Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

18.12.2020

vieraskirjoitus:

Talvipäivänseisaus ja joulunalus aika 

Maanantaina 21.12. klo 12:02 on Talvipäivänseisaus. Aurinko siirtyy Merkuriuksen viereen kauriin merkkiin. Tuolloin sekä Saturnus että Jupiter ovat siirtyneet Pallaksen kylkeen vesimiehen merkkiin.  Perääntyvä Uranus ja Lilith ovat yhtymässä härän merkissä. Niiden neliö Pallakselle, mutta väljästi myös Jupiterille sekä Saturnukselle lataa aivosähköt uusille taajuuksille.  

Ajassa on mielenkiintoinen vire. Talvipäivänseisauksen kartalla on Neptunuksen ja Kuun yhtymä kalojen merkissä. Tämä on sen verran vetinen yhdistelmä, että herkkyys ja tunteet ovat huipussaan. Luovuuden kannalta tämä voi olla antoisaa aikaa. Neptunus ja Kuu ovat neliössä Kuunsolmuihin, mikä voi herättää ristiriitaisesti sekä unelmia että toiveikkuutta, kuin myös väsymystä ja melankoliaa. Näiden ääripäiden välinen aaltoilu saattaa hämmentää ja aiheuttaa epävarmuuden tunteita. Toisaalta tätä aaltoilua voisi ajatella puhdistavana tekijänä, mikä putsaa alitajunnan rantoja vanhasta kuonasta.  

Ajallisesti olemme uuden alussa. Ei aina tarvitse eikä voikaan tietää määränpäätä. Alamme pikkuhiljaa heräämään syvimmästä talviunesta. Hevoset tankkaavat laitumillaan, ennen karavaanin liikkeelle lähtöä. Siinä missä Khiron haastaa Auringon ja Merkuriuksen tarkastamaan resurssejaan, se tukee Venuksen ja Junon sydämen uskollisuutta. Jos rahkeet eivät vielä riitä toimintaan tai päätöksiin, energia on hyvä kohdistaa sydämen sekä arvomaailman vahvistamiseen.  

Rohkeus ei aina ole suurieleistä. Joskus rohkeutta on se hiljainen ääni, joka päivän päättyessä sanoo ...huomenna yritän uudestaan. -Mary Anne Radmacher 

Mars on omimmillaan ollessaan oinaan merkissä. Sen alkukantainen voima on palavinta tulienergiaa, mitä kuvitella saattaa. Kreikkalaisessa mytologiassa Mars symboloi aggressiivista ja riitaisaa energiaa, kun taas roomalaisessa mytologiassa se edustaa kestävämpää ja rakentavampaa voimaa. Marsin ja Pluton neliö on kahden tahto planeetan välinen haastekulma. Mukana on voimaa, intensiivisyyttä sekä räjähdysherkkyyttä.  

Päivässä ei Roomaa kyhätty, niin uhottiin,
Laulaen La Palomaa päivässä se tuhottiin. 

-Juice Leskinen, Kuumaa tuhkaa 

Nyt jos koskaan maltti on valttia. Mytologiassa Mars/Ares hävisi useat taistelut kiivautensa takia. Varsinkin jos samaiseen tuleen yhdistetään ajassa oleva tunneherkkyys ja väsymys, leimahdus voi olla hallitsematon. Samaa energiaa voi käyttää rakentavastikin. Mielikuvana voisi ajatella nuotion tai takkatulen vahvistavaa lämpöä. Voimme olla väsyneitä tai herkillä, mutta saamme silti olla omassa tilassa itsellemme ominaisimmalla tavalla. Haastekulmat eivät tarkoita ongelmia. Ne ovat ärsykkeitä, mitkä meidän tulee tiedostaa ja osata ottaa oikealla tavalla vastaan. En ole yhtään ketään viisaampi ja juuri sen vuoksi tiedän, kuinka elämä pistää aisoihin, jos emme osaa sitä itse tehdä. Harjoittelemme elämän alusta, viimeiseen hengen vetoon asti, joten jokaisessa ensiapupakkauksessa pitäisi olla aimoannos armollisuutta mukana. On usein helpompi olla armollinen ja ymmärtävä muita kohtaan, kuin itseä kohtaan. Jos odotukset tai vaatimukset ovat liian kovia, ne saattavat tulla bumerangin tavoin takaisin ja tainnuttaa. Se on hyvä. Elämän tarkoitus saattaa unohtua suorittamisen ja liiallisen yrittämisen keskellä.  

Meidät kaikki on sidottu yhteen rakkauden sitein… 

Tiedemiehet sanovat, että ilman atomien välillä vallitsevaa kokoavaa voimaa
maailma hajoaisi kappaleiksi, ja me lakkaisimme olemasta. Ja niin kuin jopa
sokeassa materiassa on kokoava voima, on sellainen oltava myös elollisissa
olennoissa. Tuo elollisten välinen kokoava voima on rakkaus. - Mahatma Gandhi 

Kesken koko hullunmyllyn, neljän ruuhkan ja elämän sekametelisopan. Juuri nyt sinä olet matkalaukkuinesi tienristeyksessä. Voit katsoa moneen suuntaa, mutta silti näet vasta polkujen alkuja. Sinun ei tarvitse nähdä lopputuloksia eikä sitä, minne polut johtavat. Voit istua kannolle ja ottaa termoskannun esiin. Emme voi nopeuttaa, emmekä hidastaa aikaa. Tässä on jo kaikki mitä tässä hetkessä tarvitaan. 

Voimme kulkea tietoisesti vain osan matkaa kohti päämääräämme. Vasta hyppäämällä pimeään saavutamme menestyksen. -Henry David Thoreau 

Ehkä silloin opimme luottamaan sisäiseen valoomme, jota meillä kaikilla on. 

Lempeää Talvipäivänseisausta ja joulua kaikille! 

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Astron SUURI ja odotettu Joulu ALE on alkanut! Tulkinnat alkaen: vip 6,90€

18 tuotetta nyt allennetuin hinnoin! Tervetuloa löytämään joululahjat itsellesi ja läheisillesi.

Joulun erityistarjouksissa 3 aikaa tutkivaa tulkintaa:

UUTUUS joulukaupassa! Kuukalenteri

Sopii omaan käyttöön tai osta lahjaksi ystävälle, perheen jäsenelle tai kumppanille.

Astron joululahjaideat: Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!

Aina ei ole helppoa päättää, että mitä ihmettä sitä ostaisi muille joululahjaksi. Tämän vuoksi olemme loihtineet Astro.fi:ssa apuvälineeksi Joululahjaideat sivun minkä tarkoitus on auttaa Sinua valitsemaan sopiva, helppo ja nopea joululahja läheisillesi.

Mietitkö jonkun ystävän lahjaa? Älä anna paniikille valtaa!

Tänä jouluna Sinun lahjasi voi olla juuri se, joka ohjaa jonkun toisen ihmisen onnelliseen elämään. Astron lahjakortti sisältää 8 erilaista vaihtoehtoa, joista lahjansaaja valitsee yhden, hänelle tässä hetkessä parhaalta tuntuvan tulkinnan. Sinun roolisi lahjan antajana on helppo. Tarvitset vain lahjan saajan sähköpostiosoitteen, johon lähetät lahjakortin ja ohjeet sen lunastamiseen. Lahjan saajan ei tarvitse suorittaa valintaa myöskään umpimähkään, vaan hän pääsee tutustumaan kaikkiin vaihtoehtoihin ennen lahjakortin käyttöä. Hän voi katsoa tulkinnoista kertovat filmit ja kurkistaa mallitulkintoihin ennen valintapäätöstään. Valikoimaan tutustuminen on jo itsessään mielenkiintoinen matka astrologian maailmaan.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...