Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Artikkelit

Lehtijuttu Räjäytyksestä

”Jos pidämme kiinni ajatuksesta tehdä asiat aina entistä paremmin ja olemme valmiit oppimaan virheistämme, menestymme elämässä.” – Seppo Tanhua

Lue artikkeli

Astrologeja haastattelussa

Astrologian suosio on nousussa, ja laman myötä yhä useampi turvautuu tähtikarttoihin. Usein henkilökohtaisen astrologisen tulkinnan tilaa nuori, koulutettu nainen. Miksi ihmeessä? Lue vastaukset alla olevan ylioppilaslehden linkistä. www.ylioppilaslehti.fi/2009/01/23/kyse-voisi-olla-heikoista-signaaleista/

Lue artikkeli

Astrologi täyttää vuosia 5.7.2008

Näin sitä vain tulee ikää lisää ja Maya-astrologian mukaisesti ensimmäinen puolikas on takanapäin, kun 52 tulee täyteen. Tuleva vuosi on käänteentekevä siksi, että siinä on mahdollisuus aloittaa koko elämä uudelleen puhtaalta pöydältä. Maya-astrologit kyselivät huolestuneina, olenko valmis uuteen alkuun ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin valmis uudistamaan päivittäisen elämäni.

Lue artikkeli

Seppo ja vuosi 2002

Kartan kertomaa. Seppo Tanhua, 5.7.56, klo 11:20, Virrat Syntymäkartallani on Aurinkomerkkinä Rapu ja nousevana Neitsyt. Tällä perusteella olen läheisteni silmissä epävakaa ja väärissä asioissa pikkutarkka nipottaja, jonka mielialoja on mahdotonta ymmärtää. Suuren yleisön tai pienemmän yleisön silmissä esitän aivan toisenlaista roolia ja julkiseen Seppoon onkin helppo jopa ihastua. Ihmekös tuo kun sekä Venus että Merkurius ovat keskitaivaalla eli uran ja ammatin pisteessä kolmiossa Neptunukseen ja sekstiilissä Plutoon. Puhuminen ja kirjoittaminen olivat jo kouluaikoina selviä vahvuuksia ja kirjan kirjoittaminen jopa utopistisena haaveena, joka nyttemmin on sitten toteutunut. Koen olevani oikeassa elementissä esimerkiksi näitä sivuja rakentaessani ja tunnen todella nauttivani tästä tekstin suoltamisesta. Suurin ongelmani on aina ollut parisuhde tai parisuhteet, sillä sitoutuminen oli ennen 40 ikävuotta täysin mahdotonta. Elämäni ei ole ollut näiden 40 vuoden aikana kehumisen arvoista eikä myöskään kanssani eläneiden naisten tai lasten elämä, sillä en tosiaan pystynyt asettumaan aloilleni. Kartalta löytyvä Pluton ja Kuun neliö sekä Saturnuksen ja Kuun oppositio kertovat omaa kieltään alitajuisista naisiin kohdistuvista peloistani, jotka juontuvat myös lapsuudestani ja vaikeasta äitisuhteestani. Syyllistin itseäni jo lapsena äidin pahaan oloon ja vihaisuuteen ja sama syyllisyydestä johtuva miellyttämisen tarve ohjasi lukuisat parisuhteeni karille yhden toisensa jälkeen. Aikaisemmin koin myös luovuuteni olevan uhattuna liian läheiseksi muodostuvan parisuhteen taholta. Tähän viittaa kartalla Auringon ja Junon oppositio. Pakenin aina omiin oloihini kirjoittamaan esimerkiksi näilläkin sivuilla myynnissä olevia tulkintatekstejä. Vasta viimeisten kolmen vuoden aikana olen pystynyt asettumaan aloilleni ja jopa avioliittoon. Pluton ja Saturnuksen tarkka neliö toteutuu yhteiskunnallisena velvollisuudentuntona jonka ajamana pyrin hoitamaan kaikki tehtäväni (myös näiden sivujen ylläpidon) mahdollisimman hyvin. Suuri ongelmani on pyrkimys täydellisyyteen jota tämä neliön lisäksi kuvaa Neitsyt nousevana merkkinä.

Lue artikkeli

Astrologi Egyptissä

Sunnuntai Saavumme hotelliin minä ja Lasse mukavan Air Finlandin lennon ja kaoottisen lentokenttä/viisumi ja passi sekasorron sekä uskomattomien tullitarkastuksien jälkeen tunnin aikataulusta myöhässä. Isis Pyramisa hotellin upein huone, josta näköala Niilille. Kentän hankaluudet sulivat pois viimeistään upeassa allasbaarissa. Illalla ruokailu länsirannan yksityisessä ja ulospäin suorastaan rähjäisessä ravintolassa, joka kätki sisäänsä seitsemän ruokalajin paikalliset herkut upeasti katettuna ja niin herkullisina, että jäi äitikin toiseksi. Kokki olikin maailmaa kiertänyt superlahjakkuus, joka osasi maustaa paikalliset ruuat taivaallisen makuisiksi.

Lue artikkeli

Maalaispennusta astrologiksi

Astrologin historian lyhyt oppimäärä Synnyin ja vietin varhaislapsuuteni Virroilla Siekkiskylässä pikkuveljeni Timon kanssa leikkien ja tapellen. Maalaismaisemassa riitti lehmiä, sikoja, hevosia, kanoja, kissoja ja koiria, peltoa ja metsää sekä latoja, navetta ja riihirakennus antamaan virikkeitä monenlaiseen tekemiseen. Siekkiskylän kansakoulusta jatkoin Virtain keskustan keskikouluun ja sieltä lukioon, jonka suoritin keskinkertaisilla arvosanoilla. Kouluaikana harrastin kaikkea mahdollista kilpaurheilua, josta lukioaikana aloittamani lentopallo jäi pysyväksi harrastukseksi. Lukion jälkeen työskentelin jonkun aikaa isäni opettamana muurarina, kunnes rasitusvamma pakotti hakemaan muita töitä. Asiamiestoiminnan myötä päädyin vakuutusyhtiön palvelukseen vuonna 1980 eli 24 vuotiaana. Tuolloin muutin ensin Tampereelle ja sitten työtehtävien muutosten myötä Nokialle. Vuonna 1987 kärsin kovan harjoittelun ja jatkuvan autossa istumisen aiheuttamista hartia- ja selkäkivuista. Eräs asiamieheni ohjasi minut akupunktio hoitoon Harjun Votelle, joka saikin niskavaivani loppumaan muutamalla hoitokerralla. Hän kertoi minulle myös Tai-ji nimisestä kiinalaisesta kehon- ja mielenhallintalajista, jota innostuin tuolloin harrastamaan. Erään Tai-ji illan päätteeksi Vote otti esiin astrologisen taulukkokirjan ja kysyi minun syntymäaikani. Hetken aikaa kirjaa tutkittuaan hän kertoi hyvin tarkkaan mitä elämässäni oli sillä hetkellä tapahtumassa ja antoi myös viitteitä tulevasta. Olin niin yllättynyt ja otettu Voten esittämästä tulkinnasta, että sanoin viiden todistajan läsnäollessa, että minusta tulee astrologi.

Lue artikkeli

Astrologin synttärit 5.7.2004

Astrologin tulevaisuuden näkymiä syntymäpäivänä 5.7.2004 (48 vuotta) Toteutuma edelliseltä vuodelta. Edellisen syntymäpäiväni näkymissä olivat päällimmäisinä elämän tarkoitukseen ja uraan liittyvät muutokset. Monta kertaa mietin pienessä mielessäni, että miten se elämä voisi tästä muuttua. Minulla on vakaa asema ja kohtuullinen toimeentulo suomalaisena ammattiastrologina. Saan ylläpitää omaa astrologista nettisivustoa ja kehittää sitä täysin omalla aikataulullani. Koen myös nauttivani tästä "harrastuksesta", eikä vähiten sen palautteen vuoksi, jota olen saanut tätä sivustoa seuraavilta alan harrastajilta. Mikä siis olisi voinut muuttua ja miten.

Lue artikkeli

Astrologi ja uskottomuus

"Minä ja uskottomuus" Juttu Eevassa 1/2003, kirjoittanut Minna Marsh Astrologi Seppo Tanhua tietää kokemuksesta, että parisuhteessa täytyy tulla sinuiksi itsensä kanssa, hyväksyä oma valintansa ja elää sovussa sen kanssa. Hän haluaa välittää ihmisille rauhaa heidän omista valinnoistaan. - En enää painosta ihmisiä tekemään tärkeitä päätöksiä ennen kuin he ovat siihen valmiita. Aikaa on käytettävissä yllin kyllin. Jokainen hoitaa asiansa ja elämänsä silloin ja siinä järjestyksessä kuin pystyy, ei yhtään aikaisemmin. Astrologina voin antaa vaihtoehtoja, en ratkaisuja, kertoo astrologi ja kouluttaja Seppo Tanhua , 46.

Lue artikkeli

Astrologi täyttää 50 vuotta 5.7.2006 klo. 13:12.

Toteutumia edelliseltä vuodelta: Pluton ja Venuksen oppositio vaikutti arvomaailmaani todella voimakkaasti, enkä kestänyt kuluneen vuoden aikana vastaansanomista omille jutuilleni keneltäkään. Parisuhde oli sekin koetuksella, mutta uskomattoman hienosti kaikki lopulta sujui. Silloin voi vain todeta, että suhde on kunnossa, sillä toimimaton suhde hajoaa helposti tällaisen jakson aikana. Meitä molempia auttoi kun tiesimme ajan haasteellisuudesta. Pidin tietoisen tiukasti oman pääni monissa asioissa ja toisaalta Eija vaimoni ei venyttänyt kärsivällisyyttäni äärirajoille. Liittomme on entisestään vahvistunut näiden vaiheiden jälkeen.Uskon että vuosihoroskooppi avaa samaa ymmärrystä myös monille muille. Jupiterin ja Uranuksen vaikutus on näkynyt ihanina onnistumisina esimerkiksi tämän sivuston rakentamisessa ja koko perheen yhteisessä Aloevera-toiminnassa etenkin vuodenvaihteesta eteenpäin. Olen seurannut omaa innostustani ja huomannut, että se on ehdottomasti paras avain menestykseen ihmisen elämässä. Tästä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle.

Lue artikkeli