Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kokoomusministerit ja astrologia

Tietyt asiat vain nousevat voimakkaasti esille tähtikartoissa, painottaa astrologi Seppo Tanhua. Kesäloman kunniaksi mies kiillotti Nykypäivän pyynnöstä kristallipallonsa ja laati horoskoopit myös tuoreimmille kokoomusministereille. Tämä juttu on lainaus Nykypäivä-lehden toimittaja Juha Pärssisen artikkelista heinäkuun 2009 numerossa. Mukana ovat myös Vappuna 2007 laaditut tulkinnat silloisille kokoomusministereille sekä vertailu tapahtumiin kahden vuoden aikana.

Tietyt asiat vain nousevat voimakkaasti esille tähtikartoissa, painottaa astrologi Seppo Tanhua. Kesäloman kunniaksi mies kiillotti Nykypäivän pyynnöstä kristallipallonsa ja laati horoskoopit myös tuoreimmille kokoomusministereille. Tämä juttu on lainaus Nykypäivä-lehden toimittaja Juha Pärssisen artikkelista heinäkuun 2009 numerossa. Mukana ovat myös Vappuna 2007 laaditut tulkinnat silloisille kokoomusministereille sekä vertailu tapahtumiin kahden vuoden aikana.

TÄHDET ENNUSTAVAT VIRKKUSELLE JA STUBBILLE VAIHERIKASTA MINISTERIURAA

Henna Virkkunen, 4.6.1972 10:30 Joutsa
Neitsytnousuisen Hennan syntymäkartalta löytyy Saturnuksen, Merkuriuksen ja Auringon yhtymä Kaksosten merkissä kymmenennessä eli uran ja ammatin huoneessa. Tämä tarkoittaa, että hän ottaa työnsä takuulla vakavasti, eikä koskaan päästä itseään helpolla. Siinä mielessä opetusministerin pesti on juuri oikealla henkilöllä. Lisäksi Hennalla on Saturnus neliössä Kuuhun, joten velvollisuudentunto korostuu valtavasti ja herkistää stressioireille. Olisipa kiva nähdä, kuinka Henna pystyy löytämään aikaa itselleen ja omalle rentoutumiselle. Veikkaisin, että sillä sektorilla riittää vielä paljon opiskeltavaa.
Tällaisen kuvion kanssa pyrkii aina tekemään kaikki asiat parhaalla mahdollisella tavalla, niin että kaikki voisivat olla tyytyväisiä. Politiikassa tällainen ei tietenkään ole mahdollista. Arvostelijoita löytyy moneen lähtöön jopa hyvinkin läheisistä piireistä ja se kyllä rassaa tällaisen kartan / luonteen omaavaa ihmistä.
Ura on varmasti hirmuisen tärkeä juttu Hennan elämässä yleensä. Jos töissä menee hyvin, niin silloin perhe-elämäkin kukoistaa. Jonkun mielestä kuvio on aivan päälaellaan, mutta joillakin arvomaailma kulkee juurikin näin päin.

Mitä Hennalla menossa?

Astrologisesti tämä vuosi on alkanut todella menestyksekkäissä kuvioissa Saturnuksen tehdessä kolmiota Hennan keskitaivaalle eli juuri tuonne Uran ja ammatin pisteeseen. Hommat sujuvat sillä sektorilla varmasti jopa yli odotusten. Lisäksi kosminen muutosvoimien planeetta Pluto tekee kolmiota Hennan nousumerkille Neitsyessä koko tämän vuoden ja antaa valtavan määrän uudenlaista itsevarmuutta omaan persoonaan. Julkisuuden valokeilassa tästä on pelkästään hyötyä, mutta henkilökohtaisissa ihmissuhteissa tilanne voi olla kokonaan toinen.
Siihen viittaa Pluton oppositio Venukselle, joka kuviona mittaa rakkauden aitoutta armottomalla vaa'alla.
Hennan kanssa ei ole nyt leikkimistä rakkauselämässä, mutta toisaalta hyvässä kunnossa oleva kumppanuus vain vahvistuu näistä väännöistä. Heti vuodenvaihteen jälkeen helmikuussa Jupiter tulee yhtymään Kuun kanssa, mikä tarkoittaa kokonaan uuden ja paremman jakson käynnistymistä kodin ja asumisen alueella. Jos mielessä on muuttoaikeita, niin vuodenvaihde tarjoaa siihen parhaat astrologiset olosuhteet. Uuden kodin perustaminen voi pitää sisällään asioita asunnon vaihdosta lapsen syntymään tai kumppanuuden uudistumiseen.
Ehkäpä media kertoo meille, mistä Hennan kohdalla tulee olemaan kysymys 2010 vuoden tehdessä tuloaan.
Ministerin hommat hoituvat astrologisen kartan mukaan loistavasti koko loppukauden sikäli kun politiikka pysyy Hennan intohimona ja yksityinen puoli pysyy jotakuinkin raiteillaan.

Aleksander Stubb, 1.4.1968 19:00 Helsinki

Aleksander Stubb omistaa erittäin voimakkaan ja samalla mielikuvituksellisen kartan Pluton tehdessä tarkkaakin tarkempaa oppositiota Venukselle ja Merkuriukselle kalojen merkissä. Viisauden ja korkeamman tietoisuuden asteroidi Pallas Athene on sekin yhtymässä Plutoon Neitsyessä. Näillä eväillä syntyy todella vahva periaatteen mies, jonka kanssa ei kannata alkaa väittelemään ilman teräksen lujia perusteita. Jos jotain on pielessä, niin hän kyllä kaivaa totuuden esiin ja laittaa kieroilijat vastaamaan teoistaan.
Tällainen ehdottomuus on hurja valttikortti maailmanpolitiikassa ja voimme olla todella kiitollisia tällaisesta ulkoministeristä, jonka yli ei kävellä. Ulkoiselta olemukseltaan Aleksander on joustavan ja rennon tuntuinen samalla kun hänestä on aistittavissa jääkylmää harkintaa. Stubbin suuri suosio maailmalla perustuu todennäköisesti hänen herkkyyteensä, josta astrologisella kartalla kertoo Kuun ja Neptunuksen välinen oppositio. Hän kykenee vaistoamaan toisten ihmisten tunnelmia ja analysoimaan nopeasti ja tarkasti vastapuolen reaktioita.
Rationaalinen käyttäytyminen on loistava peitetarina hänen alitajuisille ja jopa yliluonnollisille kyvyilleen käydä omaa telepaattista keskusteluaan vastapuolen kanssa.
Miten Stubb hoitaa Suomen ulos lamatunnelmista?
Jo vuoden 2009 kesästä lukien Aleksanderin kartan Mars ottaa vastaan kolmiota Plutolta ja kuvio pysyy päällä 2010 vuoden loppuun saakka. Uskoisin että olemme maailmaa riepottelevan laman kannalta erittäin turvallisissa käsissä, koska jo Suomen astrologiselta kartalta on löydettävissä voitokkaat kuviot tälle kulumassa olevalle vuodelle. Kuinka kauan sitten saamme pitää tällaisen miehen edustamassa itseämme ulkomailla, jää nähtäväksi, sillä kysyntää tulee riittämään paljon paremmin palkattuihin ja Aleksanderin kannalta varmasti mielekkäämpiin tehtäviin. Viimeistään tämän kuluvan ministerikauden jälkeen on jo luvassa uusia haasteita. Poliittinen ura voinee jatkua vain kohti presidentin virkaa, sillä pienempään tämä mies ei taida tyytyä.
Henkilökohtaisessa elämässä Stubb joutuu käsittelemään joitakin kipeitä asioita loppuvuoden aikana, mutta sellaiset asiat eivät todennäköisesti juurikaan pääse vaikuttamaan hänen työhönsä. Elokuussa 2009 voimme odotella jotain voimakasta kannanottoa politiikan likaisempaan puoleen Saturnuksen tehdessä oppositiota Venukselle ja Merkuriukselle.
Rakkauselämässä tapahtuu suuria asioita keväällä 2010 Jupiterin tehdessä yhtymää Venukselle ja Merkuriukselle, mutta karttakuvioiden perusteella niistä ei heru jutun aiheita alan lehdistölle. Yksityisellä puolella eletään kuitenkin herkkiä hetkiä ja senhän me toki ministerillemme suomme ilman suurempaa tirkistelyn halua.

MITÄ VAPPUNA 2007 KOKOOMUSMINISTEREILLE ”ENNUSTETTIIN”
Nykypäivä julkaisi kieli poskessa vappunumerossaan 2007 silloin tuoreiden kokoomusministereiden horoskoopit hallituskaudelle. Astrologi Seppo Tanhuan ennusteet kävivät hämmentävän hyvin toteen, kuten ohesta selviää.

Ulkoministeri Ilkka Kanerva, 21.8.1948
Astrologi: Ministerin työt tulevat vaatimaan kovan veron kaikesta muusta tekemisestä ja ainakin astrologisesti Kanerva on aloittamassa kokonaan uutta vaihetta kaikessa tekemisessään vuoden 2007 aikana. Radikaalina ja muutoksille alttiina Vesimiehenä kaikki on Ilkalle mahdollista ja saatamme hyvinkin saada hänestä parin kuukauden kestojulkkiksen viikkolehtien ihmissuhdepalstoille vuoden 2008 kuluessa.
Todellisuus: Tapasi tanssija Johanna Tukiaisen lentokoneessa vuoden 2007 lopulla. Tekstiviestikohu keväällä 2008 toi runsaasti palstatilaa juorulehdissä ja johti lopulta eroon ministerin tehtävistä. Tilalle Alexander Stubb.

