Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

16.12.2022

vieraskirjoitus:

Sol Invictus, ylistys Auringolle 

Alamme pikkuhiljaa valmistautua keskiviikkona 21.12. olevaan Talvipäivänseisaukseen, jolloin Aurinko siirtyy kauriin merkkiin. Talvipäivänseisauksesta pimeä vuodenaika alkaa kääntyä valoa kohden.  

”Kun henki on vahva, niin vähäkin työ
riittää maailman luomiseen.” 

Sol Invictus- juhlaa vietettiin antiikin Roomassa 25.12. Yule ja Saturnalia ovat myös talvipäivänseisauksen sekä Auringon syntymän juhlia.Saturnalia on muinainen roomalainen juhla, jossa juhlittiin maatalouden sekä ajan jumala Saturnusta. Alkujaan juhla oli yhden päivän mittainen, mutta myöhemmin se laajentui viikon mittaiseksi. Juliaanisen kalenterin mukaan sen ajankohta oli 17.–23.12.  Normaalin arjen ja järjestyksen vastapainoksi Saturnalia oli kaoottinen juhla. Siinä ei ollut tietoakaan kurista tai järjestyksestä. Juhlat olivat runsaita ja niissä iloittiin yhdessä seurustellen sekä pelaten pelejä. Kaunat unohdettiin ja riidat annettiin anteeksi. 

Astrossa on Joulun super ale!

Nyt lähestulkoon KAIKKI joulukaupan tulkinnat alessa mukana! Hinnat alkaen 6,9€! Aikaa tutkivissa tulkinnoissa 2 - 4 kpl tarot 5 kortta tulkintoja lisälahjana mukana ( lahjojen arvo 16 - 32€ )!

Siinä missä Aurinko siirtyy kauriin merkkiin, Jupiter siirtyy edellisenä päivänä 20.12. oinaan merkkiin. Se on käynyt kaikki 12 merkkiä läpi ja aloittaa uuden kierroksen oinaan alkukantaisen tulen tukemana. Ceres on siirtynyt vaa`an merkkiin. Näiden kolmen välille muodostuu T-risti kuvio, joka saattaa hieman himmentää Talvipäivänseisauksen valovoimaa, mutta sisäistä Aurinkoa se ei sammuta. 

”Riisu yltäni tähtivyö.
Viivy viikkoon seuraavaan.
Tätä riemua aika ei syö,
ei se törmää maailmaan” 

Perääntyvän Marsin ja perääntyvän Khironin sekstiili eheyttää ja voimistaa. Khironin perääntyvä vaihe on loppusuoralla, joten ehkä on hyvä aika pysähtyä nautiskelemaan sen parantavista energioista. Marsin ja Vestan välinen neliö voi vaikeuttaa keskittymistä. Jos on vaikea rauhoittua, voi keskittyä semmoisten asioiden tekemiseen, jotka lisäävät hyvinvointia ja saavat rentoutumaan. Ei kaiken tarvitse olla aina päämäärätietoista. 

Merkurius ja Venus ovat kauriin merkissä. Ennen Talvipäivänseisausta ne ovat neliössä Khironiin, jolloin kipupisteet voivat aktivoitua. On parempi ottaa mahdollisimman rennosti, eikä toimia ensimmäisen impulssin tullen. Talvipäivänseisauksen kartalla on Venuksen kolmio Kuunnoususolmulle sekä Uranukselle. Toivottavasti tämä ohjaa meidät oikeiden arvojen äärelle. 

Merkurius on kartan sanansaattaja ja neuvottelija. Talvipäivänseisauksen aikaan se on oppositiossa perääntyvään Pallakseen. Olo saattaa olla ylivirittynyt ja ajatusten perässä voi olla vaikea pysyä. Merkuriuksen ja Pluton konjunktio vahvistuu, joten tämä voi olla myös hyvä aika varjotyöskentelylle. Se mitä sisältäsi vapautuu, voi vaikuttaa keventävästi alkavaan vuoteenkin. Merkuriuksen ja Neptunuksen sekä Junon välinen sekstiili pehmentää kovia aspekteja ja lisää aikaan herkkyyttä. 

”Ja sinä hymyilet ja katsot noin.
Viet minut aamuun uuteen
kuin kevään ensimmäiseen sateeseen.
Sinun sieluusi kiinni päästä voin.
Viet meidät tulevaisuuteen
Ja jonakin aamuna
ennen sarastusta
huomaat että musta
aurinko nousee.”

