Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

ASTROALKEMIA kesäleiri 29.6 - 4.7.2019 Naissaari, Viro

"ASTROALKEMIA" KESÄLEIRI / Järjestäjä: Globastro Service OÜ, Tallinn

Paikka: Naissaaren leirikeskus, Viro

Aika:  la 29.6 klo 17.00 - to 4.7 klo 09.00

VALO JA ONNELLISUUS LISÄÄNTYVÄT NYT VAUHDILLA

Kaikki on jo muuttunut ja valoenergian virtaus maapallolle kasvaa kasvamistaan. Se tarkoittaa samalla henkisten valmiuksiemme ja kykyjemme uudelleen heräämistä, jolloin elämästä tulee paljon selkeämpää, palkitsevampaa ja ennen kaikkea rakkaudellisempaa yhdessäoloa koko ympäristömme kanssa.

Pyramidi: Yksi loistava apuväline näiden energioiden aktivoimisessa on pyramidi, jollaisessa tulemme viettämään muutamankin hetken leirin aikana. Lisäksi jokainen pääsee rakentamaan itselleen ihan oman tarkoilla mittasuhteilla toteutetun pyramidin, joka upeasti siirtää leirin energiapaketin sinne minne itse haluat sen eniten siirtyvän.

Astropurjehdus Itämerellä: Jokainen osallistuja viettää yhden päivän Tarotpurjehduksella kapteeni Timo Kalliokosken vieraana.

Jännittävä maastoretki 1930 luvun historiaa kuulostellen. Ysityiskohdat selviävät meillekin vasta leirin aikana, mutta pärinää ja pauketta siihen kuulemma sisältyy.

Hiljentymistä: Astroleirin aikana sulaudumme sisäiseen valoomme. Rakkauden ja viisauden valoon, joka on aina oikeassa. Sisäiseen hiljaiseen ääneemme, jonka ohjauksessa epäröinti katoaa ja luovuuden voima palaa kehoomme. Naissaari energiakeskuksineen on loistava paikka yhteyden luomiseksi kosmokseen ja korkeampaan tietoisuuteesi.

Tulkintoja: Annamme astrologisten karttojen avata reittiä sisäisen viisautemme lähteille. Syvennymme omaan henkiseen DNA rakenteeseemme ja tulemme yhdeksi kosmisen elämäntehtävämme kanssa. Jokaisella meistä on oma pyhä paikka ja pyhä tehtävä uudessa Valon Valtakunnassa. Astrologia toimii karttana usein melko haastavassa maastossa kohti sisäistä rauhaa ja tietoisuutta.

Lyhytelokuva: Perinteeksi muuttuneeseen tapaan luomme leirin aikana myös lyhytelokuvan, jota kukin leiriläinen pääsee työstämään juuri omien syvimpien tuntojensa mukaiseksi. Elokuva jää jokaiselle leiriläiselle pysyväksi muistoksi tuon oman pyramidin lisäksi. (Osallistuminen on vapaaehtoista) Oman elokuvasi saat itsellesi listaamattomana Youtube linkkinä (Vain sinä voit katsella sen yksinn tai yhdessä ystäviesi kanssa)

Majoittuminen tapahtuu yhteismajoituksena 4-8 hengen huoneissa, kuten kunnon leirillä kuuluukin.

Leirin astrologit: Seppo Tanhua, Timo Kalliokoski ja Arto Virtanen

Leirin hinta 500€ (sis.vat20%) sisältää majoituksen, aamupalan x5 ja lounaan x4, illallisen x5, purjehduksen ja "Sotaretken" sekä kuljetuksen Tallinnan satamasta Naissaareen ja takaisin satamaan. (Tallinnaan jokainen saapuu omin keinoin, laivalla, uiden, helikopterilla tai soutaen)

ENNAKKOMAKSU 120€ lähetetään ilmoittautuneille leirin varmistuttua

Leirille mahtuu 20 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä (Järjestäjä varaa oikeuden ohjelmamuutoksiin sää ym. olosuhteista johtuen)

Ilmoittautumiset otsikolla "Astroleiri 2019"  seppo.tanhua@gmail.com /  0400-728408

(Ilmoita tarkka syntymäaika ja puh.numerosi ja jos ilmoitat useampia, niin kaikkien sähköpostiosoitteet mukaan)