Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

13.12.2022

vieraskirjoitus:

Vesimiehen ajan arvot

Minua haastateltiin syksyllä Vesimiehen aikaa koskevaan lehtijuttuun. Koska aihe oli perinjuurin kiinnostava, suostuin heti. Hetken päästä mietin, että miksi juuri minua pyydettiin tähän, enhän ole mitenkään aiheen asiantuntija. Kunnes tajusin, että oikeastaan olen. Karttani Mars, Merkurius ja Aurinko Vesimiehessä takaavat sen, että edustan Vesimiehen ajan ydinarvoja. Ajattelen ja toimin kuin Vesimies, uuden ajan ihminen. Yhtäkään planeettaa minulla ei ole Kaloissa. En siis oikein kuulu Kalojen aikaan, josta olemme juuri kiskaisemassa toista jalkaamme pois.

Toistaiseksi olemme vielä jalat sekä Kalojen aikakaudella että Vesimiehen ajassa. Elämme siirtymävaihetta, kun Aurinko valaisee vielä molempia tähdistöjä. Molemmat aikakaudet kestävät n. 2100 vuotta. Siinä vanhassa, kristinuskon kyllästämässä Kalojen ideologiassa elettiin pitkälti uhrautuvuudessa, synnintunnossa, uskonnollisessa mystisyydessä sekä pelastuksen odotuksessa (Jeesuksen toinen tuleminen, muistaako kukaan enää?). Tässä uudessa, Vesimiehen vapautta janoavassa aikakaudessa, sen sijaan otamme kvanttihyppyjä tulevaisuuteen ja uudenlaisiin arvoihin. Vanha alkaa todellakin tuntua vanhalta.

Kaikki alkoi kirkosta

Kalojen aikakausi liittyy erityisesti kristinuskoon ja sen syntymään Jeesuksen muodossa. Siitä lähti kehkeytymään ihan oma arvomaailmansa, joka jossain vaiheessa alkoi erota paljonkin pelkästä rakkauden ja anteeksiannon sanomasta. Se alkukirkon hyväntahdon ja lähimmäisen rakkauden perimmäinen sanoma sekoittui valitettavasti valtaan, vallanpitäjiin ja vallanhimoon. Raamatusta tuli lakikirja, jonka mukaan ihmisiä tuomittiin. Kaikki alkoi vääristyä, eikä rakkaus ja anteeksianto ollutkaan enää tie pelastukseen. Piti polvillaan kontata, maahan lyötynä katuvana syntisenä, sitten vasta kelpasi Jumalalle.

Kirkosta tuli ihmisen elämää säännöstelevä mahti. Joko olit sen puolella tai olit vääräuskoinen, joka piti käännyttää tai pahimmassa tapauksessa tappaa. Niin alkoivat uskonsodat. Siinä historia lyhyesti pähkinänkuoressa. Sama pätee pitkälti myös muihin uskontoihin kuin kristinuskoon. Kaikki uskonnot ovat alkaneet jostain puhtaasta, rakastavasta ydinajatuksesta ja likaantuneet sitten vereen. Siksi en oikein usko niihin. En kaipaa sotaa, valtaa tai verta. Haluan uskoa puhtaaseen rakkauteen ja kestävään rauhaan. Meissä on se mahdollisuus vielä, mutta Kalojen aikakausi on sumentanut sen Neptunuksen verholla. Tarvitsemme uudistusta ja uskonkin, että Vesimiehen aika on sitä tuomassa.

Avoin mahdollisuus

Lapsena meidän mielemme ja sydämemme on vielä avoin. Luin iltasatuna itselleni Raamattua (Anni Swanin kirjojen ohella) ja yritin kovasti ymmärtää – vaikka oikeasti en ymmärtänyt sanaakaan. Olisin yhtä hyvin voinut lukea hepreaa. Vanha testamentti ei lapselle auennut (enkä myöhemmin ole enää edes yrittänyt).

Lapsuudessani 1980-luvulla mm. naispappeus oli kuuma puheenaihe ja kiinnitin siihen huomioni. En ymmärtänyt, mistä oikein kiistellään. Olin naispappeuden puolella, koska naisilla on kirkas, kuuluva ääni ja enemmän äidillistä empatiakykyä, joka sielunpaimenelle sopii. Varmasti naiset olisivat aivan yhtä hyviä pappeja kuin miehet, tuumasin alle kouluikäisenä. Kun tajusin, miksi naisia syrjittiin, petyin kirkkoon. Ai tuon takia? Ai pelkän sukupuolen takia? Se ei kerta kaikkiaan istunut omaan ajatusmalliini, Vesimiehen ajatteluun.

Petyin uudemman kerran kirkkoon, kun jouduin menemään riparille. Yritin pitää mieleni avoimena, vaikka vapaudestani yritettiinkin viedä viikko pois. Ehkä siellä voi viihtyäkin, yritin puhua itselleni, vaikka tiesin sydämessäni, etten viihdy. Olin jo teini-ikään saavuttuani todennut, että se Raamatulla päähän -meininki ei ollut minua varten. Minusta se ei enää kuulunut nykyaikaan. Ja siinä vaiheessa, kun patavanhoillinen rippipappi saarnasi tuohtuneena, että New Age -musiikki on saatanasta, ja heavy rock -musiikki se vasta saatanasta olikin, niin minä löin viimeistään liinat kiinni kristinuskon kanssa. Olin silmin nähden tuohtunut itsekin ja mietin, miten selviän rippileirin loppuun asti tällä ”vääräuskoisten propagandaleirillä”, jossa minut yritettiin laittaa ruotuun ja liekaan. Kyse oli mielestäni vapaudenriistosta. Minä halusin itse päättää, mihin uskon. Minä halusin itse päättää, miten ajattelen uskosta ja uskonnoista, Jeesuksesta ja Jumalasta. Ja ennen kaikkea, minä halusin itse päättää, mitä musiikkia kuuntelen! Virsiäkö? Gospelia? Ei jumalauta!

Ehkä Jumala kuitenkin oli kuulolla, sillä hän päästi minut riparilta pois. Kuin taivaanlahjana meihin kaikkiin iski oksennustauti viikon puolivälissä ja pääsin kotiin toipumaan. Siinä olikin toipumista, sillä niin vakavan uskonkriisin olin kokenut. Jokin ulkopuolinen taho yritti kontrolloida minun vapauttani, minun musiikin vapauttani. Sillä, kuuntelinko itse heviä tai New Age -musiikkia, ei ollut mitään väliä. Mutta Saatanaa ei minun ja Santanan väliin laiteta, niin sanotusti. Ei mitään musiikkia saa tuomita, sehän on ihmisen suurimpia iloja!

Uskonkriisi

Kirkko oli siis menettänyt minussa teoreettisesti lupaavan uskovaisen naispappeuskysymyksellä ja vanhoillisella näkemyksellään musiikista. Voit uskoa, että Päivi Räsänen homovastaisuudellaan ei nauti suosiotani. Viimeisin ”uskonkriisini” oli ihan tänä syksynä, kun annoin uskonnolliselle ilmaislehdelle mahdollisuuden. Otsikossa mainittiin uushenkisyys, joten ilahduin. Ajattelin, että nyt kirkko on siis herännyt, hyvä, ja sallii kaikkien kukkien vihdoin kukkia ja tuoksua. Mutta siinä vaiheessa, kun uskonlehdessä uushenkisyys, jooga, meditointi ja mindfullness leimattiin epäilyttäväksi ja ihmiselle lisää ahdistusta tuottavaksi saatanalliseksi juoneksi, petyin kristinuskoon uudestaan. Ette ole tosissanne, vieläkin tätä tuomitsemista?

Kuulin myös eräältä astrologituttavalta, että hänen orastava ystävyytensä kirkon edustajaan katkesi kuin kananlento heti, kun sana ”astrologia” tuli esille. Astrologian harjoittaja kyllä suhtautui avaramielisesti kirkon edustamiin arvoihin, mutta kirkon edustaja ei suhtautunut yhtä avarasti astrologiaan. Olin ällistynyt, silloinkin. Miten tämä on mahdollista? Kirkonhan pitäisi syleillä kaikenlaisia ihmisiä, jotka elävät omien arvojensa mukaan itsensä näköistä elämää. Mistä kumpuaa tämä jyrkkä tuomitsevuus ja ahdaskatseisuus? Eihän se ole Jeesuksen sanoma. Tähdet saavat loistaa ja planeetat liikkua, vaikka maailmansyntyteoriasta oltaisiinkin montaa mieltä, että apina vaiko Luoja on kaiken takana. Koko keskustelussa ja kahtiajaossa ei ole mitään mieltä, sanoo Vesimies, joka ajattelee paljon isompaa kuvaa.

