Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrokalenteri 2024

Syvempi Yhteys Itseesi ja Universumiin

Tilaa Astrokalenteri tästä!

Astrokalenteri 2024 ei ole pelkästään päivien, viikkojen ja kuukausien kokoelma, vaan se on ovi suurempaan ymmärrykseen itsestämme ja siitä, miten meidän oma elämän polkumme kietoutuu tiiviisti planeettojen liikkeisiin. Se on matka syvälle itseemme, henkiseen kasvuun ja yhteyden laajentamiseen.

Se heijastaa syvempää totuutta sinusta - kuinka planeettojen asennot voivat resonoida päivittäin elämäsi kanssa, tuoden esiin piilotettuja voimavaroja, haasteita ja mahdollisuuksia.

Astrokalenteri sisältää myös "Kulta-ajan rakentaja" ominaisuuden, joka rohkaisee käyttäjää katsomaan omaa rooliaan Kulta-ajassa. Kulta-aika ja siinä toteutuvat planeetta ohitukset ovat ajankohtia, jolloin yksilön ja universumin välinen yhteys tuntuu erityisen voimakkaalta.

Tervetuloa Astrokalenterin maailmaan - matkaan, joka yhdistää meidät sielun ja planeettojen välille. Matkaan, joka avaa sydämemme ja mielemme uusiin ulottuvuuksiin.

P.S. Astrokalenteriin sisältyy myös (Vuosi Elämääsi tulkinta) joka kertoo jakson merkittävimmistä aikajaksoista kullekin tilausjaksosi kuukaudelle. (Sisältää tulkinnat vain merkittävimmistä ohituksista).

Tilaa Astrokalenteri tästä!

Astrokalenterin tulkinnoista saatavat hyödyt ja ominaisuudet:

 • Syvempi Itsetuntemus:
  Astrokalenterin avulla voit ymmärtää itseäsi paremmin ja tunnistaa piilossa olevia motiivejasi ja halujasi. Tämä auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä ja kasvattamaan itsetuntoasi.
 • Päivittäinen Ohjaus:
  Astrokalenteri tarjoaa päivittäisen opastuksen planeettojen liikkeiden ja energioiden kautta, auttaen sinua navigoimaan elämäsi haasteissa ja mahdollisuuksissa.
 • Paremmat Päätökset:
  Kun ymmärrät, mitkä energiat Sinuun milloinkin vaikuttavat, voit tehdä tietoisempia päätöksiä, jotka ovat linjassa omien tavoitteidesi ja arvojesi kanssa.
 • Selkeämmät Ihmissuhteet:
  Ymmärtämällä, miten planeettojen energiat vaikuttavat sinuun ja muihin, voit navigoida ihmissuhteissasi paremmin ja ymmärtää muita syvällisemmin.
 • Stressin Vähentäminen:
  Astrokalenterin avulla voit ymmärtää, milloin tietyt stressitekijät ovat voimakkaimpia ja löytää strategioita niiden hallintaan.
 • Intuition Vahvistaminen:
  Astrokalenteri rohkaisee sinua luottamaan ja kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttasi ja opastustasi.

Tilaa Astrokalenteri tästä!

Käyttö:

 • Helppo käyttää:
  Astrokalenteria voi käyttää 2 eri tapaa:

  Käytetyin tapa on e-maileihin tulevien viestien lukeminen puhelimen näytöltä. Saat viestin aina silloin, kun kartallasi tapahtuu jotain.

  Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut seuraamaan laajemmalta aikajanalta tapahtumiasi, niin niiden seuraaminen on mahdollista myös puhelimella, mutta verkkopalvelussa saa laajemman kokonaiskuvan aikajanasta ja kokonaisuuksista.
 • Aloita päivittäisestä tarkastelusta:
  Joka aamu, tutustu kalenterin antamiin neuvoihin ja planeettojen asentoihin. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitä energiaa päivä tuo mukanaan ja miten voit hyödyntää sitä parhaiten.
 • Käytä säännöllisesti:
  Tarkastele kalenteria joka päivä, jotta pysyt ajan tasalla taivaan energioista.
 • Muista vapaatahto:
  Vaikka Astrokalenteri tarjoaa ohjeita ja neuvoja, muista, että sinulla on aina vapaus tehdä omat valintasi. Käytä kalenteria oppaana, mutta luota aina lopulta omaan intuitioosi ja viisauteesi.

Tilaa Astrokalenteri tästä!

Asiakaskokemuksia:

"Olen aina ollut hieman skeptinen astrologiaa kohtaan, mutta Astrokalenteri on muuttanut näkökulmaani. Se ei vain näytä päivämääriä, vaan se avaa oven henkilökohtaiseen kasvuun ja itsetuntemukseen."

- Laura

"Astrokalenterin ansiosta olen alkanut tehdä tietoisempia päätöksiä elämässäni. Olen myös oppinut arvostamaan itseäni enemmän ja ymmärtämään, että olen osa jotakin suurempaa."

- Liisa

"Kulta-ajan rakentaja ominaisuus on aivan mahtava! Tunnen olevani yhteydessä universumiin ja olen oppinut hyödyntämään erityisiä planeetan ohitusaikoja elämässäni."

- Joonas

Tilaa Astrokalenteri tästä!

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Tilaa Astrokalenteri tästä!

VIP 26,90 € Muut 26,90 € Norm. 34,90 €

Astrokalenteri

Tilaan Astrokalenterin

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Haluatko aktivoida VIP-asiakkuuden nopeasti ja saada tulkinnan edullisemmin?

Astron VIP-asiakkuuteen tarvitaan lupasi suoramarkkinointiin. Samalla liityt Astro.fi:n postituslistalle. Kunnioitamme yksityisyyttäsi, joten et saa meiltä roskapostia emmekä luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle. Jos haluat pois listalta, yksi napautus riittää.

Jotain meni pieleen. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.
Liity postituslistalle ja tilaa VIP-hintaan 26,90 €

Odota hetki ...

Haluatko aktivoida VIP-asiakkuuden nopeasti ja saada tulkinnan edullisemmin?

Rekisteröidy ja tilaa VIP-hintaan 26,90 €
Mitä VIP-jäsenyys tarkoittaa?


Astron VIP-jäsenyys ja VIP-hinnat

Astron VIP ( Very Important Person ) ei edellytä kuuluisuutta eikä sitä voi ostaa rahalla, mutta pari pientä toimenpidettä se VIP:ksi haluavalta edellyttää.

 1. Olet kirjautunut postituslistallemme ja sallit Astro.fi:ltä tulevan viestinnän.
 2. Olet luonut tilin Astro.fi -sivustolle. Tilin voit luoda alla olevalla lomakkeella.

Mitä hyötyä VIP-jäsenyydestä Sinulle on?

 1. Saat pysyvän hintaedun!
  Astrokaupan tulkintojen VIP-hinta on 20-30% normaalihintaa edullisempi ( VIP-hinta ei koske tarottulkintoja eikä 1kk/6kk Astrokalenterin jatkotilausta ).
 2. VIP-hinta on aina edullisin hinta, vaikka meneillään olisi tarjouskin
 3. Saat aina ensimmäisenä sähköpostilla tiedon niin tarjouksista kuin kilpailuistakin.
 4. Voit osallistua VIP-kilpailuihin ( siis vain VIPeille )
 5. Pääset osalliseksi kaikesta muustakin VIP-kivasta, jota astrotiimi järjestää
Jotain meni pieleen. Kokeile hetken kuluttua uudestaan tai ota yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Tilausjaksosi pituus


Hinta: VIP {{twelveMonthsProduct.vipPriceFormatted}} (norm. {{twelveMonthsProduct.normalPriceFormatted}}).
Odota hetki ...

Tulkinnan hinta
{{discountPrices.deliver_to_email.product_price}}
Alennus
-{{discountPrices.deliver_to_email.discount}}
Yhteensä
{{discountPrices.deliver_to_email.total_price}}