Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.2.2024

Marsin ja Pluton Sodanjulistus

Taisi tulla vähän raflaava otsikko, mutta Marsin siirtyminen Vesimieheen Pluton asteisiin ystävänpäivänä ei kuulosta kovin ystävälliseltä. Tapahtuuko jotain ratkaisevaa tuolla taistelutantereilla tai Euroopan suurimpien kaupunkien valtavissa mielenosoituksissa? Tunnelma on astrologisesti katsoen enemmän kuin räjähdysherkkä ja osuuhan tuo kuvio Suomen syntymäkartan keskitaivaalle sopivasti uuden presidenttimme alkumetreillä. Jännittävämpää virkakautta ei voisi kukaan vasta valitulle pressalle kuvitella astrologiankaan valossa. Toivotaan ja rukoillaan uudelle ylipäällikölle malttia ja viisautta rakentaa tulevaisuutta rauhan hengessä, kuten hän valituksi tultuaan jo ehti lupailla.

Siirrytäänpä nyt kuitenkin maailmanpolitiikasta ruohonjuuritasolle, sillä loppujen lopuksi rauhaa maahan tai maailmaan ei pysty rakentamaan yksikään valtion päämies. Jokainen ihminen saa ihan itse päättää, elääkö rauhan vai sodan maailmassa. Tällä viikolla olisi enemmän kuin suotavaa elää rauhassa itsesi ja kaikkien kohtaamiesi ihmisten kanssa. Kuulostaa yksinkertaiselta ja ehkä helpoltakin neuvolta, mutta ystävänpäivänä tarkentuva Marsin ja Pluton yhtymä Vesimiehessä haastaa jopa henkisen tason korkeimmat mestarit olemaan hereillä omien reaktioiden kanssa. Voit valita, käytätkö tämän viikon pysäyttämättömän latauksen oman päämääräsi toteuttamiseen vai sodan julistamiseen ja varmaan häviämiseen.

Vihan tunne on erittäin arvokas osa persoonallisuutta henkisen tien kulkijalle. Ilman tätä alkukantaista elementtiä emme olisi säilyneet hengissä, emmekä säilyisi tänäkään päivänä. Jokaisen omaa polkuaan kulkevan etsijän on uskallettava tuntea ja ilmaista vihaa tilanteissa, joissa joku ihminen tai taho asettuu etsijän polulle poikittain. Jokaisella meistä on omat alitajuiset kuoleman pelkomme, jotka tiedostamattomina hidastavat ja joskus jopa pysäyttävät henkisen kehityksemme ja elämäntehtävämme suorittamisen. Elämä ei kuitenkaan koskaan pysähdy, eikä se anna Sinullekaan sitä mahdollisuutta. 

Viime kädessä tulemme aina täysin vääjäämättä kohtaamaan ja lopulta voittamaan jokaisen pelkomme. Pelkäämällä jotain ihmistä, asiaa tai tapahtumaa, kutsumme sitä luoksemme. Jos pelkäät koiria, hyökkäävät ne kimppuusi moninkertaisella todennäköisyydellä koiraa pelkäämättömään verrattuna. Pelkäämällä sotaa, tautia tai hylätyksi tulemista, kutsut sitä tapahtuvaksi ja se tulee vääjäämättä tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin. Hallitsematon mustasukkaisuus on menettämisen pelkoa ja jokainen tietää, että se johtaa eroon täysin poikkeuksetta. Ellei fyysiseen eroon, niin sitten henkiseen.

Lähes jokainen ihminen on todistanut tällaista tapahtumaa omassa elämässään. Kutsumme menetystä luoksemme, kohtaamme sen ja sen jälkeen selviämme siitä. Usein selviämiseen itselle rakkaan tai muuten merkittävän ihmisen tai vaikka omaisuuden menettämisestä, tarvitaan vihaa. Vihan tunne tulee korvaamaan tai peittämään pohjattoman surun tai tuskan. Viha on ensiapupakkaus pahimpia pelkoja kohdatessamme. Tiedostamattomana viha kohdistuu pelkomme toteuttajaan, jonka olemme alunperin kutsumalla kutsuneet elämäämme auttajana ja parantajana matkallamme kohti rauhaa ja ykseyttä.

Tämä viikko on yksi voimakkaimmista vihan ilmentymisen  aikajaksoista, jonka aikana voit tehdä koko ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta tärkeää rauhantyötä omassa elämässäsi. Rauhan rakentaminen elämääsi vaatii suurta rohkeutta tehdä valtavalla luottamuksella  täysin itsenäisiä päivittäisiä ratkaisuja, muiden reaktioita pelkäämättä. Mitä enemmän joku hermostuu Sinulle "itsekkyydestäsi", sitä suuremman työn olet tehnyt tuon ihmisen henkisen kehityksen ja maailmanrauhan eteen. Olisiko Sinusta rauhanajan presidentiksi omassa elämässäsi pelkoja kohdatessasi. Voittaako Viha vai Rakkaus. Vihassa on aina rakkauden sinetti ja tiedostettu viha on puhtainta rakkautta. Tiedostettu viha on pysäyttämätön voima kulkea omaa polkuasi, jolloin et tarvitse vihallesi mitään muuta kohdetta. Toivotan Sinullekin malttia ja viisautta kulkea rauhan tietä oman elämäsi presidenttinä. Oppaaksi tälle vaatvalle matkalle suosittelen salaiset voimasi paljastavaa Sisäinen Soturi tulkintaa, joka on tarjouksessa tämän viikon.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Ystävänpäivä on 14.2.2024

Hyvä Tähtiseikkailija,

Ystävänpäivä, tuon rakkauden ja ystävyyden juhlapäivä, kutsuu meitä pohtimaan sydämemme yhteyksiä ja elämämme rikkaita ihmissuhteita. Tänä vuonna haluan kutsua Sinut juhlistamaan tätä erityistä hetkeä poikkeuksellisella tavalla – tutkimalla syvemmin itseäsi ja polkuasi horoskooppisi valossa. Lue lisää

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle