Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Artikkelit

Kokoomusministerit ja astrologia

Tietyt asiat vain nousevat voimakkaasti esille tähtikartoissa, painottaa astrologi Seppo Tanhua. Kesäloman kunniaksi mies kiillotti Nykypäivän pyynnöstä kristallipallonsa ja laati horoskoopit myös tuoreimmille kokoomusministereille. Tämä juttu on lainaus Nykypäivä-lehden toimittaja Juha Pärssisen artikkelista heinäkuun 2009 numerossa. Mukana ovat myös Vappuna 2007 laaditut tulkinnat silloisille kokoomusministereille sekä vertailu tapahtumiin kahden vuoden aikana.

Lue artikkeli

Kuutarhurin mietteitä Samuli Edelmannista.

Olen aina pitänyt Samuli Edelmannista. Sen lisäksi, että Samuli on lahjakas näyttelijä ja tunteikas musiikin tulkitsija, Samuli muistuttaa lapsuuteni ystäviä, naapurin kolmea pellavapäistä veljestä.

Lue artikkeli

Kirsti Paakkasen kartan tutkailua

Konkurssikypsän Marimekon uuteen kukoistukseen nostanut Kirsti Paakkanen syntyi Saarijärvellä 12.2.1929. Parin viikon päästä 79-vuotta täyttävä Paakkanen on päättänyt jäädä eläkkeelle tämän vuoden helmikuussa. Yhdelle ihmiselle päivätyön määrä onkin todella kunnioitettava Paakkasen aloitettua työuransa jo 16-vuotiaana. Kuutarhuri http://kuutarha.nettisivut.fi

Lue artikkeli

ONNEA REMU 60V

Remu (Henry) Aaltonen on jokaisen suomalaisen tuntema muusikko, joka ei koskaan ole puhunut paljoa, mutta enimmäkseen asiaa. Muistan itse erään tv-haastattelun, jossa toimittaja oli koko ajan ihan pihalla, kun Remu laukoi elämän syviä totuuksia. Remu ei häiriintynyt toimittajan ”pinnallisista” kysymyksistä, vaan puhui oman juttunsa täysin loogisessa järjestyksessä. Silloin sain vahvistuksen aikaisemmalle tuntemukselleni siitä, että Remu tosiaan on viisas mies.

Lue artikkeli

Maddy, Maailman etsityin tyttö

Portugalissa toukokuun alussa kadonneen Madeleinen kohtalo on edelleen epäselvä. Joutuiko pikkutyttö pedofiilien kaappaamaksi vai onko maailmanlaajuisen etsintäkampanjan järjestäneillä vanhemmilla Maddyn surma omallatunnollaan? Löytyisikö tähdistä lisävinkkejä Madeleinen mysteeriin?

Lue artikkeli

Suomi vuonna 2005

Suomi vuonna 2005 (Kirjoitettu 5.12.2004) Itsenäisyyspäivän kunniaksi saamme lukea huolestuttavia uutisia Nokian rajuista johtoportaan uudistuksista. Astrologin näkökulmasta katsottuna tilanne enteilee odotettua suurempia ongelmia talousjätin lähitulevaisuudelle ja samalla kai koko Suomen kansalle. Nokia ei ole ainoa yritys, jonka omistus siirtyy ulkomaille ja siksi tulevaisuus tulee aina vain pahemmin nakertamaan Suomen jo hetken aikaa vahvaksi koettua asemaa maailman markkinoilla. EU:n myötä sosiaaliturvaa on jo tähän mennessä pudotettu rankasti ja maatalous ajettu pahaan ahdinkoon. Jollain tavalla itsenäisyys ei juuri nyt tunnu juhlimisen arvoiselta. Ikään kuin olisimme pettäneet isiemme perinnön myymällä nahkamme rauhan aikana liian halvalla Euroopan ”suurvalloille”, jotka surutta rokottavat meiltä kaiken minkä irti saavat. Pahalta näyttää, vaikka planeetat eivät vielä tulevalle vuodelle mitään todella suurta katastrofia enteile.

Lue artikkeli

Suomi vuonna 2004

Itsenäisyyspäivän tunnelmia kirjoitettu 5.12.2003 Jälleen on vuosi vierähtänyt ja Suomi neitomme täyttää 86 vuotta Suomi: 6.12.1917 14:35 Helsinki -01.40 Enemmän tai vähemmän arvioidun syntymäajan perusteella keskitaivaan akseli jää vuonna 2004 Chironin ja Saturnuksen puristukseen. Symboliikan mukaan kysymyksessä tulee olemaan Suomen asema maailmalla ja ennen kaikkea Euroopan Unionissa. Chiron saattaa parhaimmillaan merkitä maallemme tulevaa merkittävää roolia jossakin kansainvälisessä kehitysprojektissa tai mahdollisessa katastrofi tilanteessa. Samalla joudumme melkoisessa paineessa miettimään omaa selviytymistämme pienenä valtiona yhdistyvässä Euroopassa. Edessä saattaa hyvinkin olla itkua ja hammasten kiristelyä, josta turvatakuiden aiheuttama sekaannus antoi pientä esimakua ihan tässä syntymäpäivien kynnyksellä. Päivämääriä en uskalla tähän heitellä, koska kellonaika on epävarma.

Lue artikkeli

Suomi 2003

Suomi vuonna 2003 (Kirjoitettu 4.12.2002) On ollut todella mielenkiintoista seurata astrologin silmin kuluneiden vuosien tapahtumia Suomen lähihistoriassa. Oheisista linkeistä voitte lueskella astrologin arvauksia kuluneilta kahdelta vuodelta, jos kiinnostaa. Tämä vuosi 2003 näyttää varsin mielenkiintoiselta, sillä Saturnus aktivoi syntymäkartan Pluton ja Merkuriuksen oppositiota voimakkaimmillaan kesä- ja heinäkuussa. Mars tosin käynnistää prosessin jo maaliskuun alussa, joten ainakin viitteitä tulevasta saattaa olla silloin havaittavissa.

Lue artikkeli

Maailma, USA ja Suomi 2002 kynnyksellä

Maailma, USA ja Suomi (Kirjoitettu 15.10.2001) Usan ja Islamin välille syntynyt sotatila koskettaa tietysti koko maailmaa, sillä lienee täysin turhaa elätellä toivoa terrorismin rajoittumisesta edes yhden maanosan alueelle etenkään kun koko "sivistynyt maailma" on jo asettunut Usan taakse sen "terrorismin vastaisessa taistelussa". Näin jälkiviisaana on helppo ymmärtää ettei kolmas maailmansota olisi millään voinut syttyä samankaltaisena kuin ensimmäinen tai toinen maailmansota. Välineet ovat kehittyneet liian pitkälle, jotta perinteinen maa-, ilma ja merisota tuntuisi mahdolliselta, vaikka Usa tuota koneistoa nyt näyttävästi esittelee. Terrorismi on luonnonvoimien synnyttämä ankara vastaisku ihmisen luontoa, maapalloa ja inhimillisyyttä tuhoavalle käyttäytymiselle. Pelkkä voiton tavoittelu ei voi jatkua loputtomiin ilman kärjistymistä. Sen lisäksi että luonnonvoimat ovat jo puuttuneet tähän mielettömyyteen on täysin odotettavissa, että myös ihminen nousee vastustamaan rakentamaansa systeemiä. Nyt tämä tilanne on ajankohtainen. On tietysti valitettavaa että parantumisen täytyy tapahtua terrorin välityksellä, mutta kun muut keinot eivät ole auttaneet niin tässä sitä sitten ollaan. Maailmassa riittää terroristeja miljoonittain myös islaminuskoisten kiihkoilijoiden ulkopuolella kuten olemme saaneet todeta. WTC:n isku käynnisti maailmanlaajuisen terrorismin aallon, joka tulee pyyhkimään läpi koko maapallon valtavana lumivyörynä. Jotta väkivalta ja katastrofit jäisivät mahdollisimman vähäisiksi tulisi meidän pyrkiä säilyttämään rauha omassa elämässämme ja lähipiirissämme sekä joulukuussa että myöhemmin keväällä, vaikka elämä välillä tuntuisikin hyvin raskaalta.

Lue artikkeli

Maailma ja Suomi 2001

Maailma ja Suomi vuonna 2001 (Kirjoitettu joulukuussa 2000) Jo vuonna 2000 vaikuttanut Jupiterin ja Pluton oppositio aloitti epävakaan talouden kauden kaikkialla maailmassa. Yliarvostetut alat ja alueet tulivat ryminällä alas ja toivat pörssikurssit tullessaan. Sama kuvio säilyy taivaalla toukokuun alkupäiviin saakka vuonna 2001. Konkreettiset vaikutukset voivat vaihdella talouden maailmanlaajuisesta kriisistä aina markkinatalouden näyttävään romahdukseen asti. Jolon pankkivanki draama, Öljyn hinnan nousu, Autoilijoiden mielenosoitukset, luonnonilmiöt ja suuronnettomuudet ovat kaikki pieniä osatekijöitä suuremmassa kokonaisuudessa, joka liukuu hitaasti mutta varmasti kohti luonnon toteuttamaa vallanvaihdosta. Pörssimeklarit ovat tietokoneineen täysin avuttomia rahamarkkinoiden muutoksille jotka seuraavat suuren yleisön vaikeasti ennustettavaa ostokäyttäytymistä. Yksityisen ihmisen ostopäätöksiin vaikuttaa yhä enemmän palvelun henkinen laatu ja ne yritykset, jotka tämän ajoissa oivaltavat tulevat olemaan vahvoilla muutosvoimien myllerryksessä.

Lue artikkeli