Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esoteerisen astrologian peruskurssi, Helsinki 14-15.11.2020

ESOTEERISEN ASTROLOGIAN PERUSKURSSI / Seppo Tanhua


Paikka: Kaisaniemenkatu 1 B 62, 8krs, 00100 Helsinki
Aika: la-su 14-15.11.2020, la klo.10-18 ja su klo.10-17
Hinta: 240€ sis. materiaalit, verkkokurssin kahvi/tee + pientä purtavaa molempina päivinä

KURSSIN SISÄLTÖ  (Max osanottajamäärä 20)

Sana esoteerinen tarkoittaa sisäistä kokemusta.Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille tai hiukan astrologiaa harrastaneille. Kurssi toteutetaan vuorovaikutteisena ja osanottajien omiin kokemuksiin pohjaavana intensiivikurssina, jonka aikana ei tehdä paljon muistiinpanoja. (Piirtämistä on hiukan enemmän)

Oppiminen tapahtuu osanottajien tunnekokemusten välityksellä astrologin tiiviissä ohjauksessa ja tallentuu silloin tehokkaammin ja helpommin kuin kuuntelemalla ja kirjoittamalla. Kurssimateriaali sisältää kaikki perusteet kirjallisessa muodossa, jolloin niihin on helppo palata myöhemmin. Esoteria on sisäistä oppimista ja siksi mielletty myös salaiseksi tiedoksi.

Kursseiltani on saanut lähtölaukauksen jo moni astrologian ammattilainen, mutta lähtökohtana on kuitenkin oman kartan ja sitä kautta omien henkisten valmiuksien oivaltaminen helpolla, hauskalla ja varmasti kiinnostavalla tavalla.

Peruskurssilla opitaan hallitsemaan kartan lukemisen tekniikka ja perustulkinnan tekeminen planeetoista merkeissä ja huoneissa. Peruskurssi antaa valmiudet karman ja tulevaisuuden tutkimiseen mahdollisella jatkokurssilla .

Ilmoittautuminen : seppo.tanhua@gmail.com

Kurssimaksusta 240€ tulee lasku sähköpostiisi, kun minimimäärä (12kpl) osanottajia on ilmoittautunut kurssille. Kurssin voi maksaa myös kurssin alkaessa käteisellä.

Jätä ilmoittautuessasi tarkat syntymätiedot: pv,kk,v  klo ja paikka (Näitä tarvitaan syntymäkartan laatimiseen ja kurssin valmisteluun)

TERVETULOA LÖYTÄMÄÄN TODELLINEN ITSESI!