Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Anna, Jeesuksen isoäiti
- Nainen kaiken takana

Viime vuosikymmeninä on Egyptin ja Kuolleen meren erämaasta löydetty vanhoja kirjoja ja evankeliumeja, jotka kätkettiin sinne aikamme ensimmäisellä vuosisadalla ja aikaisemmin. Niitä ei käy kiistäminen. Ne kätkettiin sitten uudestaan, etenkin Vatikaanin taholta, museoiden hämärään.

Nykyään mikään ei kuitenkaan pysy salassa, koska enää mikään tutkija ei saa arvokasta materiaalia yksin haltuunsa, vaan nykytekniikka tulee avuksi tässäkin asiassa.

Anna, Jeesuksen Isoäiti kertoo Totuuden

Kirjassa Anna, Jeesuksen Isoäiti, lukija pääsee sisälle Annan ja Jeesuksen elämän tapahtumiin uskomattomalla tavalla. Kirja alkaa Annan syntymisellä, joka jo sinänsä on ainutlaatuinen, mutta ei sittenkään - omassa elämässäni on tapahtunut vastaavanlaista.

Anna eli uskomattomat, lähes 700 vuotta. Hän osasi uudistaa solunsa, niin että hän säilytti noin 35 -vuotiaan naisen olemuksen - nuoruuden ja kauneuden. Kerran kuukaudessa hän sulkeutui luoliin tai pyhäkköihin käydäkseen läpi solujen uudistumisprosessin- ei itserakkaudesta, vaan välttääkseen tarpeettomat kuolemiset ja syntymiset. Hänellä oli kiire synnyttämään ja kasvattamaan sitä porukkaa, joka tulisi tukemaan Jeesuksen suurta missiota, mikä oli valtava, tietoisuuden planetaarinen nousudraama. Tulee hauskoja tilanteita, kun Annan synnyttämät sukupolvet vanhemmalla iällään kohtaavat ikinuoren esiäitinsä! Vain harvat hänen jälkeläisensä ryhtyivät samaan rankkaan solunuudistamiseen.

Annan koko elämä oli hänen suureen tehtäväänsä tähtäävää. Hänen kirjurintyönsä Egyptin maanalaisissa holveissa, hänen lukuisat vihkimyksensä fyysisesti niin Egyptissä, Brittein saarilla, kuin rakkaassa Karmelissa, sekä eetteritasoilla - kaikki tähtäsivät samaan. Ja niin Anna, valmistauduttuaan Egyptissä noin 300 vuotta, palasi Palestiinaan ja aloitti 14 lapsen synnyttämisen ja kasvattamisen sekä näiden vihkimysten johtamisen Karmelin mysteeriokoulussa.

Tärkeä oli Jeesuksen äidin, Maria Annan, saaminen tähän fyysiseen maailmaan. Se vaati paljon vihkimyksiä. Joachim, liekkisielupari oli se henkilö, joka oli Annan puoliso ja rakastettu. Useimmat lapset syntyivät Valohedelmöityksellä. Se voi tapahtua joko fyysisesti tai ei-fyysisesti - aina suuren rakkauden innoittamina. Ja sitten Jeesuksen syntymä Maria Annan ja Josefin kautta. Jeesuksen syntyminen Annan käsiin oli suuri tapahtuma Annalle, kaiken vaivannäön huipentuma siihen mennessä.

Anna, Jeesuksen isoäiti

Annan elämä oli täynnä toimintaa siinä historiallisessa kehyksessä missä hän eli. Se oli totista työtä vaikeissa olosuhteissa, kuten tiedämme Raamatun ajoista. Anna ja perhe kokivat iloa ja tuskaa. Suhde Jeesuksen ja Annan välillä oli erikoislaatuinen. Jeesus antoi Annalle lempinimen Nana. Nuorena hänen lempihuviaan oli pyörittää Annaa ympäri, nauraen ja hullutellen hänen kanssaan. Valtava ilo, leikillisyys ja huumori säkenöivät heidän välillään.

