Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tiina Tolvanen

Tiina Tolvanen

13.4.2023

vieraskirjoitus:

Kuinka saan voimani takaisin?

Olen kuullut monen henkisen polun kulkijan kertovan uupumuksestaan ja voimattomuudestaan. Itse olen kärsinyt noista oireista enemmän tai vähemmän viimeiset 20 vuotta. Diagnooseja on tehty, syitä on löydetty ja helpotustakin olen saanut. Kuitenkin jokin jäi aina puuttumaan ja olo voimattomaksi. Pari vuotta sitten koin kuitenkin eräänlaisen käännekohdan tässä prosessissa. Kokemus oli niin mullistava, että haluan jakaa sen myös sinulle. Ehkä saat siitä apua omaan tilanteeseesi.

Kun suorittaminen ei enää ole vaihtoehto

Mitä enemmän tietoisuuteni on viime vuosina laajentunut, sitä selvemmäksi minulle on tullut, etten halua tehdä asioita enää egon energiasta käsin. En siis ole halunnut enää kireää suorittamista, kunnianhimoista eteenpäin puskemista tai muutakaan, missä selkeästi on "epäpuhdas" energia.

Tietoisuuden laajetessa jäin kuitenkin eräänlaiseen välitilaan. Ongelmaksi muodostui, että luopuessani egoistisista toimintamalleista, en löytänyt oikein kunnolla mitään tilalle. Näin kyllä mielessäni, millainen voisin olla ja millaista elämää elää. Uskoin, että voisin olla terve ja energinen, ja tehdä asioita jotka minua inspiroivat. Ja että voisin sillä tavalla myös elää runsaudessa kaikilla elämäni osa-alueilla.

Minua kuitenkin pelotti. Pelotti päästää irti tuosta totutusta puskemisen ja suorittamisen energiasta. Koin jopa syyllisyyttä siitä, että en enää edes yrittäisi tuolla kireällä ja uuvuttavalla energialla tehdä asioita, vaan laskeutuisin rauhan ja levon tilaan. Se tuntui liian hyvältä ollakseen oikein. "Ei elämä saa olla niin helppoa ja mukavaa", ego sanoi.

Tämä energioideni ja ajatusteni ristiriita vei voimani täysin. Olin kuin jumissa kahden maailman välissä. Sisäinen viisauteni esti minua saamasta enää kunnolla voimaa egon kautta toimimiseen, en vain yksinkertaisesti pystynyt uskomaan siihen enää! Ja toisaalta kuitenkin pelkoni esti minua astumasta uuteen. Seisoin ikäänkuin tuijottamassa ovea, joka oli minulta suljettu, enkä siten nähnyt toista, joka selkäni takana oli jo raollaan.

Sielu tahtoo lentää!

Voimattomuuden oireet elämässäni olivat hyvin laaja-alaiset. Olin väsynyt ja huonovointinen, epävarma ja pelokas. Minun oli vaikea saada mitään tehtyä, itseluottamukseni oli huono ja näiden seurauksena taloudellinen tilannekin oli ollut heikko jo pitkään. Pari vuotta sitten olin lopen kyllästynyt jumiutuneeseen olotilaani. Olin siinä pisteessä, että sieluni huusi halusta päästä eteenpäin ja lentoon! Tiesin, että minusta oli niin paljon enempään, potentiaalistani oli vain murto-osa käytössä. Niinpä pyysin universumilta, että minua autetaan  ja löysinkin pienen etsiskelyn jälkeen shamanistisen hoitajan johon otin yhteyttä.

Shamanistinen hoito tehtiin etänä ja se oli minulle aivan uusi kokemus. Olin hämmentynyt, yllättynyt ja äärettömän iloinen sen vaikutuksista. Hoidon jälkeen minulle tuli hyvin selväksi, että se ovi jota tuijotin on , ja pysyy, kiinni. Minun voimani ei löydy enää sen takaa. Mutta samanaikaisesti aloin tuntea uuden oven, joka oli aukeamassa. Ja siitä ovesta tulvi valo.

Minun voimani on Äiti Maan voimaa

Oivalsin, että luopuessani egon voimasta, voin vihdoin laskeutua täysin läsnäolevaksi omaan itseeni ja yhdistyä Äiti Maahan. Aloin konkreettisesti tuntea, että voima virtaa minuun maasta, puhtaana, vahvana ja elävöittävänä! Minun voimani ei ole itseasiassa "minun", vaan se on Äiti Maan voimaa, joka virtaa minussa. Äiti Maan voima ja taivaan korkeavärähteiset energiat ikäänkuin kietoutuvat yhteen minussa ja synnyttävät kaiken mitä minussa on.

On ollut upeaa kokea, että voin olla täysin uskollinen sisäiselle viisaudelleni ja silti toimia aktiivisesti tässä maailmassa. Kehoni on alkanut voimaan paremmin ja sosiaaliset suhteeni ovat helpottuneet. Pitkästä aikaa olen alkanut tuntea itsevarmuutta tekemisissäni ja luottamusta siihen, että minä osaan ja pystyn. Sen seurauksena olen uskaltanut ottaa enemmän vastuuta asioista ja myös työn tekoon on tullut uusi vire. Prosessi jatkuu, mutta suunta on nyt selvästi eteenpäin koko ajan.


Kaikkea hyvää sinulle, uskalla olla oma itsesi, vahva ja voimakas <3

Terveisin
Tiina Tolvanen

Palaa Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Tiina Tolvanen

Olen Tiina Tolvanen, pitkän linjan henkisen polun kulkija, voimaeläinten viestintuoja, kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Heräsin henkisesti 2000 -luvun alussa kun suorituskeskeinen elämäasenteeni ajoi minut loppuun. Aloin kysyä kysymyksiä ja etsiä niihin vastauksia sisältäni. Tietoisuuden auetessa pelkoni alkoivat väistyä, tehden tilaa luottamukselle ja rakkaudelle. Vuonna 2015 ryhdyin tekemään taidetta ja pian myös voimaeläimet ilmestyivät elämääni. Toimin nykyisin yrittäjänä Suden Kutsussa, ja autan ihmisiä eteenpäin henkisen kasvun haasteissa taiteen ja voimaeläinten avulla. www.sudenkutsu.com

Tiina Tolvanen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...