Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Irene Länkinen

Irene Länkinen

15.12.2022

vieraskirjoitus:

Mitä on olla vapaa?

Olemmeko vapaita tässä nyky-yhteiskunnassa vain silloin, kun meillä on riittävästi rahaa, jotta voimme olla yhteiskunnan asettamien pakollisten kustannuksien yläpuolella? Kun voimme vastata kaikkeen halutessamme kyllä, miettimättä onko meillä siihen varaa? Tekisikö se sinut vapaaksi?

Olen itse etsinyt vapautta vuosia. Olen myös halunnut auttaa muita löytämään vapauden. Ja tässä kirjoituksessani pohdin juurikin tuota vapautta ääneen. Toivon, että sinäkin saisit oivalluksen tämän kirjotuksen perusteella omaan elämääsi vapaudesta.

Oma tarinani alkaa vuodesta 1986,

kun synnyin Jyväskylässä tavalliseen perheeseen, joilla oli omat haasteensa, kuten kaikissa perheissä. Lapsuuteni kasvatti minusta hyvin tarkkaavaisen ja huolehtivan nuoren naisen, jonka sisällä oli kuitenkin valtavasti kipua ja häpeää. Vuodet vierivät valtavan nopealla vauhdilla, vaikka koin niiden pysyvän paikallaan. Olin jumissa, oman elämäni vankina enkä kokenut olevani millään tavalla vapaa. Valmistuttuani lähihoitajaksi elämä kuljetti minut kauas kotoa. Muutamien satojen kilometrien päähän ja pääsin kokeilemaan, kuinka siipeni kantaisivat, kun vihdoin olin pääsemässä vapauteen. Olin muuttanut jo jokin aika sitten pois kotoa ja nyt katkaisin viimeisetkin säikeet napanuorasta lähtemällä kauaksi tutusta ja turvallisesta ympäristöstä. Koko maailma oli minulle auki, tai niin ainakin luulin.

Muistan unen lapsuudestani, jota näin toistuvasti

Tuossa unessa juoksin kesäisessä metsässä ja hypin kiveltä kivelle, kunnes nousin lentoon ja liisin puiden yläpuolella. Lentoon nousu tuntui vapaudelta, se muistutti minua siitä mitä etsin tämän elämän jokaisesta päivästä, jokaisesta valveilla olon hetkestä.

Eteeni tuli paljon mahdollisuuksia, ihmissuhteita, työpaikkoja, autoja ja rahaa. Otin kaiken pelottomasti vastaan ja sisimmässäni oli kerta toisensa jälkeen kysymys, toitko sinä minulle vapauden?

Pian huomasin parisuhteideni muistuttavan toinen toistaan enemmän ja enemmän vankilaa. Olin jumissa, kontrolloitu ja vankina omassa elämässäni. Päästyäni yhdestä vankilasta päädyin toiseen, taas mukanani kysymys tuotko sinä minulle vapauden? Toistin elämässäni samaa kaavaa ihmissuhteissa tajuamatta yhtään miksi. Vaikka tiesin täydellisesti mitä en enää haluaisi, löysin itseni sieltä kerta toisensa jälkeen uudelleen. Olin ymmälläni.

Halusin saada valmistumiseni jälkeen heti vakituisen työpaikan. Se oli yksi päämääräni, jonka saavutin hyvin nopeasti. Oli lahja noina vuosina saada vakituinen työ hoitoalalta, sillä hoitajista ei juurikaan ollut pulaa. Vakituinen työ mahdollisti minulle lainan saamisen pankista, jotta pääsin ostamaan oman asunnon, jossa voisin tuntea olevani täysin vapaa. Ilman, että kukaan määrittelisi miten saan elää, monelta nousta tai mennä nukkumaan, minkä väriset seinät maalaan tai maalaanko ollenkaan. Muistan, kuinka ostopäätöstä tehdessäni silmissäni siinsi sana VAPAUS.

