Auringon Paluu –tulkinta

Meillä kaikilla on kaksi Uuden Vuoden hetkeä joka vuosi!

Kalenterivuosi vaihtuu joulukuun viimeisen ja tammikuun ensimmäisen päivän välisenä keskiyönä. Sitä juhlitaan monin erilaisin tavoin, syödään tilanteeseen sopivia erityisiä ruokia, ammutaan ilotulitusraketteja, valetaan tinaa, lauletaan, tanssitaan ja toivotaan tulevalle vuodelle kaikkea hyvää.

Oma, henkilökohtainen Uusi Vuosi vaihtuu silloin, kun astronominen aurinko on tismalleen samassa kohdassa kuin syntymämme hetkellä. Se on meidän syntymäpäivämme vuosipäivä! Tälle hetkelle on laskettavissa kartta, auringonpaluukartta, joka kertoo koko seuraavan vuotemme energioista – mihin kannattaa kiinnittää huomiota, missä on muutospaineita, missä odotettavissa uusia aloituksia.

Toisin kuin Astrokalenteri tai Vuosi Elämääsi -tulkinta, jotka kertovat hyvinkin tarkoista ajoista, Auringon Paluu –tulkinta käsittelee kokonaista vuotta. Aurinkoon ja sen tarkkaan astronomiseen kiertoon on kautta aikojen liitetty luovuus ja elämän perimmäinen tarkoitus. Tätä tulkintaa rakentaessani on ollut kiehtovaa huomata, kuinka paljon tulkinta antaa uutta potkua elämän uudistamiselle ja edelleenkehittämiselle.

Aurinkokaariastrologian mukaan jokainen uusi vuosi syntymäpäivästäsi lukien tarjoaa ihan uudet ja jännittävät mahdollisuudet kehittyä elämäsi eri osa-alueilla koko ajan korkeammalle tasolle. Auringonpaluutulkinta laaditaan siis joka vuosi uudelleen. Auringonpaluukartalla syntymähetki voi olla virallinen syntymäpäiväsi tai sitä edeltävä tai sitä seuraava päivä normaalissa kalenterissamme.

Tilaan Auringon Paluu -tulkinnan  

Katso Auringon Paluu -esittelyvideo

Auringon Paluu -tulkinta:

  • Auttaa löytämään uusia henkisiä kykyjä itsestäsi
  • Kuljettaa lähemmäksi elämäsi todellista tarkoitusta
  • Vahvistaa itseluottamustasi ja sisäistä voimaasi
  • Rohkaisee voittamaan alitajuisia pelkoja
  • Opastaa rakentaviin ja rakkaudellisiin ihmissuhteisiin.

Mitä muut kertoivat?

"Hei Seppo
Auringonpaluutulkinta on mielestäni huikein kaikista tekemistäsi tulkinnoista, ottaen huomioon, että ne kaikki ovat olleet huippuhyviä. Tarkka, osuva, oivalluksia antava, häkellyttäväkin totuudessaan. Se auttoi minua tekemään isoja ratkaisevia muutoksia elämässäni, joita olin jo pari vuotta teetellyt nahoissani. Tulkinta kertoi täysin selvästi, että paine ratkaisujen tekemiseen on todellinen ja aika on juuri oikea. Enpä enää tyytyväisempi voisi olla, että uskalsin. Kiitos siis kovin paljon tästä tulkinnasta."

- ANNE

"Hei Seppo,
Tilasin Auringonpaluun tulkinnan tälle vuodelleni ja informaatio oli todella osuvaa jo näille ensimmäiselle neljälle kuukaudelle, mitä tätä ikävuotta on kulunut. Aiheet ovat tänä vuonna suuria, ja oli jotenkin lohdullista ja rohkaisevaa lukea selvityksiä täsmälleen niistä haasteista ja ilmiöistä, joita olen ihmetellyt viime kuukausina. Tämä täydensi mukavasti myös vuosihoroskoopin sisältöä - sanoisin, hyvä pari! Lämpimät kiitokset esoteerisesta tuestasi!"

- VESTA

"Hei Seppo,
Erityiskiitos tästä ihan mahtavasta auringonpaluu-opastuksesta. Tämä oli juuri oikeaan hetkeen tarkoitettu. Niin paikkaansa pitäviä asioita kyllä oli, että ei voinut kuin hymyillä onnellisena ja nyökytellä, että juurikin näin tulee tapahtumaan. Nyt on menestyksen vuoro elämässäni ja aion nauttia siitä täysin siemauksin. Haluan todellakin elää sitä elämää, jota tänne tulin opettelemaan elämään. Iso kiitos vielä! Teet tärkeää työtä ja olisi erittäin mielenkiintoista oppia astrologiaa."

- MINNA

Tilaan Auringon Paluu -tulkinnan omakseni


Tarjous!
19,90 €
29,90 €

Astrologinen joululahja Astro.fi:stä

Tilaan Auringon Paluu -tulkinnan omakseni

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.