Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

28.12.2021

vieraskirjoitus:

Joulukuun Portti ja Ihmisten Vuosi 2022

Mundaaniastrologia on tutkinut maailmantapahtumia suhteessa astrologiseen kehykseen jo pitkään, tuhansia vuosia. Tämä kirjoitus lisää pisaran tähän mereen. Palaamme siis lähtökohtaan: millä tavalla voidaan tulkita kuluneen vuoden tapahtumia siihen ikiaikaiseen tietoon, joka on siirtynyt ja kantanut aina tähän päivään asti, avoimelle ja tutkivalle nykytietoisuudelle, yhä uudessa muodossa. Perinteisestihän astrologiaa on käytetty myös ennustamiseen, joka on suurelta osin luonut sen kyseenalaisen maineen. Taivaankannen tapahtumien laatujen tutkiminen ja tiettyjen löydettyjen lainalaisuuksien perusteella uskaltaudun kuitenkin itsekin vähintään toivomaan yhteiskunnallisen ilmapiirin muutosta. Me kaikki ansaitsemme paremman maailman: haluan tehdä itseään toteuttavan ennusteen!

Saturnuksen ja Uranuksen neliö kuvaa erinomaisesti niitä inspiraatioita ja virikkeitä, jotka sinkoilevat yhteiskunnassamme jakaen sitä yhä pienempiin ”erilliskuntiin”. Tämä on kahden suuren kehitysvirran risteyskohta, pyörre. Saturnus kantaa ”Kronoksena” aurinkokuntamme muistia ja sen kehityksen lainalaisuuksia, rajoituksia, lakeja, järjestelmiä. Uranus taas edustaa eräänlaista vastavoimaa, joka jakaa tulevaisuusinspiraatioita radikaalien muutosten, vallankumousten ja kapinallisten vapausideologioiden muodossa. Uranus on eräänlainen vastavoima, joka häiritsee aitojen tulevaisuusvisioiden vastaanottamista ja kantaa ihmisen tahdon lähteille ideologisia illuusioita. Tämän vastavoiman voittaminen rakentaa ihmisissä kykyä erottaa ihmisyyden kehitykselle sopivat visiot teknokraattisista painajaisista.

Uraninen vallankumous kohtaa Saturnuksen edustaman tradition

Tämän ajan hallitsijoiden ja karman kantajien muodostama pyörre on nähdäkseni sotkenut Saturnuksen ja Uranuksen laadut keskenään. Uranuksen hyviin puoliin, kuten vapauden upeaan ideaaliin, on sekoittunut Saturnuksen kantamat pakot ja säännöt: saat vapauden, jos tottelet kyselemättä. Anarkiaan, joka on itsessään tärkeä mielipiteen ja ajattelun vapauden alueella, tuodaan säännöt, pakot, rakenteet ja ehdot. Valtio, joka on tähän asti edustanut oikeudenmukaisuutta, toimii nyt täysin absurdin ”totalitaristisen anarkian” käskynhaltijana valtavien taloudellisten etujen palvelijana, ollen osa kampanjaa, jossa pelon ilmapiirillä on kahdessa vuodessa luotu vapauden illuusio, jonka saavuttaa alistumalla pysyvään poikkeustilaan, jonka säännöt muuttuvat jatkuvasti. Onko ehdollinen vapaus vapautta? Voiko meillä olla taho, joka luovuttaa meille vapauden, jonka rajat määrittää joka päivä uudelleen mielivaltainen saturnaalinen pakko?

Toisaalta uraninen vallankumous tunkeutuu Saturnuksen edustaman tradition ja rakenteen alueelle. Uraninen räjäytystyömaa haluaa pyyhkäistä kaiken mennessään. Myös kaiken hyvän, joka elää historiassa, perinteissä, järjestyksessä. Näennäisen vapauden tuuli puhaltaa mennessään kaiken, jonka päälle voisi evoluution kärsivällisyydellä rakentaa parempia rakenteita. Tässä samassa pyörteessä kaikki totutut käsitteet ja luokittelut menettävät merkityksensä. Oikeisto-vasemmisto, konservatiivi-liberaali… Mitä merkitystä tällaisilla luokitteluilla on, jos pakko on vapautta, turvallisuus jatkuvaa pelkoa, kaikki tuttu ja turvallinen viedään jalkojen alta?
 
Tämä pyörre, joka sekoittaa suunnilleen kaikki jaottelut ja käsitteet, laatikot asioille, käsittämättömään sotkuun, jakaa ihmisiä yhä vahvemmin. Kaikki pienetkin ryhmät hajoavat epäsosiaalisuuden miekkailussa: kaikilla on oma totuutensa, joka muiden pitäisi omaksua. Emmekö me enää voi hyväksyä sitä, että toisilla on myös yhtä suuri oikeus mielipiteisiin, totuuksiin? Eikö totuuksien kilpailussa voi olla täysin vapaa vuorovaikutus, jossa eniten tosi vähitellen muodostaa sellaisen pohjan, jolla yksilölliset totuudet voivat hyväksyä toisensa, yhtä oikeutettuina.

Me unohdamme aika helposti nämä yhteiset totuudet, näköjään. En tiennyt, että niiden unohtaminen on näin helppoa. Niitä ovat perusoikeudet, ihmisoikeudet, toimiva demokratia, myötätunto, heikompien auttaminen, sanalla sanoen: Vapaus, Veljeys ja Tasa-arvo. Nyt taisivat kaikki nämä ihmisten ”sosiaaliset perustarpeet” joutua uhan alaisiksi. Yhteiskunta on jakautumassa erilliskunniksi.