En tiedä, miksi en ole vielä eronnut kirkosta, vaikka ihan hyvin voisin. Ehkä jäin miettimään niitä kirkkohäitä. Niiden takiahan se rippikoulukin oli käytävä. Mutta koska olen eriskummallinen Vesimies, en usko myöskään avioliittoon tai lasten tekemiseen (omalla kohdallani). En usko asioihin, jotka rajoittavat omaa ilmaisunvapauttani, omaa luovuuttani ja elämääni.

Vapaus on kaunein sana, jonka tiedän. Se on Vesimiehen arvo numero yksi. Suvaitsevaisuus voisi hyvinkin olla se kakkonen. Kaikilla on oma arvonsa – ja se on tasa-arvo.

Kohti vapautta

Vesimiehenä olen siis törmäyskurssilla kaiken kanssa, mikä rajoittaa yksilönvapautta. Vapauden rajoittaminen ja vahva ulkopuolinen kontrolli kuuluu mielestäni tähän väistymässä olevaan Kalojen aikaan. Aiemmin muut tahot hallitsivat ihmistä ulkoapäin: kirkko ja kuningas, yhteiskuntaluokat ja yleinen mielipide. Vaihtoehtoja oli vuosituhansien ja vuosisatojen ajan niin paljon vähemmän kuin nyt – etenkin, jos olit nainen tai kuuluit johonkin vähemmistöön. Se kuuliainen karsina, jossa piti yrittää elää ja hengittää, oli kapea ja todella apea.

Vesimiestä alkaa helposti ahdistaa ja närästää, jos sen vapautta yritetään millään lailla kahlita. Sen aivot on tehty kevyestä avaruussumusta, ei raskaasta maan mudasta. Vesimiehen ajan ihminen ajattelee omilla aivoillaan ja tutkii tarkkaan, mikä on linjassa oman mielen ja sydämen äänen kanssa. Se ei lähde mukaan juttuihin, jotka hiertävät jo ajatuksenakin kuin liian pienet pikkuhousut. Kun tekee vasten omaa tahtoaan muutaman kerran, alkaa kyllä tunnistaa, millainen on henkisesti epämukava olo. Se on sitä, kun myönnyit ja suostuit, vaikka tiesit, että ei olisi pitänyt.

Onneksi lopulta oppii sanomaan Ei. Vesimiehen perinteinen hallitsija Saturnus sanelee ne tiukat reunaehdot, mihin voi suostua ja mihin ei, kun taas moderni hallitsija, säkenöivä Uranus kaataa äkisti kaikki ne raja-aidat, jotka vielä ahdistavat.

Mikä on kestävää, mikä on aikansa elänyttä? 

Vesimiehen aika on siinä mielessä ehdotonta, että se ei kumartele enää vanhoja kuvia pelkästä tottumuksesta. Elämme todella suuren murrosvaiheen keskellä, niin suuren, ettemme oikein pysty sitä itse hahmottamaan. Asioita on tehty tietyllä tavalla ja ideologialla yli 2000 vuotta, kristinuskon syntypäivistä tähän vuosituhanteen asti. Sitten meidän pitääkin siirtyä ajattelemaan ja tekemään asioita aivan erilaisilla asetuksilla, tästä eteenpäin seuraavat 2000 vuotta.

Ei ihme, että vanhat instituutiot natisevat liitoksissaan, kuten pankit ja rahamaailma, kirkot ja lakikirjat, hallinto ja poliittiset pelinappulat, oppilaitokset ja työelämä. Se, mikä toimi ennen, ei välttämättä toimi enää, kun olemme ottaneet niin valtavia henkisiä ja teknisiä harppauksia eteenpäin. Vanha laahautuu vielä perässä ja sen perkaamisessa kestää aikansa.

Sanotaan, että Vesimiehen aikana jopa itse avioliitto on instituutiona kriisissä. Että tahto pysyä yhdessä pitäisi löytyä itsestä ja sydämestä joka päivä, ei jostain ikiaikaisesta lupalapusta, joka hirttää kaksi ihmistä kaulasta tai sormesta yhteen. Avioliitto on ollut aikaisemmin etenkin taloudellinen välttämättömyys, keino pysyä elossa tässä kovassa maailmassa laittamalla kapsäkit ja sukujen varat yhteen. Se on ollut myös kunnian, statuksen ja arvoasteikon kysymys. Nykyään se määrittää lähinnä perinnönjakoa. Entä jos uudessa, pehmeämmässä ja suvaitsevaisemmassa maailmassa sellaista taloudellista pakkoliittoa ei enää tarvittaisi? Voisiko rakkaus vain olla ja kukoistaa vapaana, ilman lain kirjainta?

