Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Rakkauskurssi

Matka omaan voimaasi

Haluatko vapautua sisäisistä esteistäsi ja riittämättömyyden kokemuksistasi? Oletko valmis panostamaan elämäsi tärkeimpään ihmissuhteeseen?

RAKKAUSKURSSI on 12 viikon matka omaan voimaasi - riittämättömyydestä rikkauteen!

Elämäsi tärkein ihmissuhde ei löydy makuuhuoneestasi, lapsuudenkodistasi tai työpaikaltasi - se löytyy sisältäsi. Vaikka kaikki maailman rakkaus kaadettaisiin päällesi kuin vapaana virtaava Amazon, et voisi tuntea siitä pisaraakaan, jollet usko olevasi tuon rakkauden arvoinen.

Rakkauskurssin avulla voit tiedostaa ja työstää monia sellaisia uskomuksia ja pelkoja, jotka ovat estäneet rakkauden virtauksen itsessäsi ja elämässäsi. Pääset myös näkemään, mitä ovat ne todelliset tarpeet ja tavoitteet, joista käsin voit elää itsesi näköistä, täyttä elämää. Sillä elämän tarkoitus ei lopulta ole tehdä, saada aikaan ja saavuttaa jotakin arvokasta.

Syvin tarkoitus on löytää ja luoda todeksi se, kuka todella on ja mitä elämään tuo oman olemisensa kautta. Itseään rakastava ihminen ei tarvitse ketään toista korjaamaan puutteitaan, sillä hänen elämänsä täyttyy runsaudella sisimmästä käsin.

Tule mukaan RAKKAUSKURSSILLE,
jos haluat:

  • Vahvistaa yhteyttä itseesi ja sisäiseen rauhaasi
  • Oppia myötävirtaisen ja elämään luottavan suhtautumisen sen sijaan, että olet vastustuksen ja sisäisten ristiriitojen tilassa
  • Tunnistaa oman elämäsi haitallisia taistelukehiä ja rooleja, ja vapautua elämään arvojesi mukaista elämää
  • Ottaa vastuun itsestäsi ja tarpeistasi, oppia kommunikoimaan ne ihmissuhteissasi , ja kokea puutteen sijaan kiitollisuutta ja täyttymystä
  • Luoda elämää sisäisestä rakkaudesta ja runsaudesta käsin, ja tuoda omat lahjasi esiin.
Haluan mukaan verkkokurssille  

Suomen sydämellisin henkisen hyvinvoinnin valmentaja

Jenniemilia Demus

Rakkauskurssin vetäjä Jenniemilia Demus, 38, on myötätuntoisen itsensä johtamisen asiantuntija. Hänen ratkaisukeskeinen kognitiiviseen terapiaan ja tietoisuustaitoihin perustuva lähestymistapansa auttaa luomaan uudenlaisen suhtautumistavan elämän eri osa-alueita rajoittaviin ajatus- ja toimintamalleihin.

Uuden suhtautumistavan rakentaminen on prosessi, joka vie kohti sallivampaa minäsuhdetta, arvojen vahvistamista ja omannäköisen elämän toteuttamista. Valmennus voimaannuttaa menestymään niin ihmissuhteissa kuin työelämässäkin.

Jenniemilia on kouluttautunut alunperin projektijohtamiseen (BMA) ja sittemmin kognitiivisen terapian kolmannen aallon menetelmiin ja valmennustyökaluihin (MBCT, HOT, skeematerapia). Jenniemilia on ohjannut supersuosittuja Rakkauskursseja vuodesta 2011, ja vuonna 2014 WSOY julkaisi Jenniemilian kurssin teemoihin sukeltavan opaskirjan “Rakastan, siis olen - 30 askelta sisäiseen voimaan”.

Kirjan painokset on jo loppuunmyyty, mutta kurssin ja kirjan materiaalit ja opit on nyt saatavilla kätevästi verkkokurssin muodossa, milloin ja missä päin tahansa haluatkaan.

”Meillä ihmisillä on taipumus uskoa omaan riittämättömyyteen, ja kokea sen seurauksena jatkuvaa tyytymättömyyttä ja 'puutetta', jota yritetään kompensoida mitä erilaisimmilla tavoilla.”

- Jenniemilia Demus

Niiden taustalle kätkeytyvät usein samat, inhimilliset harhaluulot:

Harhaluulo 1.

”Olen sisimmässäni jollakin tavalla viallinen ja puutteellinen ja siksi riittämätön sellaisena kuin olen.”


Harhaluulo 2.

”Tarvitsen ulkopuolelta tulevaa muiden ihmisten hyväksyntää, arvostusta ja rakkautta, koska vain niitä saamalla voin eheytyä ja kokea olevani riittävä.”


Harhaluulo 3.

”Ollakseni muiden arvostuksen ja rakkauden arvoinen, minun tulee jatkuvasti muokata itseäni ja näyttää vain parhaat puoleni. Siksi täytyy mm. piilottaa heikkoudet, torjua omat tarpeet ja kontrolloida ikävät tunteet.”


Rakkauskurssilla harjoittelemme vapautumaan riittämättömyyden kehästä, ja siihen liittyvästä kolmesta harhaluulosta, jotka estävät rakkauden ja runsauden virtauksen kenties sinunkin elämässäsi.

Mitä muut kertoivat?

"Rakkauskurssin ansiosta olen riisunut yksi kerrallaan sellaiset tavat ja rutiinit, jotka eivät tule minusta itsestäni ja rakkaudesta käsin. Parisuhteeni voi paremmin ja murehtiminen on loppunut miltei kokonaan. Olen tasapainossa itseni kanssa ja läsnä omassa elämässäni. Se on parasta, mitä voin lapsilleni antaa, tässä nykyajan suorituskeskeisessä yhteiskunnassa."

- Merja

"Olin hukannut yhteyden itseeni elämänmuutosten ja järjettömän kiireen keskellä. Jennin kurssi auttoi minua näkemään asiat jälleen kirkkaasti ja löysin rauhan sisälleni. Kurssilla kokemani tunteet ja oivallukset ovat paras lahja mitä olen pitkään aikaan saanut."

- Elisa

"Rakkauskurssi on ollut elämässäni todella merkittävä kokemus. Vaikka kurssi on päättynyt jo monta kuukautta sitten, tuntuu että tavallaan se jatkuu edelleen. Sain paljon itsetuntemuksen parantamiseen ja oman elämän rakentamiseen liittyviä keinoja, joita käytän edelleen. Ilmapiiri kurssilla oli lämmin, avoin ja kannustava."

- Kaisa

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VERKKOKURSSILLE:
RAKKAUSKURSSI 12 VIIKKOA

Rakkauskurssi

Ilmoittaudu nyt mukaan tarjoushintaan 49 € (norm. hinta 79 €)!

Ilmoittaudu mukaan tästä  

Ilmoittautuessasi mukaan, saat kurssitunnuksesi heti, ja pääset tutustumaan ensimmäisen teeman materiaaleihin. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova eikä ilmoittautumista ja maksua ole mahdollista peruuttaa jälkikäteen. Huom! Kurssilaisena sitoudut ottamaan vastuun itsestäsi ja kasvustasi prosessin aikana. Ymmärrät, että kurssin vetäjä on terapeutti, mutta kurssi ei sisällä henkilökohtaista valmennusta tai terapiaa. Kurssi on tarkoitettu mielenterveydeltään terveille henkilöille, eikä vastaa psykoterapeutin, psykiatrin tai lääkäriin hoitoa. Mikäli koet mielenterveydellisiä häiriöitä ja tarvitset niihin hoitoa, tulee sinun kääntyä ko. ammattilaisten puoleen.