Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esoteerisen astrologian peruskurssi, H:ki 25-26.5.2019

ESOTEERISEN ASTROLOGIAN PERUSKURSSI / Seppo Tanhua

Paikka: Helsinki, Takkahuone, Lapinlahden vanha sairaala

Aika: la-su  25-26.5.2019 la klo 10-18  su 10-16.

Hinta: 180€  (sis. runsaan kurssimateriaalin)

KURSSIN SISÄLTÖ  (Max osanottajamäärä 20)

Sana esoteerinen tarkoittaa sisäistä kokemusta.Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille tai hiukan astrologiaa harrastaneille. Kurssi toteutetaan vuorovaikutteisena ja osanottajien omiin kokemuksiin pohjaavana intensiivikurssina, jonka aikana ei tehdä paljon muistiinpanoja. (Piirtämistä on hiukan enemmän)

Oppiminen tapahtuu osanottajien tunnekokemusten välityksellä astrologin tiiviissä ohjauksessa ja tallentuu silloin tehokkaammin ja helpommin kuin kuuntelemalla ja kirjoittamalla. Kurssimateriaali sisältää kaikki perusteet kirjallisessa muodossa, jolloin niihin on helppo palata myöhemmin. Esoteria on sisäistä oppimista ja siksi mielletty myös salaiseksi tiedoksi.

Kursseiltani on saanut lähtölaukauksen jo moni astrologian ammattilainen, mutta lähtökohtana on kuitenkin oman kartan ja sitä kautta omien henkisten valmiuksien oivaltaminen helpolla, hauskalla ja varmasti kiinnostavalla tavalla.

Peruskurssilla opitaan hallitsemaan kartan lukemisen tekniikka ja perustulkinnan tekeminen planeetoista merkeissä ja huoneissa. Peruskurssi antaa valmiudet karman ja tulevaisuuden tutkimiseen mahdollisella jatkokurssilla .

Ilmoittautuminen : seppo.tanhua@gmail.com tai 0400-728408 (Varausmaksu 50€) Varausmaksun voi maksaa vasta, kun ilmoittautuneita on tullut tarpeeksi.

Jätä ilmoittautuessasi tarkat syntymätiedot: pv,kk,v  klo ja paikka (Näitä tarvitaan syntymäkartan laatimiseen ja kurssin valmisteluun)

 

TERVETULOA LÖYTÄMÄÄN TODELLINEN ITSESI!