Toisen ihmisen omistaminen kuolemaan asti kuulostaa myös aika erikoiselta. Eihän se ole vapautta. Siksi en myöskään usko niihin ”rakkauslukkoihin”, joita siltoihin ripustetaan. Eihän rakkautta voi lukita. Se kestää jos kestää – tai pyyhkiytyy taivaan tuuliin vapaana rakastamaan jotain toista.

Anna Vesimiehelle vapaat kädet 

Kuten voit huomata, se Vesimiehen vapaus, kapinallisuus ja outo lintu -tehdasasetus kuultaa tässä tekstissä koko ajan läpi. Mutta ei Vesimiehen aika tarkoita sitä, että kaikki entinen heitetään romukoppaan. Vesimies on kiinteä ilmamerkki. Se arvostaa asioita, jotka on hyviksi todettu. Vesimies ei halua kapinaa pelkän kapinan vuoksi, vaan se haluaa säilyttää arvokkaat perinteet ja arvot, jos niiden olemassaolo voidaan perustella älyllisesti (ei siis pelkästään sentimentaalisesti, kuten Kalat tekisivät). Ilmamerkkinä Vesimies haluaa olla rajaton – kuin ilma, joka ei välitä minkä maan rajojen yli se kulkee. Siksi Eurooppa yhdistyi, siksi Berliinin muuri kaatui. Se, että tuli mm. Brexit ja uudet rajoitteet, viittaa Kalojen ajan vastaiskuun. Vastavoima hyökkää aina takaisin ennen kuin uusi tasapaino saavutetaan.

Voi olla, että kaikkien merkkien ei ole helppo ymmärtää Vesimiehen ilmavaa ajattelua ja edelläkäyvää käytöstä, koska Vesimies haluaa olla niin riippumaton muista ja operoida universaalilla tasolla, kauaskantoisesti, aina avaruuteen asti. Mutta Vesimiehen merkkiä ymmärtääkseen täytyy muistaa oikeastaan vain tämä tärkein: se janoaa vapautta kaikilla energiatasoilla.

Anna siis Vesimiehen ajalle vapaat kädet ja odota ihmeitä. Kalojen aika ja sidotut kädet (jopa ristille hakatut kädet) on minun mielestäni jo eletty. Nyt on uuden ajan vuoro. Se vapauttaa meidät ajattelemaan itse, tutkimaan itse, tekemään omat ratkaisumme ja toivottavasti myös todella ratkaisemaan maailman isot ongelmat.

Edessä siintävä 2000 vuotta on pitkä aika. Olen täysin vakuuttunut, että siinä ajassa Vesimies ehtii keksiä kaikki pyörät uudestaan. Ja niillä pyörillä se polkee vapauteen, kohti suvaitsevaisuutta, tasa-arvoa ja rauhaa. Ihmiskunnalla on vielä toivoa.

Jouluna voit antaa aineettoman Vesimiehen ajan lahjan läheisellesi. Astrologia on vanhaa perua, mutta se on uuden ajan aate. Vesimies kulkee astrologian vaatteissa ja ammentaa siitä syvällisen tietonsa. Näillä joulualen hinnoilla kannattaa tehdä samoin!

Terveisin

Virpi Karjalainen

Astrossa alkoi super ale!

Nyt lähestulkoon KAIKKI joulukaupan tulkinnat alessa mukana!Tervetuloa katsomaan upeat joulutarjouksemme!
https://www.astro.fi/horoskooppi

Mikä tahansa astrologista aikaa käsittelevä näistä alla olevista 3 tulkinnasta auttaa Sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi henkisen polkusi kulkijaksi vuonna 2023, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. Kun opit tiedostamaan tulkintojen avulla piilossa olleita valmiuksia itsessäsi, olet joka hetki vahvemmassa yhteydessä kosmoksen maailmaa uudistavan orkesterin kanssa.

Astrokalenteri – juhlapaketti

Astrokalenteri + Vuosi Elämääsi juhlapaketti yhdessä samassa paketissa. 

