Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

31.12.2021

vieraskirjoitus:

Valontäyteistä alkavaa uutta vuotta 

Sunnuntaina 2.1. kello 20:35 on Uusikuu kauriin merkissä. Uusikuu saa myötätuulen henkäykset perääntyvältä Uranukselta. Auringon ja Kuun lisäksi Juno, perääntyvä Venus sekä Pluto ovat kauriin merkissä. Venus on hieman etääntynyt Pluton konjunktiosta. Se on Pluton sekä Junon välissä etsimässä oikeaa tasapainoa ihmissuhteiden ja arvomaailman suhteen. Junon, Venuksen sekä Pluton sekstiili Neptunukselle pehmentää ja herkistää. Siinä missä Pluton luonne on intensiivinen, Neptunus on ääretön ja hahmoton.  

Tähdet 

Yön tullen
minä seison portailla kuuntelemassa,
tähdet parveilevat puutarhassa
ja minä seison pimeässä.
Kuule, tähti putosi helähtäen!
Älä astu ruohikolle paljain jaloin:
puutarhani on sirpaleita täynnä. 

-Edith Södergran 

Sunnuntaina ennen tarkkaa Uudenkuun hetkeä Merkurius on siirtynyt kauriista vesimiehen merkkiin. Merkurius on positiivisissa kulmissa kumpaankin Kuunsolmuun sekä perääntyvään Cerekseen. Merkurius on yhdistävä tekijä. Shamanistisesti sen voi ajatella olevan hissi, joka kulkee ylisen ja alisen väliä. Se yhdistää oikean ja vasemman aivopuoliskon sekä toimii linkkinä ajattelun ja kommunikoinnin välillä.  

Kuunnoususolmu on asteen verran kaksosten puolella. Joulukuussa se käväisi härän merkissä, mutta palasi kaksosiin takaisin. Voimme viettää vielä hetken kaksosten nostalgisissa tunnelmissa, ennen kun on aika asettua paremmin härän juurevaan maamerkkiin. Kuunlaskusolmu on jousimiehen puolella ennen siirtymistään skorpionin merkkiin. Ajassa on muutoksen tuntua, vaikka se on vielä hakevaa ja tunnustelevaa. 

`Toivo on kuin lintu. Se koskettaa sielua ja laulaa sanatonta laulua. Eikä se koskaan hiljene.’-Emily Dickinson 

Jupiterin neliöt Kuunsolmuille lisäävät levottomuuden tuntua. Kaksosten ja jousimiehen polariteetti asetelmassa, voi tuntua kuin kävelisi tulisilla hiilillä. Tarvitsemme maadoittavan ankkurin, jottei tuli ja ilma leimahda liikaa. 

Mars on jousimiehen merkissä. Marsin ja Saturnuksen sekstiili tukee tulen asettumista oikeisiin mittasuhteisiin. Järkeä ja malttia tarvitaan, sillä Marsin ja Pallaksen neliö ei jätä kylmäksi. Mytologisesti Pallas päihitti Marsin monet kerrat taisteluissa, koska Mars oli sen verran kuumaverinen, että adrenaliini virtasi ajatusta vahvemmin. Siinä missä Mars lähti taistelemaan, Pallas alkoi ajattelemaan. Pallas on strateginen jumalatar, joka osasi nähdä isoja kokonaisuuksia. Nyt kun ajallisesti näiden välillä on tiukka jännite, joudumme jokainen omalla tahollamme miettimään kuinka toimimme näiden ristiriitojen välissä.  

Marsia vastapäätä on Lilith, joka neliöi myös Pallaksen. Tästä muodostuu T-risti kuvio. Lilith symboloi hallitsematonta feminiinistä energiaa, joka ei suostu alistumaan. Lilith jätti Aatamin, mutta ei silti voinut unohtaa tätä, vaan heidän välille jäi kostokierre. Erään Jungilaisen näkemyksen mukaan Aatamin kasvot kuvastavat hänen maskuliinista puolta, kun taas hänen pääntakaosa ja takaraivo kuvastavat hänen feminiinistä puolta eli Lilithiä. Tämän ajatuksen mukaan ihminen kamppailee oman feminiinisen ja maskuliinisen tasapainon välillä, johon liittyy arkkityyppisesti anima sekä animus. 

Olemme eläneet kaksi pitkää ja raskasta vuotta. Selviytymiseen voi jäädä kiinni. Elämä on täynnä pieneltä tuntuvia asioita, jotka voivat olla todellisia ihmeitä. Kaiken arjen ja mahdottomuuksien keskellä, niissä piilee kultaiset avaimet. 

`Hän kulki ja tunsi mielensä yhä kevyemmäksi. Lopulta hän melkein riemastui, vihelteli ja potki jääkalikkaa edellään pitkin rantaa. Ja sitten alkoi leijailla lunta. Se oli ensimmäinen lumisade uudenvuoden jälkeen, ja Muumipeikko oli hyvin hämmästynyt. Hiutale toisensa jälkeen laskeutui hänen lämpimälle kuonolleen ja suli. Hän pyydysti niitä käpäläänsä ihaillakseen niitä hetken, hän katseli ylöspäin ja näki niiden leijuvan kasvoja kohti. Niitä tuli yhä enemmän ja enemmän, pehmeinä ja kevyinä kuin untuvat. Näinkö se käykin? mietti Muumipeikko. Ja minä kun luulin, että lumi kasvaa alhaalta päin. - Tove Jansson, Taikatalvi

Lempeää alkavaa vuotta sekä sunnuntain Uudenkuun aikaa! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén
http://www.kuussajamaassa.com/

Kiitoksena kuluneesta vuodesta annan asiakaskirjeen tilanneille Uudenkuun työkirjan ilmaiseksi.
Se on ladattavissa lähettämäni linkin kautta. Jos et ole vielä tilannut sitä, voit halutessasi tilata sen laittamalla viestiä sähköpostiin johanna@johannavilen.fi Laita viestin otsikoksi asiakaskirje. Asiakaskirje on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Voit lopettaa sen tilauksen koska vain haluat.

Voit myös halutessasi tutustua Uudenkuun työkirjaan (10€), tämän linkin kautta saat lisätietoa;

https://www.campwire.com/buy_flexible/e0a48fe7-51a0-42fc-bbd7-bb9208aef84b

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

ALE päättyy -  Astokaupan upeat tarjoukset voimassa vielä tänään 

Jotain päättyy ja jotain uutta on aivan varmasti alkamassa. Astrologinen kartta osaa kertoa siitä sinulle enemmän.  Mikä tahansa huippu tarjouksessa oleva astrologista aikaa käsittelevä tulkinta kuten Astrokalenteri 12kk,  Vuosi Elämääsi, tai Auringon Paluu auttavat Sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi henkisen polkusi kulkijaksi vuonna 2022. Tarjoukset päättyvät tänään 31.12.2021.

https://www.astro.fi/horoskooppi/joulukauppa/

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...