Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.1.2022

Tarkistetaan kompassit vuodelle 2022

Olemme nyt päättäneet tehokkaimman vanhasta irrottautumisen ajan Saturnuksen tehdessä hiljalleen pesäeroa Uranuksen neliöön. Viimeisiä vapaustaisteluita toki käydään vielä, mutta käytännössä vanhat rajat ovat jo murtuneet ja koko ihmiskunta hapuilee kohti uutta ja valoisampaa todellisuutta. Jupiterin positiiviset kulminaatiot Neptunukselle ja Plutolle ovat avaamassa ovia täysin aikaisemmasta poikkeaville innovaatioille ja mahdollisuuksille.

Vanha talous on sekin jo täysin romahtanut, hinnat ovat kohoamassa ja materiaalipula varjostaa monien alojen tulevaisuutta. Konkurssiaalto on jo käynnistynyt pitkäaikaisten sulkujen ja rajoitusten ansiosta. Työllisyystilanne muuttuu koko ajan kriittisemmäksi. Mielenterveysongelmat ovat jo räjähtäneet käsiin toivottoman pitkien odotusaikojen vuoksi.

Kaikesta tästä johtuen ja kaiken tämän keskeltä on alkamassa uusi elämä ja uusi aika. Taaksepäin ei ole syytä tuijottaa, sillä sieltä näkyy vain kohtalaisen synkkää maisemaa. Myöskään syyllisiä ei kannata jäädä metsästämään, ellet halua kaatua järjestelmän mukana. Tämän uuden ajan alkaessa joudumme kaikki mukautumaan olemassa olevaan tilanteeseen ja parhaiten selviävät ne, jotka heti vuoden alusta lähtevät eteenpäin tyhjältä pöydältä ja tämän hetken olosuhteista. Kuluneiden kahden vuoden tilinpäätös saattaa olla monille niin tappiollinen, että paras vaihtoehto on laittaa lappu luukulle ja ottaa aikalisä.

Ainoa todella ratkaiseva pääoma elämässä ovat omat kokemukset. Niiden avulla olemme tähänkin asti kaikesta lopulta selvinneet ja niin selviämme nytkin. Viiden vuoden kuluttua ei kukaan meistä näe tätä hetkeä erityisen vaikeana tai toivottomana. Miksi siis nyt näkisimme? Jokainen tähän asti ottamamme askel on vienyt meitä elämässä eteenpäin ja niin tulevat seuraavatkin askeleet tekemään.

Esoteerinen suuri viisaus on siinä, että juuri tänään ja vain tänään voin tehdä elämästäni henkisen menestystarinan. Kaikki ratkaisevat palikat ovat käsieni ulottuvilla ilman ensimmäistäkään muutosta olosuhteissa. Olen ammatissani nähnyt satoja katastrofaalisia konkursseja, joiden lopputuloksena ihmisille on avautunut aivan uudenlainen ja aiempaa parempi elämä, jollaiseen ei olisi ollut mitään muuta reittiä, kuin vanhasta luopuminen. Astrologia on ikivanha oppi, joka näyttää poikkeuksetta reittiä parempaan ja valoisampaan elämään.

Ajan ja tulevaisuuden tutkimisessa on sellainen ihmeellinen taika, että se antaa kaikelle menneisyydelle positiivisen merkityksen. Ilman kaikkea omassa elämässä tapahtunutta ei myöskään tulevaisuutta olisi tutkittavissa. Aikamatkustus on yhtä arvokasta molempiin suuntiin, sillä tämä hetki on menneisyyden ja tulevaisuuden välissä. Tätä hetkeä on vaikea hahmottaa, ellei ole jonkinlaista näkymää molempiin suuntiin.

Astrologia ja Tarotit ovat muiden esoteeristen oppien ohella äärimmäisen arvokkaita välineitä oman henkisen potentiaalisi oivaltamiselle ja elämäntehtäväsi muistamiselle. Värähtelyn kohotessa materiaalinen maailma menettää merkitystään ja juuri se on nyt konkreettisesti tapahtumassa ja tekemässä tilaa henkiselle omaisuudelle. Kulta-aikaan siirryttäessä on olemassa vain yksi ratkaiseva tekijä - SINÄ. Kukaan muu ei pysty täyttämään Sinulle osoitettua tehtävää tässä luomisprosessissa.

Onnitteluni sille, että seuraat omaa elämääsi ja maailman menoa astrologian avulla. Toivotan Sinulle onnellista ja menestyksellistä vuotta 2022. Esoteerisia oppeja tutkiessasi olet etuoikeutettu edelläkävijä ja pioneeri siinä mahtavassa valaistumisessa, joka tapahtuu silmiemme edessä. Osoittamalla tukesi ja kunnioituksesi kaikkien läheistesi ja lähimmäistesi valinnoille ansaitset paikkasi Valosotureiden rivistössä suurten ihmeiden vuonna 2022.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

P.S. Joulukauppa vielä edelleen auki tänään Astrotiimin teknisen puolen lomasta johtuen. Jos et ole ehtinyt hakemaan omaa Astrokalenteri 12 kk, Vuosi Elämääsi tai Auringon Paluu tulkintaa itseäsi luotaamaan vuodelle 2022, niin ne ovat edelleen vielä saatavilla edullisesti lisälahjoineen siellä. Siirry tutkimaan ja valikoimaan itsellesi sopivin tuote näistä kolmesta aikaa tutkivista tulkinnoista:

Erikoistarjous: Astrokalenteri - kohti korkeampaa tietoisuutta + bonus lahjat

Erikoistarjous: Vuosi Elämääsi + bonus lahjat

Erikoistarjous: Auringon Paluu + bonus lahjat

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...