Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tarot-kurssi Kausalassa 28-29.11.2020

Hei rakas, tuntematon ystävä

 
Tervetuloa mielenkiintoiselle itsetuntemuksen matkalle Timo
Kalliokosken opastamana! Timo on inspiroiva opettaja, jonka
omalaatuinen tulkinta Tarot-korteista nivoo arkielämän,
elämänpuun ja maailmankaikkeuden mystiikan keinoin.

PARATIISIN PUUT 1 & 2:
HERMEETTINEN TAROT
Osa 1 28.-29.11.2020

Lataa kurssiesite tästä

 

Se, mikä on ylhäällä, on sen kaltaista, mikä on alhaalla, ja se, mikä on alhaalla on sen kaltaista, mikä on ylhäällä, jotta Ykseyden ihmeet voivat toteutua

”Tässä on hermetismin ydin tiivistettynä. Mutta eikö tässä herää toive: voitaisiinko tässä olla hieman tarkempia? Miten tämä tapahtuu? Kuka tämän toteuttaa ja miten? Mikä on minun elämäni ja arkeni näin ylevässä ajatuksessa?

Miksi minä käyttäisin aikaani perehtyäkseni Tarottiin, hermetismiin, kabbalaan tai kristilliseen esoterismiin? Onko siitä jotakin hyötyä?

En tekisi tätä työtä, ellen itse olisi tätä hyötyä ja tukea elämän arkeen löytänyt. Haluan antaa niitä työkaluja, joita itse olen löytänyt myös kaikille Tuntemattomille Ystäville, jotka kokevat hermeettisen filosofian ja ”asenteen” omakseen.

Me tarvitsemme itsetuntemusta, jotta meidän oma elämämme on alhaalla, konkretiassa ja arjessa, sen kaltaista, mitä me jo ennen syntymäämme, ylhäällä, yhdessä jumalallisten voimien kanssa itsellemme kirjoitimme. Me elämme vapauden ja kohtalon, yksilön ja yhteisön, menneen ja tulevan jatkuvissa vuorovesissä. Tarot kertoo tarkemmin siitä, miten meidän omassa elämässämme voivat maailman ja meidän yhteiset ihmeet toteutua.

Hermetismi on asenne, joka kutsuu joitakuita tutkimaan ja luomaan yhteyttä korkeampaan Minuuteemme, enkeliimme, sisäiseen oppaaseen. Tuo alussa oleva ”Kolmesti Kirkkaan Hermeksen” ajatus tarkentuu kabbalassa, johon hermeettinen ajattelu inkarnoituu uudelleen. Se tarkentuu jälleen, kun ihmiselämää kuvaavat arkkityyppiset symbolit saavat Tarot-muodon 1600-luvun Ranskassa, saaden nyt uutta syvyyttä kristillisistä mysteereistä, joihin vanhat mysteerit ovat virranneet.

Elämänpuu on Tarotin ”salaisuuksien” avain. Me menemme tajuntamme syviin kerroksiin, näihin salaisuuksiin syventymällä. Salaisuus vastaa aina sillä syvyydellä, joka on oman kysymyksemme syventymisen taso. Salaisuus jättää meidät aina vapaaksi, mutta antaa aina vastauksen siihen, millaisessa kohdassa omaa kasvuamme olemme. Se antaa aina sen vastauksen, jonka ansaitsemme. Ja me saamme sen, minkä pyrkimyksemme ja armo tuovat. Ihminen on viime kädessä maan päällisenä Jumalan Kuvana se, joka päättää, onko alhaalla, kuten ylhäällä. Ja Tarot on henkisen alkemian menetelmä, se on terapiaa, jossa kaikki, mitä teemme ja mihin pystymme, kasvavat kohti sitä, mitä me olemme, sydänlaatuamme, kosmista keskustamme, kultaa, aurinkoa.

Kaikki Tarotin salaisuudet saavat Elämäpuun symbolisessa järjestelmässä oman paikkansa, jolloin saat korvaamattoman tuen oman elämäsi kysymysten äärellä. Kaikki Tarotpakat aukeavat uudella tavalla. Voit edelleen käyttää omaa intuitiotasi tulkinnassa, samoin kuin kaikkia kirjoja. Mutta nyt saat paremman käsityksen siitä, mitä salaisuudet edustavat elämässäsi.

Paratiisin Puut 1 perehdyttää meidät Elämänpuun ja sen takaa kuultavan Tiedon Puun salaisuuksiin, avaten myös astrologisia laatuja. Paratiisin Puut 2 on matka syvälle Suuriin Salaisuuksiin.

Saat runsaan materiaalin, oikeuden valmistuvaan verkkokurssiin, henkilökohtaista työskentelyä ja loistavan seuran matkallesi suurempaan itsetuntemukseen…

Terveisin Timo Kalliokoski"

KURSSI JÄRJESTETÄÄN IITISSÄ, KAUSALAN VANHALLA MEIJERILLÄ
Osoite: Sahatie 27, 47400 Kausala Iitti (Paulan työhuone)
Aikataulu: Lauantaina 28.11. klo 11-18 ja sunnuntaina 29.11. klo 10-18
Hinta: 190 € sisältäen molempien päivien syömiset ja juomiset.
Ruokailut: Lounas (kasviskeitto) ja lisukkeet sekä iltapäiväkahvit / teet herkkuineen.

Ilmoittautuminen Paulalle mahd. pian, mutta viimeistään 22.10. mennessä

Kurssi maksetaan viim. 27.10 tilille: Paula Noponen FI39 5069 0120 0594 46

Viestiksi: Tarot kurssi 1 / oma nimi

Ruokailu on vähälaktoosista ja gluteenitonta kasvisruokaa, tarjolla myös kauramaitoa kahvin ja teen kanssa. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä ruoka-allergioista, niin osaan varautua ajoissa.

Jos sinulla on kurssin sisällöstä kysyttävää:
Timo Kalliokoski 050-4329530 / timo.i.kalliokoski@gmail.com
Enemmän tietoa kurssien sisällöstä löytyy osoitteesta: www.leveetaelamaa.com

Jos sinulla on käytännön järjestelyistä kysyttävää:
Paula Noponen 040-7764042 / paula.noponen@gmail.com

Ps. Kurssille yritetään saada 10 henkeä, joten olisi kiva jos ilmoittautuisit jo aikaisemmin! Näin saamme tiedon myös tyhjistä paikoista.

Ihanaa ja inspiroivaa syksyä kaikille

Timo ja Paula