Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua:
Suuri astrologiakirja

Planeetat ja täydellinen sinä - Laajennettu painos

Tilaan Suuren Astrologiakirjan

Tarjous 33 €
Norm. 44 €

Tilaan Suuren Astrologiakirjan

1. Tietosi
2. Maksu
3. Kirjasi on matkalla

Suuri astrologiakirja - Planeetat ja täydellinen sinä - Laajennettu painos

Suuri astrologiakirja antaa hyvän pohjan astrologiseen karttaan ja tulkintatekniikkaan tutustumiselle sekä sisältää konkreettisia tulkintoja kartan eri tekijöistä. Kirja on loistava hakuteos astrologian harrastajalle, joka haluaa selvittää kartan eri tekijöitä mahdollisimman vaivattomasti. Tanhua on koonnut kirjaan oman, useista lähteistä koostuvan näkemyksensä kartan perustekijöistä, jotka kuvaavat persoonallisuutta, uraa, missiota, ihmissuhteita ja kotielämää. Teksteissä avautuu hänen astrologinen maailmansa kolmenkymmenen vuoden ajalta.

Uusi painos sisältää 48 sivua lisää uutta tietoa jumalatarhahmoihin liittyen

UUTTA: Kirjan toisessa painoksessa mukana ovat myös asteroiditulkinnat eli kartan jumalatarhahmot. Tämän teoksen kanssa on turvallista ja todella helppoa lähteä liikkeelle. Tekstit ovat inhimillisiä ja kannustavia, sillä Tanhuan näkemyksen mukaan astrologinen kartta on kuva ”Täydellisestä Minusta”. Kartan jokainen tekijä on esoteerisen näkemyksen mukaan suuri mahdollisuus, kunhan sen oikein oivaltaa.

Erityispiirteenä tässä kirjassa on, että se sisältää ilmaisen karttaohjelman ja kartan laatimiseen opastavan verkkokurssin www.astro.fi-sivustolla kirjasta löytyvällä ohjeistuksella. Astrologiaharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan ollut tämän helpompaa.

SUPERETU: Tilaajaetu mitä et voi saada mistään muualta

Melko varmasti nälkä kasvaa syödessä ja siihen nälkään löytyy ratkaisu Astrologian verkkokurssi 2 osiosta: Tilatessasi kirjan saat kirjan tilaajana uskomattoman edullisesti astrologian verkkokurssi 2 hintaan 20€ (norm 59€). Tästä osiosta löytyy tuntikaupalla syventävää kurssimateriaalia videoiden ja livetallenteiden muodossa. Tarjoukseen oikeuttava koodi toimitetaan sinulle heti oston jälkeen.

Kirjan tilaajana saat myös Astrologian verkkokurssi 3 osion samaan 20€ (norm 59€) hintaan. Tarjouskoodi toimitetaan sinulle heti oston jälkeen. Siellä siirrytään astrologian karmalliselle puolelle, joka avautuu sitä paremmin, mitä useamman tulkinnan olet kirjan avulla jaksanut tehdä.

Tilaan Suuren Astrologiakirjan

Seppo Tanhua

Astrologi Seppo Tanhua

Suomen tunnetuin astrologi Seppo Tanhua aloitti astrologian opiskelun jo vuonna 1989 ja ammatti-astrologina hän on toiminut vuodesta 1991 alkaen. Siitä lähtien hän on tehnyt henkilökohtaisia tulkintoja tuhansille asiakkaille ja vetänyt astrologiakursseja. Myös useita astrologialeirejä on takana kaikkialla Suomessa ja muutama myös ulkomailla. Hänen Astro.fi sivustolla työskentelee tällä hetkellä yli 10 hengen astrotiimi ja sivulla vierailee valtaisa määrä astrologiasta kiinnostuneita harrastajia.

Tilaan Suuren Astrologiakirjan