-Juice Leskinen, Musta aurinko nousee

Lempeää viikonloppua!

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Astrossa on Joulun super ale!

Nyt lähestulkoon KAIKKI joulukaupan tulkinnat alessa mukana! Hinnat alkaen 6,9€! Aikaa tutkivissa tulkinnoissa 2 - 4 kpl tarot 5 kortta tulkintoja lisälahjana mukana ( lahjojen arvo 16 - 32€ )!

Tervetuloa katsomaan upeat joulutarjouksemme!
https://www.astro.fi/horoskooppi

Vuosi 2023 

Mikä tahansa astrologista aikaa käsittelevä näistä alla olevista 3 tulkinnasta auttaa Sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi henkisen polkusi kulkijaksi vuonna 2023, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. Kun opit tiedostamaan tulkintojen avulla piilossa olleita valmiuksia itsessäsi, olet joka hetki vahvemmassa yhteydessä kosmoksen maailmaa uudistavan orkesterin kanssa.

Astrokalenteri 12kk – juhlapaketti

VIP 24,90 €  Muut 29,90 €  Norm. 34,90 €

Astrokalenteri + Vuosi Elämääsi juhlapaketti yhdessä samassa paketissa. 

Kulta-ajan Astrokalenteri ja Vuosi elämääsi -tulkinta paketin avulla voit tutkia itsesi ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Astrokalenteri auttaa Sinua kasvamaan vahvaksi henkisen polkusi kulkijaksi, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. 

Astrokalenterin kulta-ajan tekijä ominaisuuden avulla voit kehittyä ja kasvaa kohti korkeampaa tietoisuuttasi ja omaa sisäistä todellisuuttasi sekä universumin todellisuutta meneillään olevassa kulta-ajassa. Kulta-ajan tekijänä Sinulla voi siis aktivoitua yksi tai useampi syntymäkarttasi tekijä aspektista riippuen Rakentajan (valmius aspektit) tai Parantajan (dynaamiset aspektit) roolina. Jokaiselle kartallasi aktivoituvalle tekijälle on oma keskustelualueensa Astro foorumilla, jonne pääsevät kaikki saman transiitin alaisuudessa olevat henkilöt keskustelemaan ajankuvaan kuuluvista tuntemuksistaan.​

TILAA TÄSTÄ:
Astrokalenteri – juhlapaketti ( Lisälahjana 4 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 32€)

Vuosi Elämääsi tulkinta

Vuosi Elämääsi -tulkinta on pelkistetty kuvaus tulevan vuoden tärkeimmistä vaiheista, joiden tiedostaminen auttaa Sinua tekemään sydämesi allekirjoittamia päätöksiä. Tiedät milloin mahdollisuudet kohdistuvat työelämään, ihmissuhteisiin, kotielämään tai harrastuksiin. Se on opas mahdollisuuksien hyödyntämiseen silloinkin, kun asiat tuntuvat vaikeilta, raskailta tai jopa mahdottomilta. HUOMIO! Vuosi Elämääsi tulkinta ei sisällä Astrokalenteria ja Kulta-ajan tekijän transiitteja. Se sopii Sinulle joka haluat lukea pelkistetyn tulkinnan vuoden pääkohdista vain paperilta tai PDF-versiona. Vuosi Elämääsi -tulkinnan voit halutessasi tilata myös kirjallisena versiona ( + lähetyskulut 6 € ).

TILAA TÄSTÄ:
Vuosi Elämääsi -tulkinnan juhlapaketti, ( Lisälahjana 2 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 16€ )

Auringon Paluu tulkinta

Pluton ja Jupiterin neliö tekee vuodesta 2023 jännittävän vuoden, sillä onnistumiset ja menestyminen ylipäätään edellyttävät äärimmäisen itsenäistä ja vahvaa otetta kaikkeen omaan tekemiseen. Sinun kannaltasi on ratkaisevaa, mistä huoneista omalla Auringonpaluukartallasi löydät nämä 2 tulevaa vuotta hallitsevaa planeettaa eli Pluton ja Jupiterin.

Oman Auringon Paluu –tulkinnan luettuasi pystyt paremmin, ilman suurempia vaikeuksia, täydentämään listan elämääsi tulossa olevista positiivisista muutoksista.​

Oma Auringon Paluu -tulkinta on erinomainen apuväline omien tiedostamattomien lukkojen murtamiseksi ja elämäsi suurimpien mahdollisuuksien tietoisuuteen nostamiseksi etenkin vuonna 2023.