Aikaa kului ja monenlaisia asioita tapahtui

Oma-asunto ei enää tuntunut vapaudelta, sillä olin naimisissa pankkilainani ja sen vuoksi myös työpaikkani kanssa. Ymmärsin pikkuhiljaa, että halutessani muuttaa, minun pitäisi myydä asuntoni tai hankkia vuokralainen ja asuinpaikkani määräytyisi aina sen mukaan missä työpaikkani sijaitsee, jotta voisin suorittaa velvollisuuteni. Vakituisena työntekijänä niitä velvollisuuksia riittikin. Sijaiset saivat täsmälleen saman verran palkkaa ilman suurta vastuuta ja vakituisen työntekijän lisätyömäärää. Aloin pohtia vakituisen työpaikan sekä oman asunnon vapautta tosissani vasta vaihdettuani asuntoja ja työpaikkoja useaan eri kertaan.

Ajellessani ympäri suomea koin onnellisuutta. Olin vapaa menemään mihin halusi omilla ehdoillani ja omalla aikataulullani, toki noudattaen työpaikkani suomia vapaa-aikoja. Ratin takana ollessani ajatukseni virtasivat vapaina ja nautin sen tuomasta vapaudesta. Muistin jälleen uneni lapsuudesta, jossa liisin puiden yläpuolella täysin huolettomana, täysin vapaana. Pian kuitenkin matkani päättyi ja vapauden lento oli tuulahdus muistoissani.

Elämääni kohtasi järkyttävä kriisi, joka johdatti minut takaisin kotipaikkakunnalleni kohtaamaan sisimmässäni olevat haavat, kivun ja häpeän. Ensimmäistä kertaa ilman sen suurempia suunnitelmia tai järjestelyitä. Sisimmässäni huutava "pakko" ajoi minut toimimaan, vaikka pelkäsin valtavasti seurauksia. Minulla ei ollut vaihtoehtoja. Jätin vakituisen työpaikkani ja muutin pois omistusasunnostani. Siihen maailman aikaan oli todella vaikea saada asuntoja kaupaksi, joten asuntoni meni vuokrattavaksi. Päätin ensimmäistä kertaa elämässäni luottaa elämään, vaikka pelko puristi rintaani ja ahdistus sai itkemään iltaisin. Askel tutusta ja turvallisesta kohti tuntematonta maaperää oli pelottavinta mitä olin koskaan tehnyt.

Kun astuin elämän virtaan, palasin juurilleni

Vastustuksesta ja peloissani huolimatta, aloin huomata, että elämääni tuli uusia keveältä tuntuvia asioita. Enää minulla ei ollut elämä aikataulutettuna kenenkään toisen määrittelemällä tavalla ja huomasin luontaisen rytmin palaavan arkeeni. Koin olevani enemmän elossa, onnellisempi ja pirteämpi. Jostain syystä murheetkaan eivät tuntuneet niin ylitsepääsemättömiltä ja sain kokea millaista, on olla "oman elämänsä herra" tai tässä tapauksessa rouva. Tällä kertaa matkustin elämän virrassa luottaen, että elämä kannattelee minua.

Pian huomasin sisälläni olevan äänen, joka kuiskutteli minulle ehdotuksia tulevaan. Yksi näistä oli omistusasuntoni myyminen ja autosta luopuminen. Olin asunnonmyymistä jo jonkin aikaa pohtinutkin, sillä huomasin omaisuuden aiheuttavan enemmän huolia ja velvollisuuksia, kuin tuovan vapautta. Autosta luopuminen tuntui sen sijaan vastenmieliseltä. Se oli iso osa vapauttani, ratin takana pääsin aina kiinni siihen ihmeelliseen virtaan ja muistin lapsuuteni unessa olevan vapauden lennon.

Aikaa kului, onnistuin myymään asuntoni ja loppujen lopuksi luovuin myös autostani. Asetuin asumaan vuokralle kerrostalon ylimpään kerrokseen bussipysäkin ja metsän viereen. Tuo metsä muistutti nyt minua lapsuuteni unista ja bussipysäkki toi helpon keinon vaihtaa maisemaa. Nyt mikään ulkopuolinen taho ei enää liikuttanut minua, elämäni oli täysin omalla vastuullani ja pysähdyin.

Päivä päivältä silmäni alkoivat avautua yhä kirkkaimpina ja onnellisempina. Olin oivaltanut vapauden salaisuuden, se istui kanssasi aamumeditaatiossa olohuoneessani. Se tanssahteli mukanani kuumaan latinon biisin tahdissa. Vapaus oli kaikkea ja jokaisessa hetkessä mukanani.

