Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrologi näyttelee Pispalassa

Tervehdys ystävät! Käväisin katsomassa Pispalan harrastajateatterin kappaleen Harjun varjossa. Ja suosittelen tätä takuulla "erilaista" teatterikokemusta kaikille astrologiasta, enneunista ja maan pyhistä energioista kiinnostuneille.

Tervehdys ystävät!

Käväisin katsomassa Pispalan harrastajateatterin kappaleen Harjun varjossa. Ja suosittelen tätä takuulla "erilaista" teatterikokemusta kaikille astrologiasta, enneunista ja maan pyhistä energioista kiinnostuneille. Kaikkea tätä on luontevasti piilotettu mielenkiintoisen kappaleen juonteisiin. Hämmästyin todella positiivisesti siitä, missä kaikkialla teatteria voi tehdä. Esitykseen kannattaa varata lämmintä päälle, vaikka vilttejä on toki tarjolla järjestäjän puolesta.

Seuraavat esitykset pe 29.5, ke 3.6 pe 5.6 klo 19:00  ja loppuhuipentuma yllätysnumeroineen 6.6. klo 16:00

Lisäksi kappale nähdään Tampereen teatterikesässä 5-7.8 Off.stage esityksenä. Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan.

Lipun hinta on vain 10-15 euroa

Näyttelijän kertomaa: "Tässä olisi pieni ja viaton mainos. Eksyin vahingossa Pispalan Teatteriin ja jouduin Pahan Pomon rooliin. Luonneosa. Tulkaahan katsomaan parodiaksi taipuva yhteiskunnallinen draamakappale Harjun varjossa.

Laitan tähän Teatterin sivujen osoitteen. Käykää katsomassa näytösten aikataulut ja valitkaa hyvän sään päivä. Tervetuloa!

www.pispala.fi/teatteri/

Upeaa kevättä kaikille toivoen,

Astrologi Timo (Kalliokoski)