Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tiina Tolvanen

Tiina Tolvanen

1.12.2023

vieraskirjoitus:

Ihminen on erikoinen eläin

"Ihminen on luomakunnan kruunu, sillä Jumala loi hänet omaksi kuvakseen (Moos. 1:27, 9:6)", sanotaan jo Raamatussa. 

Voimaeläimiltä olen oppinut, että ihminen on hyvin erikoinen eläin. Ihmisessä voivat ilmentyä vapaasti ja tietoisesti kaikki eläimissä esiintyvät erilaiset energiat eli voimat. Meissä on siis potentiaalia huomattavasti monipuolisempaan ja tietoisempaan kokemukseen elämästä, kuin muilla lajeilla. Ego tuo kuitenkin ihmisille suuria haasteita opetellessamme tietoisiksi energian mestareiksi.

Siinä missä muut eläimet luontaisesti ilmentävät niille tyypillisiä energioita, ihminen saattaa olla hyvinkin hukassa omien energioidensa kanssa. Opettelemme kantapään kautta, millaista on elämä, jos ego on ohjaksissa ja millaista se on sydämen ohjaamana.

 Tämä oppikoulu ei ole mikään pikakurssi, vaan kestää lukuisien elämien ajan. Jossain vaiheessa tietoisuus on vihdoin niin hereillä, että haluamme tietoisesti irrottautua egosta. Tästä alkaa tietoinen henkinen kasvu, joka on maan päällä vain ihmiselle mahdollista.

Astron joulukaupan avajaisissa huikeat avajaistarjoukset KAIKISTA ASTROLOGISISTA TULKINNOISTA Parhaimmat tarjoukset löytyvät kuitenkin 3:sta aikaa tutkivasta tulkinnasta. Käy katsomassa mitä nuo tulkinnat ovat .

Ihmisen erikoisuus muihin eläimiin verrattuna on kykymme ryhtyä tietoisesi tarkastelemaan ja siten myös muuntamaan omia ajatuksiamme, tunteitamme ja toimintamallejamme. Ihmisellä on siis eläimiä suurempi mahdollisuus paitsi astua harhaan, myös ottaa opikseen ja kehittyä. 

Voimaeläinten kanssa työskentelyssä voit käyttää eläimiä apuna tunnistaaksesi ja parantaaksesi omia energioitasi.

Voimaeläimessä tietty energia on helposti tavoitettavissa, jolloin sen tunnistaminen ja vahvistaminen itsessäsi onnistuu myös helpommin.

Harjoittelu tekee mestarin, ja jonain päivänä olet tasapainossa kaikkien voimiesi kanssa, käyttäen niitä luontaisesti ja harmonisesti. Kun sydämesi on auki ja energia virtaa vapaasti, kaikki asettuu uomiinsa. Sinusta on tullut luomakunnan kruunu!

Terveisin
TIina Tolvanen

Astrossa on joulun tunnelmaa!

Siirry tutkimaan tarjouksia ( 22 kpl) Astron joulukauppaan

Astrokalenteri 2024 - Syvempi Yhteys Itseesi ja Universumiin

Astrokalenteri 2024 tarjoaa monipuolisen ja kattavan vuosikatsauksen, jossa pääset syventymään päivittäisiin, viikoittaisiin ja kuukausittaisiin astrologisiin tulkintoihin, jotka perustuvat juuri sinun henkilökohtaiseen astrologiseen karttaasi.

Astrokalenterin monipuolinen käytettävyys tekee siitä kätevän välineen arjessa. Voit seurata astrologisia tulkintoja puhelimeesi saapuvien e-mailien kautta tai käyttämällä sen helppokäyttöistä verkkopalvelua. Tämän ansiosta voit seurata henkilökohtaisia astrologisia opastuksia missä tahansa ja milloin tahansa. Lisäksi se sisältää erillisenä pdf:nä "Vuosi Elämääsi" -tulkinnan ja "Kulta-ajan rakentaja" -ominaisuuden, joka rohkaisee käyttäjää pohtimaan omaa rooliaan Kulta-ajassa.

Astrokalenteri 2024 -> 26,90€ / norm 34,90€

Lisälahjana saat 4 x tarot 5 korttia tulkintoja (lisälahjojen arvo 32€).

Tarjous voimassa 11.12.2023 asti.

Täysi tyytyväisyystakuu!

Tilaa tulkinta lahjoineen tästä

Vuosi Elämääsi tulkinta - Tulevaisuutesi kartta: Oivallukset ja suuntaviivat seuraavaan vuoteesi

Elämä on jatkuvaa virtausta, joka muodostuu toisiinsa kietoutuvista hetkistä, päätöksistä ja kohtaamisista. Kukapa meistä ei toivoisi, että voisi kurkistaa tulevaisuuteen tai ymmärtää syvemmin omaa polkuansa? "Vuosi Elämääsi" on astrologinen tulkinta, joka antaa avaimet näiden kysymysten sydämeen.

Vuosi Elämääsi tulkinta -> 23,90€ / norm 29,90€

Lisälahjana saat 2 x tarot 5 korttia tulkintoja ( lisälahjojen arvo 16€ ).

Tarjous voimassa 11.12.2023 asti.

Täysi tyytyväisyystakuu!

Tilaa tulkinta lahjoineen tästä

Auringon Paluu -tulkinta - Opas alkavan vuoden energioihisi

Auringon Paluu -tulkinta juontaa juurensa ajatuksesta, että kun aurinko saavuttaa tarkan sijainnin taivaalla, jossa se oli syntymämme hetkellä, koemme eräänlaisen "energeettisen uudelleensyntymän". Tämä merkitsee uutta alkua, mahdollisuutta uudistaa itseämme ja ottaa elämäämme uusia suuntia. Se tarjoaa yksityiskohtaisen kuvan tulevan vuoden energioista, mahdollisuuksista, haasteista ja muutospaineista elämässäsi. Se kertoo, missä asioissa saatat kokea menestystä, missä kohtaat haasteita, ja missä on potentiaalia uusiin aloituksiin.

Auringon Paluu tulkinta -> 23,90€ / norm 29,90€

Lisälahjana saat 10€ lahjakortin Astrokauppaan.

Tarjous voimassa 11.12.2023 asti.

Täysi tyytyväisyystakuu!

Tilaa tulkinta lahjakortin kera täältä

Palaa Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Tiina Tolvanen

Olen Tiina Tolvanen, pitkän linjan henkisen polun kulkija, voimaeläinten viestintuoja, kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Heräsin henkisesti 2000 -luvun alussa kun suorituskeskeinen elämäasenteeni ajoi minut loppuun. Aloin kysyä kysymyksiä ja etsiä niihin vastauksia sisältäni. Tietoisuuden auetessa pelkoni alkoivat väistyä, tehden tilaa luottamukselle ja rakkaudelle. Vuonna 2015 ryhdyin tekemään taidetta ja pian myös voimaeläimet ilmestyivät elämääni. Toimin nykyisin yrittäjänä Suden Kutsussa, ja autan ihmisiä eteenpäin henkisen kasvun haasteissa taiteen ja voimaeläinten avulla. www.sudenkutsu.com

Tiina Tolvanen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle