Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esoteerisen astrologian peruskurssi, Ähtäri 31.10.- 1.11.2020


ESOTEERISEN ASTROLOGIAN PERUSKURSSI / Seppo Tanhua


Paikka: Hotelli Mesikämmen, Ähtäri
Aika: la-su  31.10. – 1.11.2020 (la klo 10-18, su klo 10-16)
Hinta: 199€

 

Majoituksen hinta kyseiseen tapahtumaan osallistujille:

        89€/1hh/vrk

        109€/2hh/vrk (54,5€/hlö)

Sisältää aamiaisen ja aamukylpylän sekä kuntosalin käytön.

 

KURSSIN SISÄLTÖ  (Max osanottajamäärä 20)

Sana esoteerinen tarkoittaa sisäistä kokemusta.Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille tai hiukan astrologiaa harrastaneille. Kurssi toteutetaan vuorovaikutteisena ja osanottajien omiin kokemuksiin pohjaavana intensiivikurssina, jonka aikana ei tehdä paljon muistiinpanoja. (Piirtämistä on hiukan enemmän)

Oppiminen tapahtuu osanottajien tunnekokemusten välityksellä astrologin tiiviissä ohjauksessa ja tallentuu silloin tehokkaammin ja helpommin kuin kuuntelemalla ja kirjoittamalla. Kurssimateriaali sisältää kaikki perusteet kirjallisessa muodossa, jolloin niihin on helppo palata myöhemmin. Esoteria on sisäistä oppimista ja siksi mielletty myös salaiseksi tiedoksi.

Kursseiltani on saanut lähtölaukauksen jo moni astrologian ammattilainen, mutta lähtökohtana on kuitenkin oman kartan ja sitä kautta omien henkisten valmiuksien oivaltaminen helpolla, hauskalla ja varmasti kiinnostavalla tavalla.

Peruskurssilla opitaan hallitsemaan kartan lukemisen tekniikka ja perustulkinnan tekeminen planeetoista merkeissä ja huoneissa. Peruskurssi antaa valmiudet karman ja tulevaisuuden tutkimiseen mahdollisella jatkokurssilla .

 

Ilmoittautuminen

 

Sähköpostilla: sales@ahtarizoo.fi  (Ilmoita samalla, osoitteesi ja puh.numerosi)

 

Jätä ilmoittautuessasi tarkat syntymätiedot: pv,kk,v  klo ja paikka (Näitä tarvitaan syntymäkartan laatimiseen ja kurssin valmisteluun)

 

(Kurssiin sisältyy laaja astrologian verkkokurssi, jonka pääsee suorittamaan kurssin jälkeen veloituksetta)

 

TERVETULOA LÖYTÄMÄÄN TODELLINEN ITSESI!