Jeesus oli kaikkia kohtaan rakastava, mutta jotain ainutlaatuista oli Hänen ja Annan välillä - ehkä leikki helpotti, kun vastuut molemmilla painoivat raskaina.

Jeesuksen vihkimykset ja matkat, jo nuorena poikana Britanniaan ja Egyptiin, ja sitten nuorukaisena Intiaan ja Himalajalle on kuvattu joko Jeesuksen itsensä tai Annan kuvaamina. Myös Jeesuksen perhe-elämä alkaa hahmottua. Hän ei ollutkaan Raamatun kuvaama, selibaatissa elävä nuorukainen, vaan inhimillinen, syvästi tunteva ja rakastava mies, puoliso ja lastensa isä.

Anna ei ollut Jeesuksen kanssa aina fyysisesti läsnä, mutta bilokaatiolla (tajunnan siirrolla) ja teleportaatiolla (kaukosiirtymisellä) hän pystyi seuraamaan tapahtumia. Tämä taito oli useilla hänen lapsillaan, joista useat olivat korkeita adepteja, ja Maria Anna ja Jeesus avataroja / tietoisina syntyneitä.

Jeesuksen isä Josef oli kaikkea muuta kuin tavallinen puuseppä. Hän oli korkea adepti, joka Jeesuksen ensimmäisellä Himalajan matkalla opasti tätä kaikessa, kun he menivät tapaamaan Mestari Babajia. Jeesus kertoo hauskan tapahtuman, kun hän ensimmäistä kertaa levitoiden ylitti vuoristossa korkean rotkon isänsä ja Babajin vanavedessä.

”He eivät edes katsoneet, selviydynkö. Myönnän ensin, että olin hiukan pettynyt, ettei minulle annettu tunnustusta tästä suuresta saavutuksesta. Sitten huomasin, että tämä oli Hengen lahja, ei egoni tekemistä.”

Se mitä tapahtui Jeesuksen elämässä, kaikki hänen kokemuksensa ja opetuksensa, saavat aivan uusia ulottuvuuksia. Jeesus esittää rakkaittensa kanssa Isis/Osiris/Horus ylösnousemusdraaman ja antaa näin esimerkin meille kaikille, osoittaen käytännössä ettei kuolemaa ole. Tätä draamaa ei kirkko koskaan ymmärtänyt, eivät edes kaikki Jeesuksen opetuslapset. Ei ole kyse yksilön syntien sovittamisesta, vaan jälleensyntymien kautta jokainen vastaa teoistaan. Armo ja rakkaus ovat tätä.

Jeesus oli maanpiirissä ylösnousemuksensa jälkeen vielä noin 40 vuotta ollen yhteydessä rakkaittensa kanssa, ensin hyvinkin fyysisesti, sitten vähitellen yhä hienovärähteisimmissä muodoissa. Samaan aikaan lukija elää mukana Annan suuren perheen kanssa heidän ilojaan ja koettelemuksiaan. Syvästi mukana eläen.

Kaikki tämä tieto on autenttista, suoraan Isoäiti Annalta saatua. Ei tarvitse kenenkään enää pähkäillä tiedon siruista ja väärennetyistä teksteistä, miten asiat olivat ja ovat. Ei enää kirkon manipulointia! Kirjassa Anna, Magdalenejen Ääni Isoäiti Anna ja 18 muuta perheenjäsentä kertovat tarinansa määrättynä aikana ja hetkenä omassa elämässään.

Kirjassa on annettu tarkat historialliset faktat, myös henkilöiden perhesuhteet, ja useimpien syntymä- ja kuolinvuodet. Jos tällaista joku pystyisi keksimään, hän ansaitsisi kyllä Nobelin Nobelin!

Punaisena lankana uudemmassa kirjassa on paitsi Jeesuksen ja hänen rakkaittensa elämäntapahtumat, perhesuhteet ja lapset, myös se, että Jumalainen Äiti saa taas äänensä kuuluville. Jeesukselle Jumala oli tuolloin, ja on edelleen, sekä Isä että Äiti. Nainen ja mies ovat tasaveroisia ja heistä tulee Yksi.