Astrokalenteri – juhlapaketti ( Lisälahjana 4 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 32€)

Vuosi Elämääsi tulkinta

 Vuosi Elämääsi -tulkinnan juhlapaketti, ( Lisälahjana 2 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 16€ )

Auringon Paluu -tulkinta juhlapaketti ( Lisälahjana 10€ lahjakortti )

Muut tulkinnat ja tuotteet

Verkkokurssit:

Astrologian Peruskurssi  Tarjous 35,40€  Norm. 59€

Jokaiselle meistä muodostuu syntymämme hetkellä ns. kartta, joka on kuin pysäytetty kuva aurinkokuntamme planeettojen sijainneista ja keskinäisistä suhteista juuri tuolla kyseisellä hetkellä (on siellä muutakin kuin planeetat). Tämä kartta sisältää hurjasti informaatiota luonteestamme, vahvuuksistamme ja haasteistamme.

Astrologian verkkokurssi osa 3: aspektit ja transiitit Tarjous 35,40€  Norm. 59€

Tervetuloa tiedolliseen ja henkiseen syväsukellukseen ensin oman karttasi ja sen jälkeen muiden karttojen pyhään geometriaan aspektien (planeettojen väliset kulmat) ja transiittien (planeettaohitukset) välityksellä.

Tarot verkkokurssi Paratiisin Puut Tarjous 49€  Norm. 117€

Tämä kurssi antaa sinulle työkalun elämänhallintaan, kasvuun, syvyyteen ja ymmärrykseen, Tarotin muodossa. Tarot rakentuu Kabbalan Elämänpuun pohjalle. Elämänpuu on pohjimmiltaan hermeettinen filosofia jäsentyneenä kuvalliseen muotoon ja se kuvaa ihmisen roolia henkisen ja fyysisen maailman välisenä linkkinä.

Karma-astrologian alkeet Tarjous 29,40€  Norm. 49€

”Karma-astrologian alkeet verkkokurssi” kertoo miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa. Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa ja samalla oman itsetuntemuksensa syventämisessä. 

Kulta-aika

Kuukalenteri 2023  34,20 €

Nykyaikainenkin ihminen voi mahdollisuuksiensa mukaan suunnitella sen avulla esimerkiksi projektiensa aloittamisajankohdat ja kehonhuoltoon liittyviä asioita. 


Anna, Jeesuksen isoäiti e-kirja Tarjous 14,90 €  Norm. 20 €

Kirjassa Anna, Jeesuksen Isoäiti, lukija pääsee sisälle Annan ja Jeesuksen elämän tapahtumiin uskomattomalla tavalla. 

Anna, Magdalenejen Ääni e-kirja Tarjous 14,90 €  Norm. 20 €

Tässä uudemmassa kirjassa Isoäiti Anna ja perheenjäsenet paljastavat perheen kauan kätkössä pidettyjä salaisuuksia Jeesuksen perhe-elämästä ja lapsista. Niiden paljastaminen kirjassa Anna, Jeesuksen Isoäiti, olisi ollut liian aikaista. Ihmisten vastaanottokyky ei olisi riittänyt, koska aika ei vielä ollut kypsä.

Rakasta paljon

Parisuhde Paremmaksi VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Parisuhde Paremmaksi -tulkinta auttaa näkemään, millaisista palasista se ratkaiseva vetovoima syntyy kahden ihmisen välille.

Astro-oppaasi Ihmissuhteisiin VIP 9,90 €  Muut 9,95 €  Norm. 19,90 €

Oivaltamalla omat kaukaa edellisten elämien takaa juontavat käyttäytymismallisi, tulet sinuiksi itsesi kanssa ja osaat pitää paremmin huolta itsestäsi. Silloin koet eläväsi omaa hyvää elämääsi ja mikä parasta, tulet olemaan pidetty ja rakastettu lähimmäistesi, ystäviesi ja työtovereiden parissa.

Rakkautenne Tähdet VIP 6,90 €  Muut 8,45 €  Norm. 16,90 €

Parisuhteen ja kumppanuuden valoja ja varjoja vertaileva tulkinta, joka kertoo ihan selvin sanoin mikä toimii ja mikä ei ihan niin hyvin. Antaa hyvät vinkit siitä, miten ongelmakohdan saa pelittämään ja rakkauden kipinän pysymään vireänä.

Tie syvempään itsetuntemukseen

Luonteesi Voimat (Luonneanalyysi) VIP 14,90 €  Muut 19,90 €  Norm. 29,90 €

kERTOO Millainen Sinä olet parhaimmillasi. Miten muut Sinut kokevat. Miten kommunikoit muiden kanssa
Miten urakuviosi asettuvat. Miten löydät tekemisellesi oikean suunnan. Ja paljon muuta mielenkiintoista.

