Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esoteerisen astrologian peruskurssi, Orivesi 8.-9.9.2018

ESOTEERISEN ASTROLOGIAN PERUSKURSSI / Seppo Tanhua

Paikka: Oriveden seudun kansalaisopisto, Järjestöjen talo, Keskustie 23, 35300 Orivesi

Aika: la-su  8-9.9.2018 la klo 10-18  su 10-16.

Hinta: 110€  (sis. runsaan kurssimateriaalin)

KURSSIN SISÄLTÖ  (Max osanottajamäärä 15)

Sana esoteerinen tarkoittaa sisäistä kokemusta.Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille tai hiukan astrologiaa harrastaneille. Kurssi toteutetaan vuorovaikutteisena ja osanottajien omiin kokemuksiin pohjaavana intensiivikurssina, jonka aikana ei tehdä paljon muistiinpanoja. (Piirtämistä on hiukan enemmän)

Oppiminen tapahtuu osanottajien tunnekokemusten välityksellä astrologin tiiviissä ohjauksessa ja tallentuu silloin tehokkaammin ja helpommin kuin kuuntelemalla ja kirjoittamalla. Kurssimateriaali sisältää kaikki perusteet kirjallisessa muodossa, jolloin niihin on helppo palata myöhemmin. Esoteria on sisäistä oppimista ja siksi mielletty myös salaiseksi tiedoksi.

Kursseiltani on saanut lähtölaukauksen jo moni astrologian ammattilainen, mutta lähtökohtana on kuitenkin oman kartan ja sitä kautta omien henkisten valmiuksien oivaltaminen helpolla, hauskalla ja varmasti kiinnostavalla tavalla.

Peruskurssilla opitaan hallitsemaan kartan lukemisen tekniikka ja perustulkinnan tekeminen planeetoista merkeissä ja huoneissa. Peruskurssi antaa valmiudet karman ja tulevaisuuden tutkimiseen mahdollisella jatkokurssilla .

Ilmoittautuminen 14.8 alkaen: Opistosihteeri Piia Leppänen, p. 040-1339118, piia.leppanen@orivesi.fi

Jätä ilmoittautuessasi tarkat syntymätiedot: pv,kk,v  klo ja paikka (Näitä tarvitaan syntymäkartan laatimiseen ja kurssin valmisteluun)

 

TERVETULOA LÖYTÄMÄÄN TODELLINEN ITSESI!