TILAA TÄSTÄ:
Auringon Paluu -tulkinta juhlapaketti ( Lisälahjana 10€ lahjakortti )

Muut astrologiset tulkinnat ja tuotteet

Kulta-aika:

Kuukalenteri 2023  34,20 €

Nykyaikainenkin ihminen voi mahdollisuuksiensa mukaan suunnitella sen avulla esimerkiksi projektiensa aloittamisajankohdat ja kehonhuoltoon liittyviä asioita. 

Anna, Jeesuksen isoäiti e-kirja Tarjous 14,90 €  Norm. 20 €

Kirjassa Anna, Jeesuksen Isoäiti, lukija pääsee sisälle Annan ja Jeesuksen elämän tapahtumiin uskomattomalla tavalla. 

Anna, Magdalenejen Ääni e-kirja Tarjous 14,90 €  Norm. 20 €

Tässä uudemmassa kirjassa Isoäiti Anna ja perheenjäsenet paljastavat perheen kauan kätkössä pidettyjä salaisuuksia Jeesuksen perhe-elämästä ja lapsista. Niiden paljastaminen kirjassa Anna, Jeesuksen Isoäiti, olisi ollut liian aikaista. Ihmisten vastaanottokyky ei olisi riittänyt, koska aika ei vielä ollut kypsä.

Rakasta paljon:

Parisuhde Paremmaksi VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Parisuhde Paremmaksi -tulkinta auttaa näkemään, millaisista palasista se ratkaiseva vetovoima syntyy kahden ihmisen välille.

Astro-oppaasi Ihmissuhteisiin VIP 9,90 €  Muut 9,95 €  Norm. 19,90 €

Oivaltamalla omat kaukaa edellisten elämien takaa juontavat käyttäytymismallisi, tulet sinuiksi itsesi kanssa ja osaat pitää paremmin huolta itsestäsi. Silloin koet eläväsi omaa hyvää elämääsi ja mikä parasta, tulet olemaan pidetty ja rakastettu lähimmäistesi, ystäviesi ja työtovereiden parissa.

Rakkautenne Tähdet VIP 6,90 €  Muut 8,45 €  Norm. 16,90 €

Parisuhteen ja kumppanuuden valoja ja varjoja vertaileva tulkinta, joka kertoo ihan selvin sanoin mikä toimii ja mikä ei ihan niin hyvin. Antaa hyvät vinkit siitä, miten ongelmakohdan saa pelittämään ja rakkauden kipinän pysymään vireänä.

Tie syvempään itsetuntemukseen

Luonteesi Voimat (Luonneanalyysi) VIP 14,90 €  Muut 19,90 €  Norm. 29,90 €

Luonteesi Voimat tulkinta kertoo millainen Sinä olet parhaimmillasi. Miten muut Sinut kokevat. Miten kommunikoit muiden kanssa. Miten urakuviosi asettuvat. Miten löydät tekemisellesi oikean suunnan. Ja paljon muuta mielenkiintoista.

Sisäinen Soturi VIP 25,90 €  Muut 29,90 €  Norm. 39,90 €

Sisäinen Soturi tulkinta opettaa Sinut arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken, mitä elämä päättää eteesi tuoda.

Luonteesi Voimat & Sisäinen Soturi VIP 39 €  Muut 45 €  Norm. 59,90 €

Luonteesi Voimat ja Sisäinen Soturi koostuu kahden persoonallisuutemme vahvuuksia kuvaavan tulkinnan yhdistelmästä. Kokonaisuus palvelee jokaista omaa elämäänsä ja elämäntehtäväänsä kunnioittavaa ihmistä iästä riippumatta. Se on matka oman voiman loppumattomalle lähteelle. Sinulle ei löydy pysäyttäjää, kun tiedät, mitä teet ja luotat siihen, miten sen teet.

Valon Lapsi ( sisäinen lapsesi ) VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Oivalluksia omaan vanhemmuuteen tai paluu omaan lapsuuteen. Itsestäsi tehty Valon Lapsi -tulkinta muistuttaa Sinua, että Sinäkin olet joskus ollut lapsi omine valmiuksinesi ja haasteinesi, ja siellä ne samat tekijät ovat Sinussa edelleenkin. Sinunkin sisäinen lapsesi on periksiantamaton soturi ja henkinen mestari, jolla on vastaus valmiina jokaiseen eteesi tulevaan ongelmaan ja mahdollisuuteen ilman pienintäkään epäröintiä. Ainoa este näiden valmiuksien avautumiselle on Sinussa elävä ankara ja vaativa aikuinen, jolle mikään ei ole tarpeeksi.

Maya astologiset tulkinnat

Maya-astrokalenteri Tarjous 23,90 €  Norm. 29,90 €

Kalenteri ei sisällä rahaa, ei aikaa, ei huomionosoituksia, ei kukkia, ei kultaa, eikä mammonaa, vaan opettaa meille puhdasta LÄSNÄOLOA! Olipa intohimosi kohde rakastettusi, harrastuksesi, autosi, moottoripyöräsi, lapsesi, työsi, urasi tai ihan mitä muuta tahansa, niin se tarvitsee Sinun varauksetonta ja omistautunutta läsnäoloasi voidakseen laskeutua rakkautena sydämeesi.

Maya - Astrologinen elämäntulkinta VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Elämäntulkintakartta koostuu viiden symbolin ja yhden tai kahden numeron muodostamasta kokonaisuudesta. Tulkinta antaa tietoa syntymähetkellä elämääsi leimatuista perusenergioista, olemassa olevista valmiuksista ja kohdattavista haasteista, sekä tietoisuuttasi ohjaavista ja opastavista energialaaduista.

Tulkinnassa kerrotaan, kuinka ne näyttäytyvät elämässä erilaisina luonteenpiirteinä ja käyttäytymismalleina, jotta voisit tietoisemmin hyödyntää niiden sisältämän potentiaalin.

Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Tulkinta kertoo keskeisimpien positioiden valossa Maya symbolisi taustalla vaikuttavista taustaenergioista. Maya-symbolisi ja sointusi muodostaman perusvoiman taustalla vaikuttavat tekijät ovat aina läsnä olevia vahvuuksia, joiden vaikutus persoonaan vaihtelee sysäyksenomaisesti elämäntilanteiden mukaan. Niitä voidaan kuvata ilmastollisiksi olosuhteiksi jotka vaikuttavat kaikkeen toimintaan ja korostavat tietynmallisen käyttäytymismallin valintaa.

Kiinalainen astrologia

Neljä Pilaria BaZi -tulkinta VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Neljän Pilarin tulkinnassa saat selville luonteesi perusrakennuspalikat kiinalaisen astrologian mukaan. Tämä tulkinta kattaa syntymäpäiväsi mukaisen itse-elementin sekä omat henkilökohtaiset neljä eläintä: vuosieläimen, kuukausieläimen, päivän eläimen ja tuntieläimen. Ne paljastavat eläimellisen puolesi luita ja ytimiä myöten! Wrau…

Lahjakortti

Astrokaupan lahjakortti VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Osta Astron lahjakortti ja ystäväsi voi valita mieleisensä lahjan suuresta valikoimastamme.

Verkkokurssit:

Astrologian Peruskurssi  Tarjous 35,40€  Norm. 59€

Jokaiselle meistä muodostuu syntymämme hetkellä ns. kartta, joka on kuin pysäytetty kuva aurinkokuntamme planeettojen sijainneista ja keskinäisistä suhteista juuri tuolla kyseisellä hetkellä (on siellä muutakin kuin planeetat). Tämä kartta sisältää hurjasti informaatiota luonteestamme, vahvuuksistamme ja haasteistamme.

Astrologian verkkokurssi osa 3: aspektit ja transiitit Tarjous 35,40€  Norm. 59€

Tervetuloa tiedolliseen ja henkiseen syväsukellukseen ensin oman karttasi ja sen jälkeen muiden karttojen pyhään geometriaan aspektien (planeettojen väliset kulmat) ja transiittien (planeettaohitukset) välityksellä.

Tarot verkkokurssi Paratiisin Puut Tarjous 49€  Norm. 117€

Tämä kurssi antaa sinulle työkalun elämänhallintaan, kasvuun, syvyyteen ja ymmärrykseen, Tarotin muodossa. Tarot rakentuu Kabbalan Elämänpuun pohjalle. Elämänpuu on pohjimmiltaan hermeettinen filosofia jäsentyneenä kuvalliseen muotoon ja se kuvaa ihmisen roolia henkisen ja fyysisen maailman välisenä linkkinä.

Karma-astrologian alkeet Tarjous 29,40€  Norm. 49€

”Karma-astrologian alkeet verkkokurssi” kertoo miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa. Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa ja samalla oman itsetuntemuksensa syventämisessä. 

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Kaikilla tulkinnoilla on aina täysi tyytyväisyys takuu. Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...