Sisäinen Soturi VIP 25,90 €  Muut 29,90 €  Norm. 39,90 €

Sisäinen Soturi tulkinta opettaa Sinut arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken, mitä elämä päättää eteesi tuoda.

Luonteesi Voimat & Sisäinen Soturi VIP 39 €  Muut 45 €  Norm. 59,90 €

Luonteesi Voimat ja Sisäinen Soturi koostuu kahden persoonallisuutemme vahvuuksia kuvaavan tulkinnan yhdistelmästä. Kokonaisuus palvelee jokaista omaa elämäänsä ja elämäntehtäväänsä kunnioittavaa ihmistä iästä riippumatta. Se on matka oman voiman loppumattomalle lähteelle. Sinulle ei löydy pysäyttäjää, kun tiedät, mitä teet ja luotat siihen, miten sen teet.

Valon Lapsi ( sisäinen lapsesi ) VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Oivalluksia omaan vanhemmuuteen tai paluu omaan lapsuuteen. Itsestäsi tehty Valon Lapsi -tulkinta muistuttaa Sinua, että Sinäkin olet joskus ollut lapsi omine valmiuksinesi ja haasteinesi, ja siellä ne samat tekijät ovat Sinussa edelleenkin. Sinunkin sisäinen lapsesi on periksiantamaton soturi ja henkinen mestari, jolla on vastaus valmiina jokaiseen eteesi tulevaan ongelmaan ja mahdollisuuteen ilman pienintäkään epäröintiä. Ainoa este näiden valmiuksien avautumiselle on Sinussa elävä ankara ja vaativa aikuinen, jolle mikään ei ole tarpeeksi.

Maya astologiset tulkinnat

Maya-astrokalenteri Tarjous 23,90 €  Norm. 29,90 €

Kalenteri ei sisällä rahaa, ei aikaa, ei huomionosoituksia, ei kukkia, ei kultaa, eikä mammonaa, vaan opettaa meille puhdasta LÄSNÄOLOA! Olipa intohimosi kohde rakastettusi, harrastuksesi, autosi, moottoripyöräsi, lapsesi, työsi, urasi tai ihan mitä muuta tahansa, niin se tarvitsee Sinun varauksetonta ja omistautunutta läsnäoloasi voidakseen laskeutua rakkautena sydämeesi.

Maya - Astrologinen elämäntulkinta VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Elämäntulkintakartta koostuu viiden symbolin ja yhden tai kahden numeron muodostamasta kokonaisuudesta. Tulkinta antaa tietoa syntymähetkellä elämääsi leimatuista perusenergioista, olemassa olevista valmiuksista ja kohdattavista haasteista, sekä tietoisuuttasi ohjaavista ja opastavista energialaaduista.

Tulkinnassa kerrotaan, kuinka ne näyttäytyvät elämässä erilaisina luonteenpiirteinä ja käyttäytymismalleina, jotta voisit tietoisemmin hyödyntää niiden sisältämän potentiaalin.

Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Tulkinta kertoo keskeisimpien positioiden valossa Maya symbolisi taustalla vaikuttavista taustaenergioista. Maya-symbolisi ja sointusi muodostaman perusvoiman taustalla vaikuttavat tekijät ovat aina läsnä olevia vahvuuksia, joiden vaikutus persoonaan vaihtelee sysäyksenomaisesti elämäntilanteiden mukaan. Niitä voidaan kuvata ilmastollisiksi olosuhteiksi jotka vaikuttavat kaikkeen toimintaan ja korostavat tietynmallisen käyttäytymismallin valintaa.

Kiinalainen astrologia

Neljä Pilaria BaZi -tulkinta VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Neljän Pilarin tulkinnassa saat selville luonteesi perusrakennuspalikat kiinalaisen astrologian mukaan. Tämä tulkinta kattaa syntymäpäiväsi mukaisen itse-elementin sekä omat henkilökohtaiset neljä eläintä: vuosieläimen, kuukausieläimen, päivän eläimen ja tuntieläimen. Ne paljastavat eläimellisen puolesi luita ja ytimiä myöten! Wrau…

Lahjakortti

Astrokaupan lahjakortti VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Osta Astron lahjakortti ja ystäväsi voi valita mieleisensä lahjan suuresta valikoimastamme.

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...