Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esoteerisen astrologian jatkokurssi, Hämeenlinna 22-23.8.2020

 

ESOTEERISEN ASTROLOGIAN JATKOKURSSI / Seppo Tanhua


Paikka: Wetterhoffin talo, 2. krs, Palokunnankatu 9, Hämeenlinna
Aika: la-su 22-23.8.2020, la klo.10-18 ja su klo.10-16
Hinta: opetus 160€ + tila ja järjestelykulut 40€, yht. 200€

KURSSIN SISÄLTÖ

Jatkokurssin esimmäisenä päivänä perehdytään edellisten elämien karmallisiin tekijöihin, jotka ovat poikkeuksetta oman persoonallisuuden voimavaroja oikein ymmärrettyinä. Kartan aspektit eivät koskaan kaada niskaan negatiivista karmaa, mutta ne avaavat usein hyvin vapauttavia näkökulmia omiin käyttäytymismalleihin.

Herättelemme omakohtaisten kokemusten kautta Sisäisen Soturimme toteuttamaan tämän elämän henkistä päämäärää ja samalla siirrymme miellyttämisen filosofiasta rakkauden filosofiaan. Toivottavasti löydämme tien myös säälin filosofiasta rohkaisun filosofiaan.

Toisena päivänä sukellamme ajan mysteeriin toteamaan kuinka ihmeellisellä tavalla menneisyys ja tulevaisuus löytyvät juuri tästä hetkestä ja ohjaavat tämän hetken ratkaisuja. Emme tee ennustuksia, vaan vahvistamme kykyämme tehdä päätöksiä sydämestämme käsin juuri nyt.

Nähdessämme palan matkaa tulevaisuuteen, osaamme arvioida paljon nopeammin ja tehokkaammin tämän hetken valintoja. Tämän kurssin jälkeen oman astrologisen ajan seuraaminen on hypähtänyt aivan uudelle ja paljon aikaisempaa puhuttelevammalle tasolle.

Ilmoittautuminen : Marika Rita 040 7389944 / marika.rita11@gmail.com  tai Alli Tupala 050 3371373 / allitupala@gmail.com.

Kurssimaksusta 160€ tulee lasku sähköpostiisi, kun minimimäärä (12kpl) osanottajia on ilmoittautunut kurssille. Kurssin voi maksaa myös kurssin alkaessa käteisellä. (Tila+järj.kulut 40€ maksetaan kurssin alkaessa)

Jätä ilmoittautuessasi tarkat syntymätiedot: pv,kk,v  klo ja paikka (Näitä tarvitaan syntymäkartan laatimiseen ja kurssin valmisteluun)

TERVETULOA LÖYTÄMÄÄN TODELLINEN ITSESI!