Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tiina Tolvanen

Tiina Tolvanen

30.5.2023

vieraskirjoitus:

Kun Luoja sinussa tahtoo luoda: tahdonvoima

Kerroin aiemmassa blogissani voiman tunnistamisesta ja sen virtaamisesta ( Kuinka saan voimani takaisin ). Voiman virtaaminen omaan olemukseen onkin ensimmäinen askel luomisprosessissa, ja seuraava vaihe on oman voiman suuntaaminen. 

Jotta voiman voi suunnata oikein, tulee olla selvillä siitä, mitä haluaa saavuttaa. Tämä tarkoittaa, että poimit ideoiden tulvasta ne, jotka resonoivat sinulle ja alat toteuttamaan niitä omassa elämässäsi. Usein asioiden toteuttaminen vaati kuitenkin myös lujaa tahtoa ja sitä käsittelen tässä artikkelissa.

Miksi niin monet unelmat eivät toteudu?

Minkä tahansa idean toteutuminen noudattaa periaatteessa samaa kaavaa:

Idea -> Tavoite -> Toiminta -> Lopputulos

Käytännössä tämä ei suinkaan ole suoraviivaista, vaan etenkin isommissa projekteissa on lukuisia välita-voitteita, joiden kautta kuljetaan pikkuhiljaa eteenpäin. Välillä voidaan joutua muuttamaan toimintatapoja, joskus itse tavoitekin voi vielä muuttua. Tämä kaikki kuuluu luonnolliseen luomisprosessiin, mutta toisenlaisia haasteita kohtaamme silloin, kun pelko astuu kuvaan mukaan.

Pelko voi iskeä niin nopeasti, että luovut ideasta heti alkumetreillä. Pelko synnyttää epäuskoisia ajatuksia: en minä kuitenkaan osaa, haaskaisin vain aikaani, mitä muutkin ajattelisivat, pitäisi uskaltaa tulla esille, en minä ole menestyjä jne. Kuulostako tutulta? Pelko voi puhua paitsi oman pääsi sisällä myös muiden ihmisten suulla.

Jos sinussa on sen verran uskoa ideaasi, että jäät pohtimaan ja puntaroimaan saamaasi sitä avoimin mielin, se voi muuttua tavoitteeksi. Jokin sinussa sanoo KYLLÄ, tuota kohti haluan lähteä kulkemaan. Nyt sinussa alkaa olla tahtoa, tahdonvoimaa.

Tahto on voimakas, eteenpäin vievä energia. Tahto antaa voimallesi ja toiminnallesi suunnan. Tahto määrittelee, mihin energiasi virtaa. 

Hyvin alkanut projektikin saattaa kuitenkin törmätä yllättäviin haasteisiin ja silloin punnitaan uudelleen, kuinka luja on tahtosi päästä maaliin asti. Ja joskus luovuttaminenkin voi olla sydämen tahto! Ole siis tarkkana aina siitä, kuka puhuu: onko se ego vai sydän? Älä siis luovuta, paitsi jos se on sydämesi tahto :)

Mistä kumpuaa  tahto, joka vie sinut vaikka läpi harmaan kiven?

Mitä isompaan tavoitteeseen pyrit, sitä enemmän uskoa ja tahtoa tarvitset sen toteuttamiseen. On kuitenkin yksilöllistä, mikä tavoite on kenellekin iso. Jollekin vaikkapa yhden blogikirjoituksen tekeminen voi olla iso tavoite, kun toiselle suurelta haasteelta tuntuu vasta romaanin kirjoittaminen.

Usein innostumme helposti ja näemme aluksi ideassamme vain suuria mahdolllisuuksia. Siinä vaiheessa, kun aletaan konkreettisesti toteuttamaan ideaa, saattaa työmäärä yllättää ja innostus lopahtaa. Jos olit vain ihastunut ajatukseen lopputuloksesta (usein hieman egoistisella tavalla...), luovutat todennäköisesti aika pian. Paljon kestävämpää sen sijaan on, jos innostut myös itse prosessista.

Luja tahto vaatii, että olet selvillä tavoitteestasi ja seisot 100% sen takana (tässä ei voi fuskata!). Ole myös tietoinen mahdollisista peloista, mutta älä anna niiden estää sinua.

Kuusi kysymystä, joita pohtimalla voit saada selvyyttä omaan tavoitteeseesi ja löytää tahtoa sen toteuttamiseen:

1) Onko kyse sydämesi tahdosta?

Onko tämä jotain mitä TODELLA haluat tavoitella? Onko tämä jotain mitä LUOJA SINUSSA haluaa tehdä todeksi, vai onko kyse vain egon halusta tai jonkun toisen odotuksista? Vai onko asiaan kietoutunut monenlaisia energioita? Etenkin henkisen polun kulkijoille on usein tärkeää, että tavoitteet kumpuavat puhtaasti sydämestä ja vasta kun tämä on  selvää, niiden toteutttamiseen alkaa virrata voimaa. 

