Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrologi täyttää vuosia 5.7.2008

Näin sitä vain tulee ikää lisää ja Maya-astrologian mukaisesti ensimmäinen puolikas on takanapäin, kun 52 tulee täyteen. Tuleva vuosi on käänteentekevä siksi, että siinä on mahdollisuus aloittaa koko elämä uudelleen puhtaalta pöydältä. Maya-astrologit kyselivät huolestuneina, olenko valmis uuteen alkuun ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin valmis uudistamaan päivittäisen elämäni.

Näin sitä vain tulee ikää lisää ja Maya-astrologian mukaisesti ensimmäinen puolikas on takanapäin, kun 52 tulee täyteen. Tuleva vuosi on käänteentekevä siksi, että siinä on mahdollisuus aloittaa koko elämä uudelleen puhtaalta pöydältä. Maya-astrologit kyselivät huolestuneina, olenko valmis uuteen alkuun ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin valmis uudistamaan päivittäisen elämäni.

 

Ihan tällaisen perinteisen länsimaisen astrologian valossa muutosten vuosi tulee olemaan varsin haasteellinen, sillä kuluneen vuoden Pluto-ohitukset ovat laittaneet koville arvomaailmani ja ammatillisen elämäni. Pluton oppositio keskitaivaalle ja Merkuriukselle on tuntunut jokaisessa solussa hurjana ehdottomuutena päivittäisen tekemiseni kanssa. Vain todella kiinnostavat alueet ovat saaneet energiani liikkeelle ja valtava määrä ”tärkeitä” asioita on saanut jäädä tekemättä. Elämä on ihan selvästi valmistanut minua löytämään mielekkäämmän rytmin kaikkeen kaksosmaiseen toimintaani.

 

Pluton kolmio Jupiterille vaikuttaa marraskuun loppuun saakka antaen uutta ilmettä niin astrologian kuin Aloevera-toiminnan maailmaan. Tunnistan tuon kuvion kykynä nähdä hiukan laajemmin, mikä juttu toimii ja mikä ei. Innostavimpia ja samalla toimivimpia juttuja ovat olleet Räjäytä-tietoisuutesi kurssit, joiden myötä olen ollut pakotettu tutkimaan suurennuslasilla oman elämäni riemukkuutta. Näistä Räjäytystapahtumista saamani palaute on ollut ajoittain jopa huumaavaa, sillä niin monet osanottajat ovat kokeneet koko elämänsä muuttuneen ratkaisevasti yhden viikonlopun aikana. On mielenkiintoista nähdä, millaisina elokuun lopun kurssi Joensuussa ja lokakuun lopun kurssi Vantaalla tulevat toteutumaan, sillä niin paljon uutta sisältöä on ponnahtanut esille viimeisten kuukausien aikana. Pidän tätä kurssia ja sen sisältöä astrologiaa tärkeämpänä välineenä elämäntarkoituksen löytämiselle ja jopa hengissä säilymiselle tulevien vuosien armottomassa kosmisessa muutospaineessa.

 

Jupiterin oppositio Auringolle vaikuttaa sekin syyskuun loppuun saakka. Tämä kuvio on oikein oivallettuna varsinainen elämän riemastuttaja, mutta siinäpä sitä onkin oivaltamista. Vähänkään väärällä asenteella tehdyt asiat herättävät suurta tyytymättömyyttä, sillä Jupiter muistuttaa niin kouriintuntuvalla tavalla innokkuuden merkityksestä kaikelle onnistumiselle elämässä. Elämä opettaa minua vielä hetken aikaa muistamaan päivittäin oman päämääräni ja sitä kautta todellisen syyn tai aiheen kaikelle tekemiselleni. Tiedostaessani, että jokainen ottamani askel ja tekemäni asia vie minua kohti kulloinkin asettamaani päämäärää, en pysty tekemään muuta kuin oikeita asioita. Soluni eivät kerta kaikkiaan suostu muuhun puuhasteluun. Haasteenani on siis osata nauttia jokaisesta hetkestä niin viikkovillitystä, kuukausihoroskooppia kuin muitakin astro-juttuja tehdessäni, jos haluan päästä kunnialla eteenpäin.

 

Neptunus tekee kolmiota Venukselle helmikuun loppuun saakka antaen uutta ideaa ja sisältöä arvomaailmalleni. Myös rakkauselämä saa tämän kuvion kautta uutta kosmista ilmettä ja kokonaan uusia ulottuvuuksia, joita jään mielenkiinnolla toteuttamaan.

 

Tulevan vuoden kovin juttu on Saturnuksen oppositio Marsille, joka alkaa lokakuussa 2008 ja jatkuu kesäkuuhun 2009. Kiltteys tappaa tämän jakson aikana. Mars Kaloissa kun on niin kiltti ja auttavainen. Olen jo viime vuoden aikana opetellut sanomaan EI, mutta nyt alkaa vasta se totinen koulu. Elämään ja tekemiseen on löydyttävä oikea ja minulle itselleni lempeä rytmi, koska muuten jalkani lakkaavat tottelemasta aivojeni käskyjä. Jokainen väkisin väännetty velvollisuus kuluttaa kohtuuttomasti energiavaroja ja näkyy armottomasti kaikkien tulosten heikkenemisenä. Saturnus pysäyttää kovemmankin sällin kuin seinää, joten minun on turha kuvitella pääseväni läpi ilman todella tehokasta asennemuutosta. Jos viikkovillitys tai kuukausihoroskoopit jäävät tulevana vuonna joskus ilmestymättä, niin tiedätte minun olevan Saturnuksen asettamassa toimintakiellossa. 

 

Kaikkea hauskaa on siis luvassa, kunhan sen oikein oivaltaa. Odotan malttamattomana näiden mahdollisuuksien ja haasteiden ilmaantumista. On valtava etuoikeus tietää niistä hiukan etukäteen ja vielä suurempi etuoikeus tietää selviävänsä niistä kunnialla. MAHTAVAA!!!!!!