Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua:
Suuri Astrologiakirja 2

Hengen Voimien Mestari Sinussa

Tilaa Suuri Astrologiakirja 2

Tarjous 34 €
Norm. 44 €

Tilaan Suuren Astrologiakirjan

1. Tietosi
2. Maksu
3. Kirjasi on matkalla

Hengen Voimien Mestari Sinussa

Astrologian mielenkiintoisin ja käytetyin osa on ajan tutkiminen, hora skopein, - 'tähytä hetkeen', mutta henkisen kehityksen kannalta timanttisin osa on syntymäkartan pyhä geometria eli planeettojen väliset kulminaatiot.

Aspektit ovat yhteys edellisiin elämiimme, sukukarmaamme ja ennen kaikkea salattuihin ainutlaatuisiin mystisiin kykyihimme. Vasta opittuasi tuntemaan todelliset ja pysäyttämättömät henkiset valmiutesi pystyt tehokkaasti käyttämään hyväksesi tietoa kosmisista rytmeistä elämäsi kronologisena kalenterina.

Jokaisella ihmisellä on täysin oma ja mittaamattoman tärkeä elämäntehtävä oman henkisen kasvun ja henkisen heräämisen toteuttajana. Piilevien kosmisten kykyjemme avautuessa ajaudumme sisäisen pakon ajamina toteuttamaan omaa missiotamme maailman jatkuvassa luomisprosessissa. Astrologian ja erityisesti karttasi aspektien avulla tulet löytämään kokonaan uuden näkökulman sellaisiin persoonallisiin piirteisiisi, joita Sinut on opetettu pitämään negatiivisina, häpeällisinä ja usein myös moraalittomina. Aspektioppi on oppi ihmisen sisällä elävästä Rakkauden mestarista, Sisäisestä soturista, joka tietää, mitä tekee ja joka ymmärtää joka hetki tekevänsä juuri sen, mitä kosmisten lainalaisuuksien mukaan kuuluukin tehdä. Tärkein aspekteista saatava oivallus on omasta syyllisyydentunnosta vapautuminen.

Tästä kirjasta löytyy hermeettiseen filosofiaan perustuva tulkinta jokaiselle omasta tai ystäväsi kartasta löytyvälle pääaspektille. Tämä kirja on elämää syvältä luotaavien planeettakuvioiden massiivinen hakuteos, joka toimii erinomaisena tulkintaoppaana astrologian harrastajalle - ja miksei myös ammattilaiselle.

Tilaajaetu mitä et voi saada muualta

Tilatessasi kirjan alla olevasta tilauslinkistä, saat tilausvahvistuksen yhteydessä 30% alennuskupongin Astrokauppaan. Voit käyttää kupongin edun mihin tahansa Astrokaupan tuotteeseen. Alennus lasketaan tuotteen alkuperäishinnasta eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tilaan Suuren Astrologiakirjan nro 2

Seppo Tanhua

Astrologi Seppo Tanhua

Suomen tunnetuin astrologi Seppo Tanhua aloitti astrologian opiskelun jo vuonna 1989 ja ammatti-astrologina hän on toiminut vuodesta 1991 alkaen. Siitä lähtien hän on tehnyt henkilökohtaisia tulkintoja tuhansille asiakkaille ja vetänyt astrologiakursseja. Myös useita astrologialeirejä on takana kaikkialla Suomessa ja muutama myös ulkomailla. Hänen Astro.fi sivustolla työskentelee tällä hetkellä yli 10 hengen astrotiimi ja sivulla vierailee valtaisa määrä astrologiasta kiinnostuneita harrastajia.

Tilaan Suuren Astrologiakirjan nro 2