Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Rakkaushoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Härkä 21.4.-20.5.

Olivatko polvesi pettää nähdessäsi hänet ensimmäisen kerran. Älä ihmettele moista reaktiota, sillä Härkänainen on eläinradan sensuaalisimpia ja seksuaalisimpia naisia. Venuksen hallitsemana feminiinisenä merkkinä hänellä on magneettista vetovoimaa ja naisellisuutta moninkertainen määrä muihin naisiin verrattuna. Moni mies on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen rengastettua tuon naaraan omakseen. Ettet nyt erehtyisi ostamaan härkää säkissä, sinun on hyvä saada muutamia vihjeitä hänen menneisyydestään ja sitä kautta hänen odotuksistaan sinua kohtaan.

Härkätyttö kasvaa voimakkaan matroonatyyppisen äidin hallitsemassa perheessä, jossa isä on joko valta-asemaltaan tai terveydeltään niin heikko, etä äidin on kannettava kaikki vastuu perheeestä ja lapsista. Vastuullisena huoltajana äiti tuntee olonsa turvattomaksi ja suuntaa kaiken tarmonsa materiaalisesti riittävän ja turvallisen ympäristön rakentamiseen. Jo pienenä lapsena Härkätyttö kokee äitinsä mukana ihanaa, rakastettavaa hyvänolon tunnetta, kun äiti saa hankittua kotiin jotain tarpeellista tai kaunista. Siksi hän edelleenkin rakastaa tarpeellisia ja kauniita hankintoja joskus tuskastumiseen asti.

Koska isä oli heikko, pitää Härkänainen kaikkia miehiä heikkoina ja tuntee lähes velvollisuudekseen ohjata ja määrätä rakastamaansa miestä tekemään taloudellisesti oikeita ja turvallisia ratkaisuja. Sinun kannaltasi tämä tarkoittaa hyvin selkeästi pitäytymistä siinä turvallisessa ja vakaassa ammatissa tai asemassa, jonka olet hankkinut. Älä erehdy kysymään Härkänaiselta lupaa, jos suunnittelet muutoksia elämääsi, työhösi tai edes harrastuksiisi, sillä suuremmin miettimättä hän pläjäyttää niihin hylätty-leimansa.

Hänen lapsuudessaan kaikki muutokset olivat katstrofeja äidille ja sitä kautta myös hänelle. Hän ei halua kokea uudelleen sitä epävarmuutta ja menettämisen pelkoa, jonka muutokset tuovat tullessaan. Ironista on, että niin kauan kuin suojelet häntä näiltä muutoksilta, hänen pelkonsa niitä kohtaan kasvaa kasvamistaan, kunnes hän on näkevinään muutoksen ennusmerkkejä kaikkialla. Ja etenkin sinun käyttäytymisesi antaa aivan selvästi olettaa, että olet häneen tyytymätön ja siksi etsit jo toista naista. Mikään ulkoinen ei riitä hänelle todistukseksi rakkautesi pysyvyydestä. Omakotitalon, maatilan, auton ja veneen jälkeen hän kyllä keksii ulkomaan markkinat, lomaosakkeet tai jotain muuta yhtä hölmöä puhumattkaan kaikesta siitä, mitä apuvälineitä, tekstiilejä tai koriste-esineitä kotiinkin vielä tarvitaan.

Älä turhaan yritäkään tyydyttää henen omistamishimoaan. Sillä tavalla vain myönnät olevasi yhtä heikko kuin hänen isänsä. Näytä pystyväsi kantamaan vastuun perheestä silloinkin kun sijoitat säästämäsi rahat johonkin omaan projektiisi tai otat lainan kouluttaaksesi itsesi uuteen ammattiin. Onhan se katastrofi, niinkuin muutokset aina ovat, mutta ellet uskalla tehdä sitä, hänkään ei opi, että elämä voi jatkua katasturofin jälkeenkin. Saattaa olla, että hän jopa jättää sinut vastuuttomuutesi vuoksi, mutta sekin on parempi kuin elää hänen omistamisvimmansa, menettämisenpelkonssa ja määräilynhalunsa alaisuudessa. Tai enhän minä lopulta tiedä mikä sinulle on parempi. Päätä itse kumpi haluat olla; tasavertainen kumppani vai hänen käskyläisensä. Toivotan onnea ratkaisullesi ja yhteiselle elämällenne.

Kipinämittari

Miten välillämme kipinöi?

Mikä teitä yhdistää eniten?
Mikä alue vaatii eniten tietoista huomiota, seksuaalisuus, tunteet, kommunikaatio vai urakuviot?

Katso Kipinämittarista!