Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Rakkaushoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Härkä 21.4.-20.5.

Saako hän sinut tuntemaan olosi turvalliseksi ja suojatuksi seurassaan? Tuntuuko, että hän on ensimmäinen mies, joka arvostaa sinua naisena eikä vain seksisymbolina? Härkämies tosiaan pyrkii ottamaan kaikki seikat huomioon ennenkuin voi päättää, onko sinusta hänelle naiseksi. Jos et itse ole aivan tosissasi hänen suhteensa niin ole hänelle rehellinen ja kerro se; sillä sanoi hän mitä tahansa, niin hän ottaa sinut vakavasti ja vie asiaa eteenpäin tositarkoituksella. Härkämies kiinnittyy parisuhteeseen aina sellaissella liisterillä, että irrottautuminen repii häneen uskomattoman syvät haavat. Tiedätkö mitä haavoittunut härkä voi saada aikaan? Sydämestäni toivon, ettei sinun koskaan tarvitse sitä kokea, sillä siinä leikissä ei ihmishenki ole paljon arvoinen. Katso vaikka yksi härkätaistelu ja yritä kuvitella, kuinka paljon harjoitusta ja itsensä hallintaa matadori tarvitsee ennen areenalle astumistaan. Parisuhde Härkämiehen kanssa on myös melkoinen areeena, jossa ovat vastakkain turvallinen, vakaa ja lämmin koti tai verta tihkuva haava sydämessä. Valinnan teet sinä, ei Härkämiehesi, joten selvitetäämpä hiukan kenen kanssa oikein olet tekemisissä.

Härkälapsi syntyy hyvin voimakkan ja valtaapitävän äidin käsivarsille, jolta hän oppii tavan reagoida epämiellyttäviin asioihin. Äidin oli pakko puolustautua joskus hyvinkin raivokkaasti ympäristöltä ja naapureilta tulevaa arvostelua kohtaan, koska hänen täytyi pitää koti pystyssä hinnalla millä hyvänsä. Härkäpojan täytyi auttaa äitiä tässä taistelussa todistamalla kuinka hyvä poika hän on. Näin hänestä kehittyy hyvin varovainen sanoissaan ja reaktioissaan, ettei vain suututtaisi äitiä ja saisi tämän usein aiheetonta ja joko henkisesti tai fyysisesti väkivaltaista vihanpurkausta niskaansa. Nyt voit ymmärtää, miksi hän suhtautuu uusiin ideoihisi ja ehdotuksiisi melkoisella varauksella ainakin silloin, kun pyydät häntä tekemään ratkaisua. Alitajunnassaan hän pelkää väärän ratkaisun tehdessään saavansa sinun kauttasi äitinsä vihat niskoilleen. Ja silloin on tietysti parempi pitäytyä jo olemassa olevassa systeemissä, jolloin riski jää pois. Tajusitko? Niin turvalliselta kuin hän tuntuukin, älä sälytä omaa elämääsi hänen niskoilleen, vaan tee omat ratkaisusi ja muutoksesi häneltä kysymättä, jolloin joudut tietysti myös kantamaan vastuun tuloksesta.

Yllättävän harvalla Härkämiehen vaimolla on riittävästi voimaa vastata omasta elämästään. Heidät tunnistaa nyrpeästä, tympääntyneestä ilmeestä kaupan kassajonosssa; kasseissaan samat tavarat päivästä toiseen. Heidän elämänsä on pysähtynyttä vain siksi, että he yrittävät sälyttää Härkämiehen niskaan vastuuta, josta tämä ei huoli. Kun tälle miehelle kerran antaa päätösvallan, se myös pysyy hänellä sillä taidolla ja voimalla, jonka hän omaksui äidiltään.

Ensimmäinen ja tärkein neuvo tässä härkätaistelussa tulee nyt: Pidä tapahtumien kulku alusta asti omissa käsissäsi. Saat olla varma, että hän hyökkää ja että sarvet menevät tosi läheltä nostaessasi punaista viittaa esimerkiksi vaihtamalla työpaikkaa häneltä kysymättä. Älä anna pelolle valtaa,vaan nosta taisteluviittasi uudelleen ja uudelleen, kunnes hän väsyy ja huomaa, että kaikista tempuista huolimatta maa on vielä maata jalkojen alla ja siinä on tukeva seisoa. Huomatessaan, ettet olekaan hänen äitinsä ja että hän voi olla vastuussa vain itsestään - mihin hänen heikko isänsä ei muuten pystynyt - vapautuu hänessä sellaiset rakkauden ja kauneuden energiat, että ystävättäresi tulevat vihreiksi kateudesta.

Älä syytä häntä saamattomuudesta ja hitaudesta niinkuin hänen äitinsä olisi tehnyt, vaan anna hänen elää tavallaan ja elä sinä omallasi, muuta ratkaisua ei valitettavasti ole olemassa liittonne jatkuvuuden takaamiseksi. Etsihän viittasi - ja sitten vain onnea matkaan.

Kipinämittari

Miten välillämme kipinöi?

Mikä teitä yhdistää eniten?
Mikä alue vaatii eniten tietoista huomiota, seksuaalisuus, tunteet, kommunikaatio vai urakuviot?

Katso Kipinämittarista!