Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Anna, Magdalenejen Ääni

Astrologi Seppo Tanhua: Lukiessani "Magdalenejen Ääni" e-kirjaa tunnen kuuluvani essealaisten veljeskuntaan. Niin tutulta ja luonnolliselta kuulostaa heidän rakkaudellinen filosofiansa, joka hyväksyy ihmisen inhimillisenä, pelokkaana ja mustasukkaisena henkisenä olentona. Tämä aikamatkustamiselta vaikuttava kooste Jeesuksen aikakaudelta yhdistyy saumattomasti vanhan testamentin pohjana olleiden 17 kirjakäärön viimeisiin käännöksiin, joiden perusteella ihmisen luomistapahtuman takana on feminiininen voima. Ei siis androgyyni eikä ylimaallinen voima, vaan Naispuolinen ulkoavaruudesta maapallolle saapunut Annunaki. Anna-kirjoissa käytetään nimitystä jumalainen Äiti-Isä ja joissakin kohdin Isis. Jumaluuden olemassaoloa ei suljeta pois, mutta lukija vapautetaan jumalanpelosta, jonka varaan monet uskonnot ovat rakentuneet.

”Syntinen ihminen” on Kristikunnan luoma käsite, jolla hallittu uskovaisia läpi vuosituhansien

Tässä e-kirjassa esiintyy kaikkiaan yhdeksäntoista erilaista ”Magdaleneä”, jotka kantavat Kristus-Magdalenen Ääntä, mukaanlukien Anna, joiden oli mahdotonta saada ääntään kuuluviin 2000 vuotta sitten, jolloin he joutuivat katselemaan Jeshuan opetusten vääristymistä ihmisiä pelolla hallitsevaksi kristinuskoksi.

Maria MagdalenaKristinuskon vainojen syynä oli se, että kristikunta piti Jeesusta Jumalanpoikana, joka tuli ihmiseksi fyysiseen maailmaan. Hänelle suotiin kärsijän rooli ihmisen hahmossa, mutta mitään ihmisen ominaista elämää, kuten seksuaalisuus hänelle ei suotu. Jeesuksen avioliitto Maria Magdalenan kanssa oli suuri uhka kirkolle.

Konstantinus Suuri ja Nikean kirkolliskokous v. 325 aloittivat tehokkaan ihmisten manipuloimisen. Luotiin oppi Jeesuksesta ja ihmisen syntisyydestä, josta vain kirkko voi pelastaa ihmispoloisen, joka koko elämänsä pantiin elämään synnin, syyllisyyden ja häpeän kanssa. Tämä aiheutti sen, että kirkon piti luoda yhä kummallisempia oppeja selviytyäkseen selityksissään.

Neljännellä vuosisadalla pyhä kirkkoisä Augustinus sai nerokkaan idean ja loi perisynnin, joka lähtee Atamista ja Eevasta; tämän mukaan vastasyntynyt vauvakin on syntinen. Vain kirkko voi armahtaa syntisen. Luotiin myös ikuinen helvetti, jonne päätyi, jos ei totellut kirkkoa. Sana helvetti on heprealainen Gehenna; nimi ja ilmeisesti koko idea saatiin Jerusalemin ulkopuolella olevasta kaatopaikasta, jossa paloi ikuinen tuli. Konstantinopolin kirkolliskokous v. 554 tuomitsi harhaopiksi jälleensyntymisen, joka Jeesukselle ja hänen aikalaisilleen oli luonnollinen asia.

Valtavat vainot aiheuttivat sen, että Anna Madgalenejen ääni e-kirjassa esiin tulevia Magdalenejä, essealaisia ja opetuslapsia vainottiin, kidutettiin ja tapettiin kirkon toimesta vääräuskoisina ja väärän totuuden kertojina, mistä johtuen he joutuivat kätkemään itsensä ja säilyttämään yllä mainitun totuuden sydämessään tulevaisuudessa julkituotavaksi. Nyt on tullut se aika.

Suun avaus Anna,-Magdalenejen-Ääni

Tässä uudemmassa kirjassa Isoäiti Anna ja perheenjäsenet paljastavat perheen kauan kätkössä pidettyjä salaisuuksia Jeesuksen perhe-elämästä ja lapsista. Niiden paljastaminen kirjassa Anna, Jeesuksen Isoäiti, olisi ollut liian aikaista. Ihmisten vastaanottokyky ei olisi riittänyt, koska aika ei vielä ollut kypsä.