2) Jarruttaako jokin sinussa tavoitteeseen pyrkimistä?

Onko jokin osa sinusta sitä mieltä, ettei tähän tavoitteeseen pyrkiminen ole oikein tai sallittua? Onko tämä ääni egosta vai sydämestä?

3) Mitä odotat saavuttavasti tavoitteen toteutumisen myötä?

Mitä tavoitteen toteutuminen sinulle antaa: rahaa, mainetta, rakkautta, vapautta, onnellisuutta vai jotain muuta? Ovatko odotuksesi realistisia? Entä mitä tavoitteen toteutuminen antaa muille ihmisille, eläimille tai luonnolle? Mikä on se todellinen syy tai syyt, miksi haluat päästä tavoitteeseesi?

4) Pelkäätkö epäonnistumista?

Uskotko, että sinulla on mahdollisuus onnistua tavoitteesi toteuttamisessa? Jos et, niin voisitko oppia ja kehittyä niin, että pystyisit toteuttamaan sen? Pelkäätkö, ettet onnistu vaikka tekisin parhaasi? Mitä tunteita se herättää?

5) Pelkäätkö sitä, mitä tavoitteen toteuttaminen voi sinulta vaatia?

Millaisiin hasteisiin tavoitteeseen pyrkiminen voisi sinut asettaa? Pelkäätkö niitä? Mitä niistä voisi seurata?

6) Pelkäätkö tavoitteen toteutumista?

Miten elämäsi muuttuisi jos saavuttaisit tavoitteesi? Näe mielessäsi positiiviset asiat, mutta tunnista myös mahdolliset pelot. Voisiko jotain ikävääkin seurata? Kuinka muut ihmiset suhtautuisivat? Voisitko menettää jotain?

Pohdi näitä kysymyksiä kaikessa rauhassa ja rehellisesti. Käy kaikki pelot rauhassa läpi, tunne ne läpikotaisin. Älä kuitenkaan usko pelkojasi, salli vain niiden olla ja virrata. Uskalla myös ajatella luopuvasi tavoitteesta tai muuttavasi sitä, jos ei se vastaakaan sydämesi toiveita. Muista, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. 

Ja muista: kun olet selvillä tavoitteestasi ja sitoudut toteuttamaan sen, koko Universumi on tukenasi! <3

Terveisin
Tiina Tolvanen

astrologi Seppo Tanhua:

Vko 22 mennään vahvoissa energioissa - pysy kyydissä mukana

Tällaisena haasteellisena ajankohtana on erityisen hyvä tutkia omaa Astrokalenteria ja sen tulkintoja. Astrokalenterin tekstit eivät puutu ongelmien ratkaisuun, mutta ne auttavat ymmärtämään omaa lähtökohtaasi meneillään olevassa ajassa. Kun ymmärrät minkälaisten energioiden vaikutuksen alaisuudessa milloinkin olet,  on lunnollisesti helpompaa sopeutua alati muuttuviin olosuhteisiin ilman sen suurempaa stressiä ja ahdistusta. Astrokalenteri antaakin tuhansille lukijoilleen aina tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisien aikojen keskellä. 

Tutustu ja tilaa Astrokalenteri täältä

Opi luomaan itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää Astrokalenterin tulkintojen avulla
 

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Vuonna 2023 henkiset valmiudet tulevat tarpeelliseen käyttöön yhä suurenevin määrin. Astrokalenterin tarkoitus on antaa sinulle tukea tuleviin muutoksiin. Ellet jostain syystä koe saavasi Astrokalenterin tulkinnoista apua omaan kollektiivisen tietoisuuttasi tukevaan kehitykseen, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Tiina Tolvanen

Olen Tiina Tolvanen, pitkän linjan henkisen polun kulkija, voimaeläinten viestintuoja, kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Heräsin henkisesti 2000 -luvun alussa kun suorituskeskeinen elämäasenteeni ajoi minut loppuun. Aloin kysyä kysymyksiä ja etsiä niihin vastauksia sisältäni. Tietoisuuden auetessa pelkoni alkoivat väistyä, tehden tilaa luottamukselle ja rakkaudelle. Vuonna 2015 ryhdyin tekemään taidetta ja pian myös voimaeläimet ilmestyivät elämääni. Toimin nykyisin yrittäjänä Suden Kutsussa, ja autan ihmisiä eteenpäin henkisen kasvun haasteissa taiteen ja voimaeläinten avulla. www.sudenkutsu.com

Tiina Tolvanen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...