Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Kirsi Valoniitty (Savolainen) - Selvänäkijä, Tarot, Valmentaja

0700-87300
(2,34e/min)Energian välittäjä, selvänäkijä Kirsi Savolainen
 
Kaikenlaisten elämäntilanteiden ja kokemusten myötä elämä johdatti minut tekemään tätä nykyistä auttamistyötäni, jota olen tehnyt ammatikseni jo yli 15 vuoden ajan. Minulla on ollut selvätietoisuuden lahja jo lapsesta lähtien. Olen nähnyt enneunia, jotka ovat toteutuneet täysin uneni mukaisina. Olen tiennyt mihin asiat johtavat ennen kuin niistä on ollut konkreettista tietoa.
 
Olen tiennyt jo pienestä pitäen, että on olemassa myös jokin muu todellisuus kuin mitä me ihmiset näemme ympärillämme. Lapsena luulin kaikkien ihmisten ajattelevan kuin itse ajattelin, tunsin ja näin. Jossakin vaiheessa kuitenkin huomasin, että asia ei aivan olekaan niin.
 
Työurani aloitin liike-elämän palveluksessa, jossa loin itselleni nousujohteisen uran. Sanoin itseni irti 15 vuotta sitten, koska arvomaailmaailmani ei enää kohdannut siinä ympäristössä olevaan arvomaailmaan. Henkiset asiat ovat olleet läsnä koko elämäni ajan, joten sen vuoksi siirtyminen ihmisten auttajaksi oli täysin luonnollista minulle. Jonkin verran siihen tarvittiin myös elämän johdatusta, mutta nyt tiedän, että teen elämäntehtävääni. Autan asiakkaitani vapautumaan elämään ja kokemaan sellaista elämää, mitä heidän sielunsa kaipaa.
 
Käytän intuition avaamiseen Tarot kortteja. Asiat tulevat minulle tietona, sanoina, filminpätkinä ja kuvina. Olen myös selvätuntoinen, joten joskus asiat tulevat myös tuntemuksina. Selvänäkijänä voin avata sinulle tietä mihin olet matkalla. Voin valottaa sinulle mihin tiesi johtaa ja avata myös mahdolisuuksia kulkea jotain toista tietä.

Voit soittaa minulle palvelunumerooni 0700-87300 (2,34/min, maksu puhelinlaskulla) tai tilamalla ajan numerostani 0407336142, jolloin maksu suoritetaan tililleni ennen puhelua (30 min 40 €, 60 min 70 €). Kun tilaat ajan, annan maksutiedot.

Tulkintojen lisäksi teen myös energiahoitoja ja minulla on Casa don Inacion Kristallivuode. Myös näistä voit kysyä lisää numerostani 0407336142.
 
Näkijänä voin näyttää sinulle oven, mutta sinun on astuttava siitä itse sisään. Sinun on tehtävä valintasi mistä ovesta astut sisään.

Rakkaudella Kirsi