Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.12.2020

Täydellinen auringonpimennys ja kosminen myrsky

HUOMIO: SUURI JOULUALE ASTROKAUPASSA ALKAA HUOMENNA!

Elämmekö tällä ja ensi viikolla tosiaan historiallisia aikoja? Siihen viittavia merkkejä on ilmassa niin paljon, että kannattaa ainakin pitää silmänsä auki. Jopa Nasa varoittaa aurinkomyrskyistä ja sähkökatkoista 16-22.12.2020 välisenä aikana. Astrologisesti ja astronomisesti voimme aloittaa jo tästä maanantaista, jolloin tapahtuu täydellinen auringonpimennys Jousimiehen merkissä ja sideerisesti Skorpionin tähdistössä. Kuu ja Aurinko ottavat vastaan samaan aikaan Merkuriuksen yhtymää, joka viittaa joidenkin salassa pidettyjen tietojen paljastumiseen. Lisäksi pimennys on kontaktissa Plutoon, Neptunukseen ja Marsiin, joten jo tänään voit ihan rauhassa kokea kehossasi/mielessäsi outoja tuntemuksia. Jotain salattua saattaa nousta tietoisuuteen myös sinusta itsestäsi. Hiljentyminen ja meditaatio kotona, töissä tai mieluummin luonnossa ovat ehdottoman suositeltavaa tekemistä tai ennemmin tekemättömyyttä tälle päivälle. Yhteys tuonne korkeuksiin on avattavissa jo tänään ja se pysyy parhaimmillaan auki vuoden loppuun saakka. Aloitetaan siis päivittäinen hiljentyminen jo tänään ja jatketaan sitkeästi jouluun ja uuteen vuoteen saakka.

Auringonpimennys osuu vahvimmin karttasi tekijöille, jotka ovat astelukujen 28 ja 30 välissä. Jos tällä asteluvulla varustettuja tekijöitä on kartallasi paljon, niin myös pimennyksen merkitys on tavallista suurempi. Voit tarkistaa oman karttasi lukemat Astron etusivulta kohdasta "tutki karttoja". Jos olet kirjautunut sivulleni, näet oman karttasi klikkaamalla "tutki omaa karttaasi". Ellet ole kirjautuneena, voit kirjoittaa tietosi "tutki karttoja" sivulla ja sen jälkeen klikata "Tallenna".

Viikko jatkuu vallankumouksellisissa tunnelmissa Saturnuksen saapuessa Vesimiehen merkkiin 17.12. ja Jupiterin seuratessa aivan kannoilla 19.12. Näiden kahden kohtaaminen tapahtuu ensi viikon maanantaina eli 21.12. joka saattaa olla koko prosessin merkittävin päivä. Maailma ympärillämme on armottoman vahvassa muutosvaiheessa, jossa eilinen ja huominen voivat olla uskomattoman kaukana toisistaan siksi, että tänään tapahtuu jotain ennen kuulumatonta. Moni on vaihtanut mielipiteensä niin maskeista, rokotteista kuin sulkutoimista viimeisten päivien aikana kuka mihinkin suuntaan ja jokaisen tulee luottaa omaan näkemykseensä, sillä kohtalo ja terveys ovat enemmän kuin koskaan omissa käsissä ja omissa päätöksissä. Henkilökohtaisia (ei astrologisia) uusia löytöjäni on jaossa Sepon speciaalissa, missä rohkeimmat voivat tutustua asioihin.

Näiden yleisesti puheen aiheina olevien päätösten lisäksi meillä on edessämme ehkä vieläkin tärkeämpiä henkilökohtaisia päätöksiä, joiden kanssa tulee tapahtumaan samankaltaista takkien kääntymistä. Turha siis lainkaan ihmetellä, ellei eilen sanottu pidä tänään enää paikkaansa. Suunnitelmiin ja sopimuksiin ei ole syytä luottaa entiseen malliin, vaan tulee olla koko ajan valppaana itse toimimaan muuttuvissa tilanteissa parhaaksi katsomallasi tavalla. Jokainen tässä muutoksessa hereillä oleva ihminen joutuu rikkomaan itseensä asetettuja odotuksia ja oletuksia lähes urakkavauhdilla tahtoen tai tahtomattaan. Tästäkin syystä päivittäinen hiljentyminen on niin tärkeää. Tarvitsemme yhteyttä korkeampaan itseemme nyt kipeämmin kuin ehkä kertaakaan aikaisemmin. Myös kollektiivinen yhteys rakentuu päivä päivältä vahvemmaksi ja siksi laitan tuonne loppuun "valoverkko meditaation", jonka kautta voi jakaa ja ottaa vastaan valon ja rakkauden värähtelyä.

Suuresta linjauksesta voit lukea kollegani Arton mietteitä hänen uusimmassa blogissaan, joka aukeaa tuosta linkistä.

Arto Virtanen / Suuri linjaus 21.12.2020

Mikäli intoa ja mielenkiintoa riittää, niin liitän tähän loppuun vielä linkin luentooni ihmiskunnan erilaisesta syntyhistoriasta Tiedostava Aika tapahtumassa Helsingissä.

Luento: Valonsotureina Kulta-ajassa

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Suuri joulu ALE alkaa huomenna 15.12.2020

Käy tutustumassa joulukaupan tuotteisiin täällä: https://www.astro.fi/horoskooppi/joulukauppa/

JOULU TARJOUKSESSA 3 AIKAA TUTKIVAA TULKINTAA:UUTUUS joulukaupassa! Kuukalenteri

Sopii omaan käyttöön tai osta lahjaksi ystävälle, perheen jäsenelle tai kumppanille.

Astron joululahjaideat: Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!

Aina ei ole helppoa päättää, että mitä ihmettä sitä ostaisi muille joululahjaksi. Tämän vuoksi olemme loihtineet Astro.fi:ssa apuvälineeksi Joululahjaideat sivun minkä tarkoitus on auttaa Sinua valitsemaan sopiva, helppo ja nopea joululahja läheisillesi.

Mietitkö jonkun ystävän lahjaa? Älä anna paniikille valtaa!

Tänä jouluna Sinun lahjasi voi olla juuri se, joka ohjaa jonkun toisen ihmisen onnelliseen elämään. Astron lahjakortti sisältää 8 erilaista vaihtoehtoa, joista lahjansaaja valitsee yhden, hänelle tässä hetkessä parhaalta tuntuvan tulkinnan. Sinun roolisi lahjan antajana on helppo. Tarvitset vain lahjan saajan sähköpostiosoitteen, johon lähetät lahjakortin ja ohjeet sen lunastamiseen. Lahjan saajan ei tarvitse suorittaa valintaa myöskään umpimähkään, vaan hän pääsee tutustumaan kaikkiin vaihtoehtoihin ennen lahjakortin käyttöä. Hän voi katsoa tulkinnoista kertovat filmit ja kurkistaa mallitulkintoihin ennen valintapäätöstään. Valikoimaan tutustuminen on jo itsessään mielenkiintoinen matka astrologian maailmaan.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...