Magdalenejen Ääni e-kirjassa ei puututa Jumala käsitteeseen sen enempää, mutta Jeesus kuvataan ihan oikeana ihmisenä, puolisona ja rakastavana isänä lapsilleen. Jeesuksen lasten ja hänen kolmen puolisonsa kertomukset antavat Jeesuksesta uskottavamman ja henkisesti paljon lämpimämmän kuvan kuin Uuden testamentin kertomukset, joissa keskitytään vain hänen pitämiinsä puheisiin. Jeesuksen elämä oli valtavan paljon enemmän kuin hänen sanansa.

Nyt on toivoa, että Valon määrä on kasvanut tarpeeksi paljon valaisemaan tajuntaamme. Tässä ajassa on rajua tietoisuuden kasvua, joka synnyttää pelkoja ja varjoja; mutta myös suurta rakkautta, jota Magdalenet ja muut suuret Vihityt ovat tuoneet maaplaneetallemme.

Maila Maire Marketta Mylläri - "Margie Mylläri"

Master of Divinity (M. Div)
Peace Minister/rauhanpapitar/ The Beloved Community

kauppatieteiden maisteri
kauppaopettaja / englanninkielenopettaja
kirjailija / suomentaja / kustantaja

Maila Maire Marketta MylläriLempinimeni Margie sain jo opiskeluaikana, kun AIESEC -harjoittelijana olin töissä New Yorkissa. Oikeastaan ystäväni tuntevat minut parhaiten juuri tällä nimellä. Suoritin Master of Divinity tutkinnon (M.Div.) Beloved Communityn Spiritual Peacemaking pappisseminaarissa ja minut vihittiin rauhanpapiksi (Minister of Peace) Assisissa Italiassa v. 2005.

Vuonna 2013 kesän alussa olin James Twymanin ryhmän mukana Camino Maria Magdalena -pyhiinvaelluksella Etelä-Ranskassa. Pyhiinvaellusmatka Magdalenejen jalanjäljillä jätti minuun lähtemättömän vaikutuksen. Vaelluksella Rennes-Le-Chateaun myymälässä löysin Claire Heartsongin ANNA-kirjat, joita rakas Magdalene sisareni, Lisa Marie Teubel minulle suositteli.

Maaliskuussa 2015 innostuin kääntämään Anna, Magdalenejen Ääni -kirjaa, ja yllättäen sain 400 sivua suomennettua toukokuun synttäreilleni. Oli siis syytä juhlimiseen! Tarkistusten jälkeen kirja ilmestyi parahiksi joulumyyntiin uuden kustannusfirmani toimesta. Sain kehotuksen Äiti/Isä/Luojalta ottaa aikaisemman firmani uudelleen käyttöön, ja näin syntyi kustantamoni Santa Claus SanctaDivina 1.9.2015, joka sitten julkaisi Anna, Magdalenejen Ääni -kirjan ensimmäisenä painotuotteenaan.

Maaliskuussa 2016 sain taas inspiraation suomentaa ANNA -kirjan, nyt Anna, Jeesuksen Isoäiti (myös lähes 400 sivua). Se valmistui myös runsaassa kahdessa kuukaudessa ja ilmestyi kustantamani elokuussa 2016. Käänsin Claire Heartsongin kirjat päinvastaisessa järjestyksessä, kuin mitä ne oli julkaistu USA:ssa. (Anna, Grandmother of Jesus, 2002 ja Anna, The Voice of the Magdalenes, 2010.)

Anna-kirjoissa olen tutustunut aivan uuteen henkilöön: Jeesuksen Isoäiti Annaan, josta en aikaisemmin ollut tiennyt mitään. Hän on se NAINEN KAIKEN TAKANA, joka synnytti ja kasvatti suuren, 14 -lapsisen perheen, josta sitten tuli Jeesuksen tärkein tukiryhmä hänen Suurelle Työlleen täällä maanpäällä. Anna -kirjat omalta osaltaan saavat Jumalaisen Äidin äänen tulemaan kuulluksi tänä tärkeänä aikana, jolloin Kristustietoisuutemme käy läpi suurta Ylösnousemusprosessia.

Anna-kirjat esittelee mystisen ja silti hyvin todentuntuisen ja elävän ajankuvan Jeesuksen ja lähiperheen elämästä. Jokin valtava rakkaus ja välittäminen välittyy kirjoista ja sytyttää kaipauksen elävämpään ja välittömämpään kohtaamiseen henkisten asioitten äärellä myös tässä ajassa.

KYLLÄ, HALUAN TILATA E-KIRJAN:
ANNA, MAGDALENEJEN ÄÄNI

Anna, Magdalenejen Ääni -kirja

Tilaa kirja hintaan 20 €

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi