnialla eteenpäin.


Vuosia täyttävän Suomen astrologisella kartalla vaikuttaa Pluton oppositio Merkuriukselle, joka tarkoittaa vakavaa ja kriittistä suhtautumista kaikkeen mahdolliseen tietoon, mitä maailmalla liikkuu. Samalla se merkitsee kriittistä suhtautumista kaikkiin sitoumuksiin ja lupauksiin, joita valtiovalta tekee. Tulevan vuoden aikana Pluto tekee yhtymää Suomen syntymäkartan Merkuriukseen, jolloin maamme on vahvan korkeamman tietoisuuden ohjauksessa päättäjiensä kautta. On oletettavissa, että päättäjät pystyvät vastaamaan juuri oikealla tavalla maailmalta tuleviin haasteisiin tämän ensimmäisen varsinaisen lamavuoden aikana.


Tämän vuoden loppupuolella ja vuonna 2009 myös Saturnus tekee yhtymää Marsille ja Jupiter keskitaivaalle. Näiden kuvioiden vaikutuksesta on oletettavaa, että monet suomalaiset yritykset ja valtiovalta omien edustajiensa kautta tulevat solmimaan erittäin suotuisia ja menestyksellisiä sopimuksia sellaisten ulkomaisten vaikuttajien kanssa, jotka ovat päättäneet kääntää yleisen taloudellisen sekasorron positiiviseksi mahdollisuudeksi. Suomelle ja suomalaisille yrityksille tulee tarjoutumaan useita loistavia mahdollisuuksia heittäytyä mukaan uusiin ja mullistaviin projekteihin.


Yleistä taloustilannetta myrskyn lailla ravisteleva Saturnuksen ja Uranuksen oppositio suorastaan hemmottelee Suomen karttaa positiivisilla kulmillaan ja sksi koenkin tämän menossa olevan ja noin kaksi vuotta jatkuvan matalasuhdanteen tuovan maallemme ja kaikille maamme kansalaisille selvän etulyöntiaseman sekä teollisuuden että tietotekniikan uudelleen järjestelyissä parin seuraavan vuoden aikana. Vaikka lainaraha on nyt kallista, niin uudistuksiin ja korjauksiin kohdistetut investoinnit tulevat maksamaan itsensä moninkertaisesti takaisin.


Meillä enemmän tai vähemmän tavallisilla kansalaisilla on tietysti oma tärkeä osuutemme tässä lama-ajan oikeassa haltuun ottamisessa. Työpaikkoja tulee katoamaan lähitulevaisuudessa hiukan tavallista enemmän, mutta mitään todellista hätää meillä ei tule olemaan. Osa maamme suurista yrityksistä on pakotettu tekemään rankkoja korjauksia kulurakenteeseen lihavien vuosien voittojen valuttua optioina ja voitonjakoina osakkaiden ja johtajien pohjattomiin taskuihin, mutta mitään todella vakavaa romahdusta emme tule täällä kokemaan.


Kansalaisina voimme vaikuttaa tilanteeseen elämällä samaan tapaan kuin tähänkin asti ja luottamalla omiin suomalaisiin pankkeihimme (Montakohan niitä mahtaa olla) ainakin valtion antaman 50000 euron talletusvakuuden edestä. Kulutuksen rajoittamiseen ja rahankäytön pienentämiseen ei kannata sortua myöskään yksityisellä sektorilla muuten kuin olosuhteiden pakosta, sillä myös henkilökohtaiset investoinnit vaikkapa omaan henkiseen kehitykseen tai muuten omien olosuhteiden korjaamiseen nostavat sinut tulevaisuudessa suurten menestyjien joukkoon.


Suomi ja suomalaiset ovat etujoukoissa nostamassa maailmaa ylös lamakauden kurjimuksesta joskus 1,5 vuoden kuluttua ja jokainen oman osuutensa kunnialla hoitanut tulee saamaan luottamuksestaan upeaakin upeamman korvauksen. Menestystä ja onnistumisia on jaossa jokaiselle ennakkoluulottomalle ja rohkeasti elävälle kansalaiselle.


Kärsimään joutuvat eniten ne, jotka niukan tulevaisuuden pelossa pysäyttävät oman etenemisensä ja itsensä kehittämisen niillä alueilla, jotka itseä eniten kiinnostavat. Pienimpäänkään valitteluun ei ole nyt aihetta, sillä elämme yhtä maamme historian lupaavimmista jaksoista seuraavien kahden vuoden ajan. Nyt kannattaa hehkuttaa. ”OON SUOMALAINEN!”