Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esoteerisen astrologian jatkokurssi, Helsinki 27-28.3.2021

 

ESOTEERISEN ASTROLOGIAN JATKOKURSSI / Seppo Tanhua


Paikka: Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8krs, 00100 Helsinki
Aika: la-su 27-28.3.2021, la klo.10-18 ja su klo.10-16
Hinta: 240€

KURSSIN SISÄLTÖ

Jatkokurssin esimmäisenä päivänä perehdytään edellisten elämien karmallisiin tekijöihin, jotka ovat poikkeuksetta oman persoonallisuuden voimavaroja oikein ymmärrettyinä. Kartan aspektit eivät koskaan kaada niskaan negatiivista karmaa, mutta ne avaavat usein hyvin vapauttavia näkökulmia omiin käyttäytymismalleihin.

Herättelemme omakohtaisten kokemusten kautta Sisäisen Soturimme toteuttamaan tämän elämän henkistä päämäärää ja samalla siirrymme miellyttämisen filosofiasta rakkauden filosofiaan. Toivottavasti löydämme tien myös säälin filosofiasta rohkaisun filosofiaan.

Toisena päivänä sukellamme ajan mysteeriin toteamaan kuinka ihmeellisellä tavalla menneisyys ja tulevaisuus löytyvät juuri tästä hetkestä ja ohjaavat tämän hetken ratkaisuja. Emme tee ennustuksia, vaan vahvistamme kykyämme tehdä päätöksiä sydämestämme käsin juuri nyt.

Nähdessämme palan matkaa tulevaisuuteen, osaamme arvioida paljon nopeammin ja tehokkaammin tämän hetken valintoja. Tämän kurssin jälkeen oman astrologisen ajan seuraaminen on hypähtänyt aivan uudelle ja paljon aikaisempaa puhuttelevammalle tasolle.

Ilmoittautuminen : Seppo.tanhua@gmail.com

Kurssimaksusta 240€ tulee lasku sähköpostiisi, kun minimimäärä (12kpl) osanottajia on ilmoittautunut kurssille, mutta ei ennen helmikuuta 2021. Kurssin voi maksaa myös kurssin alkaessa käteisellä.

Jätä ilmoittautuessasi tarkat syntymätiedot: pv,kk,v  klo ja paikka (Näitä tarvitaan syntymäkartan laatimiseen ja kurssin valmisteluun)

TERVETULOA LÖYTÄMÄÄN TODELLINEN ITSESI!