Venus ja pluto kohtaavat joulukuussa

Meillä on ollut tämä vuoden teema, jota tässä olen yrittänyt muutamalla viivalla hahmotella. Sen lisäksi on nyt joulukuussa varsin intensiivinen kuvio. Venus saapuu samoille asteille Pluton kanssa. Oman tulkintani mukaan Pluton aspektit liittyvät aina vallankäytön, manipuloinnin, valeen ja toden teemoihin. Pluto toimii, uhkien todellistajana. Se vääristää ajattelua, koska se hukuttaa helposti ihmisen tietoisuuden vallantunteeseen, megalomaniaan ja empatiavajeeseen. Kaikki, jotka käyttävät valtaa työkseen, ovat erityisen alttiita Pluton negatiiviselle vaikutukselle. Kuten vastavoimat ylipäätään, Plutokin toimii kuitenkin hyvien ja totuudellisten voimien vahvistajana.

Venuksella on kaksi vaikutusaluetta, tai omaa ”valtakuntaa”. Se toimii elämän, uusintamisen, harmonian ja hedelmällisyyden alueella. Tätä voi sanoa terveyden alueeksi, tiivistäen. Toinen Venuksen valtakunta on sosiaalinen ulottuvuus, sosiaalisen luomisen voimat, ihmiskunnan sielu, elämänvoimat sosiaalisessa eheydessä. Tämä ”Pyhä Sielu”, yhteenkuuluvuus, on yhtä uhattuna kuin luonnollisen terveyden ja harmonian alue. Meille on nyt kohta kaksi vuotta opetettu varsin järjestelmällisesti ja massiivisen toiston kautta, että kaikki, mikä on sosiaalisesti tervehdyttävää, on vaarallista. Samoin kaikki luonnollisen immuniteetin ja harmoniaa ylläpitävät voimat on pyritty kahlitsemaan mahdollisimman tarkoin. Valtavalla pelkokampanjalla on pyritty kitkemään kaikki todella tervehdyttävä.

Joulukuun lopussa Venus kääntyy peruuttavaan liikkeeseen, juuri niillä asteilla, joissa Pluto hidasliikkeisenä viipyilee. Näin Venuksen ja Pluton yhtymä on harvinaisen voimallinen. Se kestää koko joulukuun lopun. Tämän näen hurjan voimakkaana, mutta häviävänä hyökkäyksenä kaikkea sosiaalista ja luonnollista terveyttä, kaikkea iloa ja elävää kohtaan. Mutta mitä on kaksi viikkoa elämässä? Tämä on teknokratian viimeinen hyökkäys tässä taistelussa. Viimeinen epätoivoinen isku. 

Vaikeat kuviot purkautuvat - vuodesta 2022 tulee Ihmisten Vuosi

Vuoden lopussa molemmat vaikeat kuviot, jotka ovat tukeneet ihmisyyden vastaisen kampanjan toimintaa, purkautuvat. Olen aivan varma, että se, mikä nyt pyrkii erottaman meitä, tulee ensi vuonna yhdistämään meitä. Kaikki, jotka ovat valmiita luonnon ja sosiaalisuuden vaatimuksiin, myötätuntoon, välittämiseen ja rakkauteen tulevat löytämään toisensa ja toistensa voimat, joista kasvaa totuudellisen ja terveen elämän oraat. Ensi vuonna taivas ei tällä tavalla tue enää massiivisesti vastavoimien toimintaa. Vuodesta 2022 tulee Ihmisten Vuosi. Me voimme yhdistyä ilossa ja luottamuksessa.

Me olemme se maailmankansa, joka tämän rikkinäisen korjaa ja rakentaa, yhdessä luonnon kanssa. Meitä ei ole liikaa, meidät on vain pakotettu elämään kestämättömällä tavalla. Meillä on nyt tilaisuus ottaa kaikki tarpeelliset sanat itsellemme, puhua ne toisillemme ja toimittava niiden yhdistäminä. Meitä yhdistää rakkaus, joka on ihmiskunnan kehityksen päämäärä. Se on totuus, joka ylittää kaikki mielipiteet ja manipuloinnin.

”Minä Olen Portti.” Näin sanoi edelläkävijämme yhdessä seitsemästä chakroja koskevassa minuuden vahvistuksessaan. Ja todellinen Portti on tämän vuoden Syntymäjuhla. Me siis tarvitsemme nyt kaiken ”Minä Olen”-voiman, jonka vain voimme itsessämme kehittää ja vastaanottaa, pyrkimyksen ja armon hengityksenä. Hengittäkäämme vapaasti, sisään ja ulos. Mutta myös ylös ja alas, rukouksina ja siunauksina. Älkää pelätkö!

Terveisin

astrologi Timo Kalliokoski

Blogiteksti on on osa pidempää alkuperäistä blogitekstiä "Joulukuun Portti ja Ihmisten Vuosi 2022". Voit lukea halutessasi koko alkuperäisen tekstin osoitteessa:

https://www.leveetaelamaa.com/ihmisten-vuosi-2022/

 

Tiedätkö jo minne olet menossa vuonna 2022?  Vuodenvaihde on yksi tärkeä tarkastuspiste

Jotain päättyy ja jotain uutta on aivan varmasti alkamassa. Astrologinen kartta osaa kertoa siitä sinulle enemmän.  Mikä tahansa huippu tarjouksessa oleva astrologista aikaa käsittelevä tulkinta kuten Astrokalenteri 12kk,  Vuosi Elämääsi, tai Auringon Paluu auttavat Sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi henkisen polkusi kulkijaksi vuonna 2022. Tarjoukset päättyvät 31.12.2021.

https://www.astro.fi/horoskooppi/joulukauppa/

Palaa Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...