Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Taivaan Valot 1 (Hermeettisen Astrologian kurssi) 21-22.9.2019 Tampere

Kuvaus kurssista 21-22.9.2019

Tervetuloa hermeettiselle matkalle! Sanat, käsitteet, symbolit ja kuvat ovat viittoina matkallamme.

Käsitteiden määrittely kiveää tien, jota kuljemme.  Sanat ovat hiekkaa ja soraa, mutaa ja juuria. Me tarvitsemme meditaatioihimme ja tutkimukseemme kovan maan lisäksi ilmaa, vettä ja tulta; ajattelua, tunnetta ja tahtoa, kaikkia sielumme voimia. Ja tämän elävän ilmaston meille antavat symbolit ja niiden kokonaisuudet, metasymbolit, joita tutkien voimme löytää omia totuuksiamme, näkökulmia ja niiden vaihtoja, joilla saamme ajatuksemme liikkeelle, kohti todellista vapautta, omien motiiviemme tuntemista, moraalista mielikuvitusta.

Hermeettinen astrologia ei ole astrologiaa siinä mielessä kuin yleensä käsitämme sen. Jotta ymmärrämme, mikä kaikki on toisin, meidän täytyy aluksi tutkia, mitä on hermetismi ja mitä on sen filosofisesta pohjasta uutettu astrologia, jotta voimme luoda itse astrologisen maailmankuvamme

Hermeettinen filosofia on pohjimmiltaan meditatiivinen tie. Se ei anna totuuksia, se antaa keinoja löytää totuuksia. Etsimme kurssilla suurempaa yhteyttä ja ymmärrystä viisaudelle: ”Niin kuin ylhäällä, niin alhaalla” eli syvennymme olemassaolon tasoja läpäiseviin vastaavuuksiin. 

Hermeettinen astrologia tarjoaa tavanomaista astrologiaa enemmän myös työkaluja oman monikerroksisuutemme tutkimiseen. Tutustumme kurssilla hermeettisen astrologian perusmetodeihin ja työskentelemme kaikkien kurssilaisten karttojen kanssa näillä metodeilla.

Tällä peruskurssilla tutustumme sideeriseen syntymäkarttaamme (suhteemme eläinradan tähtikuvioihin), ja tykoniseen karttaamme (osin aurinkokeskeinen kartta). Meillä on käytössämme siis "Sielun karttamme" ja "Korkeamman minuutemme kartta".

Astrologia, ja erityisesti hermeettinen astrologia, tarjoavat symbolien kautta ”ihmisyyden ideaalin”, ja oman kehittyvän suhteemme siihen. Me näemme alkuperämme (johon sana initiaatio viittaa), joka on samalla päämäärämme (alfa ja omega) ja näemme myös sen, missä ja mitä me olemme nyt. Me saamme siis diagnoosin itsestämme. 

Diagnoosin lisäksi tarvitsemme myös itsehoito-ohjeet. Saat mukaasi karttasi ja niiden tulkinnat, jotka voit halutessasi tallentaa. Saat myös ehdotuksen siitä, kuinka voit harjoittaa klassista kahdeksanportaista meditaatiotietä nykyaikaisella, meille länsimaisille ihmisille sopivalla tavalla. Nämä harjoitukset vakavasti tehtyinä ovat henkistä alkemiaa, chakrojemme tasapainottamista ja muuntamista sydäntietoisuuden laatua kohti.

Tällä koulutusohjelman ensimäisellä kurssilla tutustumme mm. seuraaviin oppisisältöihin:

  • Hermeettisen astrologian filosofiaa (historia, trooppisen ja sideerisen erkaantuminen, eläinradan määrittely ja perustelu, käsitteitä…)
  • Trooppisen ja sideerisen kartan vertailu, orientaatio sideeriseen, konstellaatiot/merkit
  • Oman geosentrisen kartan piirtäminen
  • Eläinradan konstellaatiot ja symmetriat, kosminen eetterikeho
  • Planeettavoimien laadut astraalisessa kehossa, chakrat
  • Ulkoplaneettojen merkitys lyhyesti
  • Kellonsuuntainen huonejärjestelmä perusteluineen, syventävä katsaus tämän kautta planeetta -ja konstellaatiolaatuihin
  • Tykoninen kartta, Sydäntietoisuuden eli ”Sisäisen oppaamme kartta”
  • Karttojen tulkintaa
  • Avointen kysymysten työpaja

Kurssin hinta on 250 euroa (sis alv.) ja hintaan kuuluu kurssi sekä molempina päivinä aamu- ja iltapäiväkahvit kastamisineen sekä lounaat.

Kurssi pidetään Tampereella osoitteessa Kauppilaisenkatu 41, 33730 Tampere. Kurssi on lauantaina klo 11-18 ja sunnuntaina klo 10-16.     Ilmoittautuminen: timo.i.kalliokoski@gmail.com   

tai ilmoittaudu netin kautta osoitteessa: https://www.leveetaelamaa.com/kurssit/taivaan-valot-1/