Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tarotkurssit Tampereella syksyllä 2020

Tervetuloa Hermeettiselle Polulle, tervetuloa Paratiisin Puut-kursseille

Hermeettinen Tarot on polku omaan Minuuteen. Alkemiallisena meditaatiotienä ja symboliterapiana Tarot vie Sinut pakottamatta ja omaan tahtiisi kohti oman olemassaolosi salaisuuksia. Ja koska olet vedos koko kosmoksesta, se vie Sinut myös maailman salaisuuksien äärelle.

Kun Tarotin pienet ja suuret salaisuudet yhdistetään Elämänpuun kokonaisuuteen, saat ainutlaatuisen kokonaiskuvan siitä elämän moninaisuudesta, josta Tarot tarjoaa loputtomia välähdyksiä, heijastuksia ja oivalluksia. Jokainen Tarotin salaisuus saa paikkansa elämäsi kokonaisuudessa, oman tasapainosi tarpeissa ja polkusi tienviittoina. Tarot on jokaisen henkilökohtainen totuustie, joka kertoo juuri niin paljon, kuin siihen pystyy syventymään. Se ei siis tyhjene koskaan, se on meditaation muoto, yhteys jumalalliseen, puhelin kosmokseen.

Tämän syksyn hermeettisen Tarotin kurssikokonaisuus sisältää kaksi viikonloppua 17-18.10. ja 31.10-1.11.2020 Paratiisin Puut 1 esittelee Pienen Arcanan Elämänpuun oksistossa ja Paratiisin Puut 2 vie meidät yhä syvemmälle mysteereihin suuren Arcanan 22 salaisuuden kanssa.

Kursseista saat tietoa ja löydät pääsyn verkkokauppaan osoitteessa www.leveetaelamaa.com/kurssit.
Toimi nopeasti varmistaaksesi osallistumisesi, paikkoja on varsin rajattu määrä!

Jokainen livekurssille osallistuva pääsee osallistumaan veloituksetta pian julkaistavalle Tarot-verkkokurssille (Arvo 79€)

Tervetuloa ainutlaatuiselle matkalle, Rakas Tuntematon Ystävä…
Timo Kalliokoski