Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tarot-kurssi "Paratiisin puut 2" 16-17.11.2019

Kuvaus kurssista

Syksy pyhitetään hermeettisen filosofian hahmottamiseen tarotsymbolien ja Elämänpuun ja Tiedon Puun salaisuuksiin tutustuen. Tarot on uskomaton symbolien ja arkkityypien järjestelmä, jonka merkitysten äärellä voi meditoida ja tutkia loputtomasti minkään ehtymättä. Kaikki sen parissa tehty työ on oman Minän alkemiallista muuntamista ja kehittämistä. Itse en näe enää mitään raja-aitaa astrologian ja Tarotin välissä, vaan ne yhdistyvät hyvin syvällä tavalla. Näin astrologian hermeettisten perustietojen tuntemus voi olla hyödyksi näillä kursseilla, mutta on myös täysin mahdollista joko keskittyä vain Tarotin maailmaan, tai aloittaa hermetismi tältä alueelta. 

Kurssilla käsitellään mm. seuraavia asioita:

  • 22 salaisuutta, Elämänpuun 22 kanavaa: kuinka jumalallinen ja inhimillinen elävät yhdessä
  • Kuinka eläinradan laadut yhdistyvät Elämänpuuhun, salattu ihminen
  • Johtavat, kiinteät ja muuttuvat laadut
  • Ihmisen olemuspuolet: fyysinen, eteerinen, astraalinen, minuus
  • Tiedon puu ja Elämänpuu, ”syntiinlankeemus” ja ”tie kotiin”
  • Hermes Trismegistus: kolme kirkastettavaa keskustamme, henkinen kehitys
  • Kuka minä Olen? Meditaatioita suuren arcanan äärellä 

Kurssin hinta on 250 euroa (sis alv.) ja hintaan kuuluu kurssi sekä molempina päivinä aamu- ja iltapäiväkahvit kastamisineen sekä lounaat. 

Tarotkurssit kuuluvat aika kiinteästi yhteen. Jos varaat rohkeasti molemmat kurssit yhdellä kerralla (ei siis välttämättä juuri tänä vuonna järjestettävät), saat ne yhteishintaan 400 euroa. 

Kurssi pidetään Tampereella osoitteessa Kauppilaisenkatu 41, 33730 Tampere. Kurssi on lauantaina klo 11-18 ja sunnuntaina klo 10-16.  Ilmoittautuminen: timo.i.kalliokoski@gmail.com