Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Ystävänpäivän Erikoiskutsu

Hyvä Tähtiseikkailija,

Ystävänpäivä, tuon rakkauden ja ystävyyden juhlapäivä, kutsuu meitä pohtimaan sydämemme yhteyksiä ja elämämme rikkaita ihmissuhteita. Tänä vuonna haluan kutsua Sinut juhlistamaan tätä erityistä hetkeä poikkeuksellisella tavalla – tutkimalla syvemmin itseäsi ja polkuasi horoskooppisi valossa. Astrologian kiehtova maailma tarjoaa meille ainutlaatuisia työkaluja itsetuntemukseen, ymmärrykseen ja kasvuun, ja mikä olisikaan parempi hetki aloittaa tämä matka kuin ystävänpäivänä?

Astrologia, tuo ikivanha viisauden lähde tarjoaa meille käsikirjoituksen, jonka avulla voimme navigoida elämämme monimutkaisissa maisemissa, ymmärtää syvemmin itseämme ja ihmissuhteitamme, ja ennen kaikkea, se auttaa meitä kasvamaan henkilökohtaisesti ja hengellisesti.

Tämän ystävänpäivän kunniaksi olen suunnitellut erityisen tarjouksen, joka on räätälöity juuri Sinulle – olitpa sitten astrologian asiantuntija tai vasta aloittelemassa matkaasi. Valitsemalla yhden neljästä syvällisestä horoskooppi tulkinnasta – Auringon Paluu,Luonteesi Voimat, Astrokalenteri 2024 tai Sisäinen Soturi – Sinulla on mahdollisuus avata uusia ovia itsetuntemuksen, henkilökohtaisen kasvun ja syvempien yhteyksien maailmaan.

Erikoistarjous!

Huomioithan, että tämä ainutlaatuinen Ystävänpäivätarjous on voimassa vain tänään, 13. helmikuuta 2024, ja huomenna ystävänpäivänä, 14. helmikuuta 2024 klo 24 asti.

Älä ohita tätä ainutkertaista mahdollisuutta kutsua rakkautta ja valoa elämääsi astrologian avulla.

Tarjouksessa mukana olevat tulkinnat:

Auringon Paluu tulkinta
Tarjous: 27,90€ / norm. 33€

Keskittyy tulevan vuoden mahdollisuuksiin, haasteisiin ja uusiin alkuun, antaen sinulle inspiraatiota ja ohjausta.​

Luonteesi Voimat tulkinta

Tarjous: 23,90€ / norm. 29,90€

Tarjoaa syvällisen katsauksen persoonallisuuteesi, vahvuuksiisi ja haasteisiisi, auttaen sinua tunnistamaan ja hyödyntämään luontaista potentiaaliasi.​

Astrokalenteri 2024 tulkinnat

Tarjous: 26,90€ / norm. 34,90€

Antaa sinulle päivittäisen, viikoittaisen ja kuukausittaisen ohjauksen, auttaen sinua tekemään tietoisia päätöksiä ja parantamaan henkilökohtaista hyvinvointiasi.​

Sisäinen Soturi tulkinta

Tarjous: 27,90€ / norm. 39,90€

Kannustaa sinua löytämään sisäisen voimasi ja rohkeutesi, tarjoten oivalluksia sielusi kasvutehtävästä.
Oma itsetuntemus – Avain merkityksellisiin ihmissuhteisiin​

Itsetuntemus on perusta terveille ja täyttäville ihmissuhteille

Kun tunnemme itsemme syvällisesti, voimme viestiä tarpeemme ja toiveemme selkeämmin, asettaa terveitä rajoja, ymmärtää ja hallita tunteitamme paremmin, ja lopulta, luoda syvempiä ja merkityksellisempiä yhteyksiä toisten kanssa.

Käytä hyväksesi tätä erityistä tarjousta, joka on voimassa vain rajoitetun ajan – tartu tilaisuuteen tutkia elämäsi tähtikarttaa ja avaa ovi uusiin oivalluksiin ja syvempään ymmärrykseen itsestäsi ja ihmissuhteistasi.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Täysi tyytyväisyystakuu

Kaikilla tulkinnoillani on aina täysi tyytyväisyystakuu. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.