Lapsuuden unistani muistin alun perin sen hetken, kun juoksin, hypin kiveltä kivelle ja nousin lentoon

Elämäni oli ollut kuin hyppelyä sinne tänne, kerryttäen vauhtia lisää ja lisää, kunnes pääsisin lentoon. Kehoni oli käynyt ylikierroksilla, mutta vapauden lentoa en ollut kokenut. Kun pysähdyin aloin oivaltamaan uneni uudelleen ja muistamaan miltä minusta tuntui, kun liisin taivaalla puiden yläpuolella. Sisimmässäni oli valtava rauha, olin juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kykenin näkemään kauaksi ja mikään ei pelottanut minua. Tuon tunteen olin onnistunut tuomaan elämääni tähän hetkeen. Kaikki muutokset, jotka olin syystä tai toisesta tehnyt, olivat kuljettaneet minua elämään elämää, jossa saisin kokea tuota vapauden tunnetta. Se pieni ääni sisimmässäni tiesi tien tänne, sillä hän tunsi ja tuntee minut edelleen läpikotaisesti. Ääni sielustani, joka puhuu minulle sydämeni kautta. Tuon äänen haltia kuljettaa minua väsymättä aina kohti tunteita, joita tunnen.

Tänäänkin koen vapautta elämäni jokaisessa päivässä. Käyn töissä sovittuihin kellon aikoihin ja teen asioita sopimuksien mukaan. Kuljen busseilla, junilla tai lainaamillani autoilla. Maksan vuokraa ja lainaa sekä muita laskuja, jotka olen itse valinnut itselleni. Vapaus tuli minulle oivaltaessani, että elämä on juuri sellaista mitä minä näen ja koen sen olevan. Ulkoinen maailma on heijastusta siitä mitä minä olen. Ymmärsin ettei vapaus tule ulkopuoleltani ja sen vuoksi sitä ei voi myöskään mikään ulkopuoleltani viedä pois. Vapaus on uskallusta valita sisäisen ääneen kuiskauksen ohjeella, luottaen elämän kannatteluun silloinkin, kun ei näe mihin on astumassa.

Terveisin
Irene Länkinen

Astrossa alkoi Joulun super ale!

Nyt lähestulkoon KAIKKI joulukaupan tulkinnat alessa mukana!

Tervetuloa katsomaan upeat joulutarjouksemme!
https://www.astro.fi/horoskooppi

Vuosi 2023 

Mikä tahansa astrologista aikaa käsittelevä näistä alla olevista 3 tulkinnasta auttaa Sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi henkisen polkusi kulkijaksi vuonna 2023, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. Kun opit tiedostamaan tulkintojen avulla piilossa olleita valmiuksia itsessäsi, olet joka hetki vahvemmassa yhteydessä kosmoksen maailmaa uudistavan orkesterin kanssa.

Astrokalenteri 12kk – juhlapaketti

VIP 24,90 €  Muut 29,90 €  Norm. 34,90 €

Astrokalenteri + Vuosi Elämääsi juhlapaketti yhdessä samassa paketissa. 

Kulta-ajan Astrokalenteri ja Vuosi elämääsi -tulkinta paketin avulla voit tutkia itsesi ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Astrokalenteri auttaa Sinua kasvamaan vahvaksi henkisen polkusi kulkijaksi, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. 

Astrokalenterin kulta-ajan tekijä ominaisuuden avulla voit kehittyä ja kasvaa kohti korkeampaa tietoisuuttasi ja omaa sisäistä todellisuuttasi sekä universumin todellisuutta meneillään olevassa kulta-ajassa. Kulta-ajan tekijänä Sinulla voi siis aktivoitua yksi tai useampi syntymäkarttasi tekijä aspektista riippuen Rakentajan (valmius aspektit) tai Parantajan (dynaamiset aspektit) roolina. Jokaiselle kartallasi aktivoituvalle tekijälle on oma keskustelualueensa Astro foorumilla, jonne pääsevät kaikki saman transiitin alaisuudessa olevat henkilöt keskustelemaan ajankuvaan kuuluvista tuntemuksistaan.​

TILAA TÄSTÄ:
Astrokalenteri – juhlapaketti ( Lisälahjana 4 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 32€)

Vuosi Elämääsi tulkinta

Vuosi Elämääsi -tulkinta on pelkistetty kuvaus tulevan vuoden tärkeimmistä vaiheista, joiden tiedostaminen auttaa Sinua tekemään sydämesi allekirjoittamia päätöksiä. Tiedät milloin mahdollisuudet kohdistuvat työelämään, ihmissuhteisiin, kotielämään tai harrastuksiin. Se on opas mahdollisuuksien hyödyntämiseen silloinkin, kun asiat tuntuvat vaikeilta, raskailta tai jopa mahdottomilta. HUOMIO! Vuosi Elämääsi tulkinta ei sisällä Astrokalenteria ja Kulta-ajan tekijän transiitteja. Se sopii Sinulle joka haluat lukea pelkistetyn tulkinnan vuoden pääkohdista vain paperilta tai PDF-versiona. Vuosi Elämääsi -tulkinnan voit halutessasi tilata myös kirjallisena versiona ( + lähetyskulut 6 € ).

TILAA TÄSTÄ:

Vuosi Elämääsi -tulkinnan juhlapaketti, ( Lisälahjana 2 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 16€ )

Auringon Paluu tulkinta

Pluton ja Jupiterin neliö tekee vuodesta 2023 jännittävän vuoden, sillä onnistumiset ja menestyminen ylipäätään edellyttävät äärimmäisen itsenäistä ja vahvaa otetta kaikkeen omaan tekemiseen. Sinun kannaltasi on ratkaisevaa, mistä huoneista omalla Auringonpaluukartallasi löydät nämä 2 tulevaa vuotta hallitsevaa planeettaa eli Pluton ja Jupiterin.

Oman Auringon Paluu –tulkinnan luettuasi pystyt paremmin, ilman suurempia vaikeuksia, täydentämään listan elämääsi tulossa olevista positiivisista muutoksista.​

Oma Auringon Paluu -tulkinta on erinomainen apuväline omien tiedostamattomien lukkojen murtamiseksi ja elämäsi suurimpien mahdollisuuksien tietoisuuteen nostamiseksi etenkin vuonna 2023.

TILAA TÄSTÄ:

Auringon Paluu -tulkinta juhlapaketti ( Lisälahjana 10€ lahjakortti )

Muut astrologiset tulkinnat ja tuotteet

Kulta-aika:

Kuukalenteri 2023  34,20 €

Nykyaikainenkin ihminen voi mahdollisuuksiensa mukaan suunnitella sen avulla esimerkiksi projektiensa aloittamisajankohdat ja kehonhuoltoon liittyviä asioita. 

Anna, Jeesuksen isoäiti e-kirja Tarjous 14,90 €  Norm. 20 €

Kirjassa Anna, Jeesuksen Isoäiti, lukija pääsee sisälle Annan ja Jeesuksen elämän tapahtumiin uskomattomalla tavalla. 

Anna, Magdalenejen Ääni e-kirja Tarjous 14,90 €  Norm. 20 €

Tässä uudemmassa kirjassa Isoäiti Anna ja perheenjäsenet paljastavat perheen kauan kätkössä pidettyjä salaisuuksia Jeesuksen perhe-elämästä ja lapsista. Niiden paljastaminen kirjassa Anna, Jeesuksen Isoäiti, olisi ollut liian aikaista. Ihmisten vastaanottokyky ei olisi riittänyt, koska aika ei vielä ollut kypsä.

Rakasta paljon:

Parisuhde Paremmaksi VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Parisuhde Paremmaksi -tulkinta auttaa näkemään, millaisista palasista se ratkaiseva vetovoima syntyy kahden ihmisen välille.

Astro-oppaasi Ihmissuhteisiin VIP 9,90 €  Muut 9,95 €  Norm. 19,90 €

Oivaltamalla omat kaukaa edellisten elämien takaa juontavat käyttäytymismallisi, tulet sinuiksi itsesi kanssa ja osaat pitää paremmin huolta itsestäsi. Silloin koet eläväsi omaa hyvää elämääsi ja mikä parasta, tulet olemaan pidetty ja rakastettu lähimmäistesi, ystäviesi ja työtovereiden parissa.