Maila Maire Marketta Mylläri - "Margie Mylläri"

Master of Divinity (M. Div)
Peace Minister/rauhanpapitar/ The Beloved Community

kauppatieteiden maisteri
kauppaopettaja / englanninkielenopettaja
kirjailija / suomentaja / kustantaja

Maila Maire Marketta MylläriLempinimeni Margie sain jo opiskeluaikana, kun AIESEC -harjoittelijana olin töissä New Yorkissa. Oikeastaan ystäväni tuntevat minut parhaiten juuri tällä nimellä. Suoritin Master of Divinity tutkinnon (M.Div.) Beloved Communityn Spiritual Peacemaking pappisseminaarissa ja minut vihittiin rauhanpapiksi (Minister of Peace) Assisissa Italiassa v. 2005.

Vuonna 2013 kesän alussa olin James Twymanin ryhmän mukana Camino Maria Magdalena -pyhiinvaelluksella Etelä-Ranskassa. Pyhiinvaellusmatka Magdalenejen jalanjäljillä jätti minuun lähtemättömän vaikutuksen. Vaelluksella Rennes-Le-Chateaun myymälässä löysin Claire Heartsongin ANNA-kirjat, joita rakas Magdalene sisareni, Lisa Marie Teubel minulle suositteli.

Maaliskuussa 2015 innostuin kääntämään Anna, Magdalenejen Ääni -kirjaa, ja yllättäen sain 400 sivua suomennettua toukokuun synttäreilleni. Oli siis syytä juhlimiseen! Tarkistusten jälkeen kirja ilmestyi parahiksi joulumyyntiin uuden kustannusfirmani toimesta. Sain kehotuksen Äiti/Isä/Luojalta ottaa aikaisemman firmani uudelleen käyttöön, ja näin syntyi kustantamoni Santa Claus SanctaDivina 1.9.2015, joka sitten julkaisi Anna, Magdalenejen Ääni -kirjan ensimmäisenä painotuotteenaan.

Maaliskuussa 2016 sain taas inspiraation suomentaa ANNA-kirjan, nyt Anna, Jeesuksen Isoäiti (myös lähes 400 sivua). Se valmistui myös runsaassa kahdessa kuukaudessa ja ilmestyi kustantamani elokuussa 2016. Käänsin Claire Heartsongin kirjat päinvastaisessa järjestyksessä, kuin mitä ne oli julkaistu USA:ssa. (Anna, Grandmother of Jesus, 2002 ja Anna, The Voice of the Magdalenes, 2010.)

Anna-kirjoissa olen tutustunut aivan uuteen henkilöön: Jeesuksen Isoäiti Annaan, josta en aikaisemmin ollut tiennyt mitään. Hän on se NAINEN KAIKEN TAKANA, joka synnytti ja kasvatti suuren, 14 -lapsisen perheen, josta sitten tuli Jeesuksen tärkein tukiryhmä hänen Suurelle Työlleen täällä maanpäällä. Anna-kirjat omalta osaltaan saavat Jumalaisen Äidin äänen tulemaan kuulluksi tänä tärkeänä aikana, jolloin Kristustietoisuutemme käy läpi suurta Ylösnousemusprosessia.

Anna-kirjat esittelee mystisen ja silti hyvin todentuntuisen ja elävän ajankuvan Jeesuksen ja lähiperheen elämästä. Jokin valtava rakkaus ja välittäminen välittyy kirjoista ja sytyttää kaipauksen elävämpään ja välittömämpään kohtaamiseen henkisten asioitten äärellä myös tässä ajassa.

KYLLÄ, HALUAN TILATA E-KIRJAN:
ANNA, JEESUKSEN ISOÄITI

Anna, Jeesuksen isoäiti -kirja

Tilaa kirja hintaan 20 €

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi