Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Parisuhde Paremmaksi

Onnellisesti naimisiin vai onnettomasti eroamaan

Anna hääparille lahjaksi lahjakortti kumppanin ymmärtämistä vahvistavaan parisuhdeoppaaseen

Ensimmäiseen kohtaamiseen liittyvä ihastuminen on useimmiten aidoin tunne kahden ihmisen välillä. Selittämätöntä vetovoimaa, jota kumpikaan ei pysty vastustamaan ja josta kumpikaan ei ihan heti ole valmis luopumaan. Ei edes silloin, kun erimielisyydet valtaavat suurimman osan yhteisestä ajasta. Muisto jostakin taianomaisesta yhteydestä pitää kahta ihmistä kiinni toisissaan pitkien pimeiden ja kylmien jaksojen aikana.

Hämäävä vetovoiman laki

Astrologinen näkökulma pitelemättömään vetovoimaan auttaa ymmärtämään, että ratkaisu onnellisuuteen ei ole samanlaisuudessa vaan erilaisuudessa. Mitä enemmän kahdella ihmisellä on opittavaa ja ymmärrettävää toisistaan sitä valtavampi on keskinäinen magneettinen voima. Ilman tätä voimaa ei monikaan suhde kestäisi muutamaa viikkoa pidempään.

Rakastuneille ja etenkin naimisiin meneville pariskunnille olisi suunnattoman arvokasta tiedostaa keskinäisen vetovoiman pohjimmaiset syyt. Toisessa ihmisessä usein harmittavat ja suututtavat sellaiset seikat, jotka edustavat suuttujan omaa pimeää puolta. Ne ovat asioita ja käyttäytymismalleja, joita ei itsessään suostuta näkemään. Parisuhde Paremmaksi -tulkinnan tarkastelukulma on aina ulkopuolisen, eli miltä pariskunnan touhu näyttää muiden silmin. Niinpä pariskunnan onkin helpompi ottaa vastaan parisuhdeneuvoja ja ohjeita tulkinnan avulla. Parisuhde Paremmaksi -tulkinta on myös kirjoitettu hyvällä parisuhdehuumorilla maustettuna. Tarkoitus on, että tulkinnan luettuaan pariskunnalle on jäänyt hyvä ja positiivinen mieli.

Tilaan Parisuhde Paremmaksi Lahjakortti -tulkinnan  

Katso Parisuhde Paremmaksi -esittelyvideo

Intohimo syntyy erilaisuudesta:

  • Rakkaus ja romantiikka ovat ajoittain todella kaukana toisistaan.
  • Ihastuessaan näkee toisessa vain ne parhaat puolet ja sehän se on sitä upeaa romantiikkaa.
  • Rakkaus on kuitenkin valtavan paljon enemmän.
  • Rakkaus on sitä, että oppii ymmärtämään vetovoiman lakia.
  • Parisuhde Paremmaksi -tulkinta auttaa näkemään, millaisista palasista se ratkaiseva vetovoima syntyy kahden ihmisen välille.

Mitä muut kertoivat?

"Hei Seppo Minun täytyy myöntää, että Parisuhde Paremmaksi -tulkintasi on osoittautunut korvaamattoman arvokkaaksi apuvälineeksi parisuhteessani. Ilman tätä tulkintaa uskon, että olisimme mieheni kanssa eronneet jo ajat sitten.

Heti ensimmäisen kertaa tulkintaa lukiessani aloin pikkuhiljaa ymmärtämään mieheni äkkipikaisia luonnetta aiempaa paremmin. Tiedän nyt sen mitkä ovat omani ja mieheni heikkoudet ja vahvuudet henkilökohtaisella tasolla.

Nykyään on paljon helpompi hengittää ”samaa ilmaa”, kun ymmärrys välillämme on kasvanut aiempaa paremmaksi. Ja mikä parasta, nykyään minun ei enää tarvitse reagoida yhtä voimakkaasti erimielisyyksien tullessa. Osaan kuunnella kumppanini näkemyksiä suuttumatta. Samoin kumppanini ymmärtää minua paljon paremmin. Lämpimästi iso kiitos Seppo tästä tulkinnasta. Siitä on ollut todella suuri apu parisuhteessani.."

- minna

"Parisuhdeanalyysi on ollut todellinen helmi. Olemme mieheni kanssa lukeneet sen moneen kertaan ja aina palaamme siihen uudestaan. Sen pohjalta on käyty monta mukavaa keskustelua ja opittu ymmärtämään toisiamme. Suosittelen lämpimästi muillekin."

- atomi

"Siis kertakaikkisen loistava analyysi. Analyysi antoi paljon 'vinkkejä' kuinka kumppania tulisi kohdella. Teksti tiesi myös hyvin kaikki riidanaiheemme ja nyt osaamme puuttua niihin ajoissa ja ennen kaikkea, tiedämme mistä ne johtuvat. Suosittelen erittäin lämpimästi!"

- leijona

Tilaan Parisuhde Paremmaksi Lahjakortti -tulkinnan


Tarjous 23,90 €
Norm. 29,90 €
Parisuhde Paremmaksi -tulkinta
1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.