Rakkautenne Tähdet VIP 6,90 €  Muut 8,45 €  Norm. 16,90 €

Parisuhteen ja kumppanuuden valoja ja varjoja vertaileva tulkinta, joka kertoo ihan selvin sanoin mikä toimii ja mikä ei ihan niin hyvin. Antaa hyvät vinkit siitä, miten ongelmakohdan saa pelittämään ja rakkauden kipinän pysymään vireänä.

Tie syvempään itsetuntemukseen

Luonteesi Voimat (Luonneanalyysi) VIP 14,90 €  Muut 19,90 €  Norm. 29,90 €

Luonteesi Voimat tulkinta kertoo millainen Sinä olet parhaimmillasi. Miten muut Sinut kokevat. Miten kommunikoit muiden kanssa. Miten urakuviosi asettuvat. Miten löydät tekemisellesi oikean suunnan. Ja paljon muuta mielenkiintoista.

Sisäinen Soturi VIP 25,90 €  Muut 29,90 €  Norm. 39,90 €

Sisäinen Soturi tulkinta opettaa Sinut arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken, mitä elämä päättää eteesi tuoda.

Luonteesi Voimat & Sisäinen Soturi VIP 39 €  Muut 45 €  Norm. 59,90 €

Luonteesi Voimat ja Sisäinen Soturi koostuu kahden persoonallisuutemme vahvuuksia kuvaavan tulkinnan yhdistelmästä. Kokonaisuus palvelee jokaista omaa elämäänsä ja elämäntehtäväänsä kunnioittavaa ihmistä iästä riippumatta. Se on matka oman voiman loppumattomalle lähteelle. Sinulle ei löydy pysäyttäjää, kun tiedät, mitä teet ja luotat siihen, miten sen teet.

Valon Lapsi ( sisäinen lapsesi ) VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Oivalluksia omaan vanhemmuuteen tai paluu omaan lapsuuteen. Itsestäsi tehty Valon Lapsi -tulkinta muistuttaa Sinua, että Sinäkin olet joskus ollut lapsi omine valmiuksinesi ja haasteinesi, ja siellä ne samat tekijät ovat Sinussa edelleenkin. Sinunkin sisäinen lapsesi on periksiantamaton soturi ja henkinen mestari, jolla on vastaus valmiina jokaiseen eteesi tulevaan ongelmaan ja mahdollisuuteen ilman pienintäkään epäröintiä. Ainoa este näiden valmiuksien avautumiselle on Sinussa elävä ankara ja vaativa aikuinen, jolle mikään ei ole tarpeeksi.

Maya astologiset tulkinnat

Maya-astrokalenteri Tarjous 23,90 €  Norm. 29,90 €

Kalenteri ei sisällä rahaa, ei aikaa, ei huomionosoituksia, ei kukkia, ei kultaa, eikä mammonaa, vaan opettaa meille puhdasta LÄSNÄOLOA! Olipa intohimosi kohde rakastettusi, harrastuksesi, autosi, moottoripyöräsi, lapsesi, työsi, urasi tai ihan mitä muuta tahansa, niin se tarvitsee Sinun varauksetonta ja omistautunutta läsnäoloasi voidakseen laskeutua rakkautena sydämeesi.

Maya - Astrologinen elämäntulkinta VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Elämäntulkintakartta koostuu viiden symbolin ja yhden tai kahden numeron muodostamasta kokonaisuudesta. Tulkinta antaa tietoa syntymähetkellä elämääsi leimatuista perusenergioista, olemassa olevista valmiuksista ja kohdattavista haasteista, sekä tietoisuuttasi ohjaavista ja opastavista energialaaduista.

Tulkinnassa kerrotaan, kuinka ne näyttäytyvät elämässä erilaisina luonteenpiirteinä ja käyttäytymismalleina, jotta voisit tietoisemmin hyödyntää niiden sisältämän potentiaalin.

Maya-astrologinen Elämän Olosuhdetulkinta VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Tulkinta kertoo keskeisimpien positioiden valossa Maya symbolisi taustalla vaikuttavista taustaenergioista. Maya-symbolisi ja sointusi muodostaman perusvoiman taustalla vaikuttavat tekijät ovat aina läsnä olevia vahvuuksia, joiden vaikutus persoonaan vaihtelee sysäyksenomaisesti elämäntilanteiden mukaan. Niitä voidaan kuvata ilmastollisiksi olosuhteiksi jotka vaikuttavat kaikkeen toimintaan ja korostavat tietynmallisen käyttäytymismallin valintaa.

Kiinalainen astrologia

Neljä Pilaria BaZi -tulkinta VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Neljän Pilarin tulkinnassa saat selville luonteesi perusrakennuspalikat kiinalaisen astrologian mukaan. Tämä tulkinta kattaa syntymäpäiväsi mukaisen itse-elementin sekä omat henkilökohtaiset neljä eläintä: vuosieläimen, kuukausieläimen, päivän eläimen ja tuntieläimen. Ne paljastavat eläimellisen puolesi luita ja ytimiä myöten! Wrau…

Lahjakortti

Astrokaupan lahjakortti VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

Osta Astron lahjakortti ja ystäväsi voi valita mieleisensä lahjan suuresta valikoimastamme.

Verkkokurssit:

Astrologian Peruskurssi  Tarjous 35,40€  Norm. 59€

Jokaiselle meistä muodostuu syntymämme hetkellä ns. kartta, joka on kuin pysäytetty kuva aurinkokuntamme planeettojen sijainneista ja keskinäisistä suhteista juuri tuolla kyseisellä hetkellä (on siellä muutakin kuin planeetat). Tämä kartta sisältää hurjasti informaatiota luonteestamme, vahvuuksistamme ja haasteistamme.

Astrologian verkkokurssi osa 3: aspektit ja transiitit Tarjous 35,40€  Norm. 59€

Tervetuloa tiedolliseen ja henkiseen syväsukellukseen ensin oman karttasi ja sen jälkeen muiden karttojen pyhään geometriaan aspektien (planeettojen väliset kulmat) ja transiittien (planeettaohitukset) välityksellä.

Tarot verkkokurssi Paratiisin Puut Tarjous 49€  Norm. 117€

Tämä kurssi antaa sinulle työkalun elämänhallintaan, kasvuun, syvyyteen ja ymmärrykseen, Tarotin muodossa. Tarot rakentuu Kabbalan Elämänpuun pohjalle. Elämänpuu on pohjimmiltaan hermeettinen filosofia jäsentyneenä kuvalliseen muotoon ja se kuvaa ihmisen roolia henkisen ja fyysisen maailman välisenä linkkinä.

Karma-astrologian alkeet Tarjous 29,40€  Norm. 49€

”Karma-astrologian alkeet verkkokurssi” kertoo miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa. Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa ja samalla oman itsetuntemuksensa syventämisessä. 

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Kaikilla tulkinnoilla on aina täysi tyytyväisyys takuu. Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Irene Länkinen

Olen 36 -vuotias yhden lapsen äiti. Oma elämäni on ollut suhteellisen erikoinen ja näihin vuosiin on mahtunut kaikenlaista. Vuonna 2010 alkoi varsinainen henkinen heräämiseni ja matka tähän missä nyt olen. Kovan kivun sekä kärsimyksen kautta minut revittiin hereille tähän todellisuuteen. Vuonna 2016 pääsin psykoterapiaan ja aloin ymmärtämään, että kaikki elämässäni on heijastusta sisäisestä minästäni. Siitä alkoi matka valmentajaksi ja tänä päivänä työkseni ohjaan ihmisiä kääntymään sisäänpäin, laskeutumaan oman sisimmän äärelle ja selvittämään ne juuri syyt omalle käytökselle sekä elämän pyörteille.

Henkinen "herääminen" on oivallusta alkaa katsoa sisäänpäin, ulkoisten syiden sijaan. Tämä "herääminen" alkaa hidastamaan elämäntahtia ja kyseenalaistamaan kaikkea sitä mitä meille on kerrottu totuutena. Se "herättää" oman sisäisen ohjauksen ja mielikuvien sekä ajatusten kautta alamme saamaan viestejä, jotka kyseenalaistaa meidän oman totuuden elämästämme.

Minuun ja työhöni voit tutustua lähemmin täällä: www.irenelänkinen.fi

Irene Länkinen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...