Opetusministeri Sari Sarkomaa 24.9.1965
Astrologi: ”Syntymäkarttansa perusteella ihan selvä vaikuttajatyyppi, jolle vanhentuneiden rakenteiden murtaminen on täysin luonnollista päivittäistä toimintaa.”
Todellisuus: Ryhtyi lähes ensi töiksensä valmistelemaan uutta yliopistolakia.
Astrologi: ”Kotirintaman uudelleenjärjestelyt osuvat tammikuusta elokuuhun 2009, joskin järistykset tuntuvat selvästi jo joulukuun puolella 2008. Kun koti on saatu ensin remonttiin, onkin työn vuoro.”
Todellisuus: Erosi ministerintehtävistä joulukuussa 2008 halutessaan enemmän aikaa perheelleen. Tilalle Hanna Virkkunen.

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen 14.10.1971

Astrologi: ”Jyrkillä on hallussaan uskomaton muuntumiskyky ja luontainen kekseliäisyys, joita molempia tullaan tarvitsemaan seuraavien neljän vuoden aikana. Taloudessa kun on odotettavissa melkoisia mullistuksia jo vuoden sisällä. Astrologisesti tutkailtuna saamme varautua taloudelliseen laskukauteen, joka edellyttää myös valtiovallan edustajilta suurta valppautta.”
Todellisuus: Maailmanlaajuinen finanssikriisi alkoi syksyllä 2008 ja on syössyt Suomenkin lamaan.
Astrologi: ”Henkilökohtaisen elämän kiirastulivaihe iskee päälle ministerikauden viimeisinä kuukausina eli keväällä 2011. Pientä häiriötä saattaa siis olla luvassa seuraavien vaalien alla.”
Todellisuus: Jää nähtäväksi.

Asuntoministeri Jan Vapaavuori 3.4.1965 
Astrologi:  ”Jannen vastaan ottama salkku ei ole ihan niin yksinkertainen kuin voisi olettaa ja jonkinlaista vääntöä on luvassa läpi koko tämänkertaisen ministerikauden. Uhkarohkeus ja jonkinlainen ylimielisyys kostautuu jossain vaiheessa kautta, mutta lopullista tiliä tämän tehtävän onnistumisesta tehdään vasta keväällä 2009.”
Todellisuus: On arvostellut mm. kauppakeskusrakentamista ja Nurmijärvi-filosofiaa läpi tähänastisen kautensa. Julkisti keväällä 2009 mittavan asuntotuotannon elvytysohjelman.

Peruspalveluministeri Paula Risikko 4.6.1960
Astrologi: ”Ministerikausi alkaa todella haasteellisten kuvioiden alaisuudessa ja Paulalla on edessään puuduttava rupeama hänen tarpeellisiksi katsomiensa palveluiden toteuttajana. Näyttää siltä, että loistavat puhelahjat ja peräänantamaton mieli törmäävät Titanicin lailla jäävuoreen heti kättelyssä.”
Todellisuus: Sairaanhoitajien Tehyn työtaistelu-uhka joukkoirtisanoutumisineen oli lamauttaa Suomen terveyshuollon. Vastineeksi jouduttiin säätämään ns. pakkolaki, jolla hoitajat velvoitettiin tulemaan tarvittaessa töihin. Samaan aikaan rahapula alkoi kuitenkin vaivata yhä vakavammin julkista terveydenhoitoa.
Astrologi: ”Etenkin vuosi 2010 tulee olemaan tunnepuolella varsin koetteleva, ellei aikaa perheelle löydy riittävästi.”
Todellisuus: Jää nähtäväksi


Puolustusministeri Jyri Häkämies 30.8.1961

Astrologi: ”Ensimmäinen ministerivuosi on melkoista myllerrystä henkilökohtaisessa elämässä lähinnä parisuhteen alueella ja jollain tavalla se varmasti näkyy myös ministeripostin hoitamisessa, vaikka ei todennäköisesti yllä tiedotusvälineisiin asti. Jyri on aika tarkka yksityisyytensä varjelussa.”
Todellisuus: Ei tietoa yksityiselämän myllerryksistä.

Viestintäministeri Suvi Lindén 19.4.1962
Astrologi: ”Ministeriyden ensimmäinen vuosi on henkilökohtaisessa elämässä melkoista vuoristorataa, joka saattaa näkyä paksumpana ehostuskerroksena silmien ympärillä.
Todellisuus: Sai syksyllä 2007 adoptoitua pienen Leonoora-tyttären Kiinasta. Ministerin työ- ja lomajärjestelyjä ihmeteltiin oikeuskanslerinvirastoa myöten.

Sisäministeri Anne Holmlund 18.4.1964
Astrologi: ”Syksyllä 2007 on odotettavissa selviä väsymyksen tai terveydellisiin seikkoihin liittyviä ongelmia. Toinen puutumisen paikka osuu maalis-huhtikuulle 2008, jolloin kannattaa reilusti ottaa itselle vähän enemmän aikaa palautumiseen ja rentoutumiseen.”
Todellisuus: Jokelan kouluammuskelussa marraskuussa 2007 kuoli yhdeksän ihmistä ja aiheutti sisäministerille raskaita paineita. Holmlundin alaisen, Suomen korkeimman poliisimiehen, poliisijohtaja Markku Salmisen virka-auton käytöstä käynnistettiin huhtikuussa 2008 esitutkinta.